Liity jäseneksi ! Yhdessä olemme enemmän !

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry on toiminut Iisalmessa jo vuodesta 1952. Yhdistykseen kuuluu eri alojen yrittäjiä - jo kauan toimineita sekä vasta aloittaneita. Yhteistyö, keskustelut ja mielipiteiden vaihto eri alojen yrittäjien kanssa auttavat ja rikastuttavat arjen kiireessä. Yhdessä toimimalla voimme vaikuttaa myös oman alueemme sisällä yrittäjäystävällisemmän ilmapiirin luomiseksi. Jäseniä on tällä hetkellä lähes 150. Meillä on myös ryhmä facebookissa.

Naisyrittäjästä yrittäjänaiseksi: Miten toimintaan pääsee mukaan?

Varsinaiseksi Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten jäseneksi voivat liittyä kaikki Ylä-Savon alueella toimivat naisyrittäjät. Mukaan voivat tulla myös naiset, jotka ovat osakkaina tai tekevät töitä puolisonsa yrityksessä. Kannattajajäseneksi hyväksytään henkilöt, jotka edustavat esim. pankkia, vakuutusyhtiötä, koulua tai muuta yhteistyötahoa.

Jäsenyys on aina henkilökohtainen.

Jäsenmaksu on 90 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 130 euroa kannattajajäseniltä.

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset kuuluu valtakunnalliseen Suomen Yrittäjänaiset ry:hyn, joka ajaa yrittäjänaiset etuja valtakunnallisella tasolla. Liiton sivuilta (www.yrittajanaiset.fi) löytyy myös mm. tärkeä tietopankki, Liiton jäsenkirjeet ja tietenkin rahanarvoiset, valtakunnalliset jäsenedut.

Jäsenmaksulla saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Yrittäjänainen-lehden , yhdistyksen postin ja osallistumisoikeuden yhdistyksemme järjestämiin monenlaisiin tapahtumiin, koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Osa tapahtumista on täysin ilmaisia ja osa maksullisia, joista peritään yleensä vain omakustannushinta. Saat luonnollisesti osallistumisoikeuden yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin. Tervetuloa mukaan! Myös mielipiteesi, ideasi ja ehdotuksesi ovat tarpeellisia!

Muut valtakunnalliset edut löydät täältä: www.yrittajanaiset.fi -> jäsenet.
HUOM. PYYDÄ TUNNUS JA SALASANA sihteeriltämme:
iisalmi.ynaiset(at)gmail.com, sillä ne eivät ole julkisia.

Liity siis jäseneksi Iisalmen Seudun Yrittäjänaisiin! Tule mukaan loistoporukkaan! Klikkaa sivun lopussa olevaa linkkiä ja täytä jäsenhakemuslomake! Lomake välittyy automaattisesti jäsenrekisterinhoitajallemme, ja hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Liitto tekee varsinaisen käsittelyn ja liittämisen puolestamme, samoin hoitaa jäsenmaksuasiat.

Muista hyödyntää heti myös ensimmäinen ja maksuton jäsenetusi: rastita hakemuksessasi ruksi KYLLÄ- ruutuun ja saat yhteystietosi näkyviin myös sivustomme MARKKINAPAIKKAAN. Muista kirjoittaa myös kuvaus tai mainosteksti omasta yrityksestäsi.

Jäsenhakemuslomakkeen löydät tästä linkistä: www.yrittajanaiset.fi/jasen

JO JÄSENYYS ON KANNANOTTO YRITTÄJÄNAISTEN AJAMIEN ASIOIDEN PUOLESTA! TERVETULOA MUKAAN!

Siirry sivun alkuun
 

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset

Siirry sivun alkuun