Liity jäseneksi ! Yhdessä olemme enemmän !

Jäseneksi pääset tästä: www.yrittajanaiset.fi/jasen

MIKÄ ON IISALMEN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET?

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry on toiminut Iisalmessa jo vuodesta 1952. Yhdistykseen kuuluu eri alojen yrittäjiä - jo kauan toimineita sekä vasta aloittaneita. Yhteistyö, keskustelut ja mielipiteiden vaihto eri alojen yrittäjien kanssa auttavat ja rikastuttavat arjen kiireessä. Yhdessä toimimalla voimme vaikuttaa myös oman alueemme sisällä yrittäjäystävällisemmän ilmapiirin luomiseksi. Olemme aktiviinen toimija ja yrittäjänaisten edunvalvoja Iisalmessa.

Jäseniä on tällä hetkellä noin 140. Ja kannattajajäseniä kymmenkunta.

Meillä on myös avoin ryhmä Facebookissa: käy tykkäämässä!

NAISYRITTÄJÄSTÄ YRITTÄJÄNAISEKSI

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Ylä-Savon alueella toimivat naisyrittäjät. Mukaan voivat tulla myös naiset, jotka ovat osakkaina tai tekevät töitä puolisonsa yrityksessä tai osoittavat muutoin yrittäjähenkisyytensä. Hallitus hyväksyy kaikki jäsenet.

Kannattajajäseneksi hyväksytään henkilöt, jotka edustavat esim. pankkia, vakuutusyhtiötä, oppilaitosta tai muuta yhteistyötahoa. Heillä on läsnäolo-oikeus kevät- ja syyskokouksessamme.

Jäsenyys on aina henkilökohtainen.

Vuonna 2016 jäsenmaksu on 95 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 140 euroa kannattajajäseniltä.

Jäsenmaksu on vuosijäsenmaksu, joka laskutetaan liittymisajankohdan mukaan. Liitto laskuttaa jäsenmaksut joka kuukauden 15. päivä ja ne postitetaan pienellä viiveellä kakkosluokan postissa.

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset kuuluu valtakunnalliseen Suomen Yrittäjänaiset ry:hyn, joka ajaa yrittäjänaiset etuja valtakunnallisella tasolla. Liiton sivuilta (www.yrittajanaiset.fi) löytyy myös mm. tärkeä tietopankki, Liiton jäsenkirjeet ja tietenkin rahanarvoiset, valtakunnalliset jäsenedut. Unohtamatta valtakunnallista Markkinapaikkaa, jonne sinäkin saat mainostekstisi ja tietosi liittyessäsi meihin!

Liity siis jäseneksi Iisalmen Seudun Yrittäjänaisiin! Tule mukaan loistoporukkaan! Toivottavatsti näemme sinut monissa tapahtumissa!

Klikkaa sivun alussa olevaa linkkiä ja täytä jäsenhakemuslomake. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Liitto tekee varsinaisen käsittelyn ja liittämisen puolestamme, samoin hoitaa jäsenmaksuasiat.

Muista hyödyntää heti myös ensimmäinen ja maksuton jäsenetusi: rastita hakemuksessasi ruksi KYLLÄ- ruutuun ja saat yhteystietosi näkyviin myös MARKKINAPAIKKAAN. Muista kirjoittaa myös kuvaus tai mainosteksti omasta yrityksestäsi.

JO JÄSENYYS ON KANNANOTTO YRITTÄJÄNAISTEN AJAMIEN ASIOIDEN PUOLESTA! TERVETULOA MUKAAN!


JÄSENEDUT VUONNA 2016 VARSINAISILLE JÄSENILLE: Edut ovat myöntämisjärjestyksessä ja voimassa 1.1. - 31.12.2016. Varaudu esittämään jäsenkorttisi 2015-2016.

Iisalmen Sanomat:
- tarjoaa jäsenillemme 50 euron alennuksen paperilehden (tai paperi- ja digilehden) vuoden kestotilauksesta tai pelkän digilehden vuosikestotilauksesta 35 euroa
- huolehdithan itse, että tietosi jäsenyydestäsi on jo ennen laskun tuloa lehden asiakaspalvelussa: puh 017 83511 tai tilaukset@iisalmensanomat.fi , jotta saat alehintaisen lehden käyttöösi!

Ravintola Raatihuone Iisalmessa:
- tarjoaa jäsenillemme lounaan etuhintaan 9e
- lisätietoja: http://www.raatihuone.fi/lounas/

Original Sokos Hotel Koljonvirta Iisalmessa:
- tarjoaa jäsenillemme 10% alennuksen à la Carte -listalta (Rosso) ja 10% alennuksen hot dogeista O'Nelly's Irish Barissa
- kts. esim. https://www. raflaamo. fi/fi/iisalmi/rosso- iisalmi#browsing

Pesolan Pihviliha Runnilla:
- tarjoaa jäsenillemme 10%:n alennuksen yli 4kg:n kertatilauksista suoraan yrittäjältä itseltään tilattuna: antti.niskanen@pp3.inet.fi
- lisätietoja: http://www.pesolanpihviliha.fi/

LähiTapiola Itä Iisalmen seudulla tarjoaa jäsenillemme:
* Kotivakuutus 25%:n jatkuva alennus)
* Kasko vakuutus 25%:n jatkuva alennus
* Keskittämisalennus (Omaetu) max. 17% kaikista vakuutuksista
* 5% S-bonusta
Huom. edut edellyttävät yritys- ja eläkevakuutusten keskittämistä LähiTapiolaan.
Huom. Henkilökohtainen yhteyshenkilö: Tommi Paldanius, puh. 040 595 7814, tommi.paldanius@lahitapiola.fi

Kukkakauppa Freesia Iisalmen K-Citymarketin kauppakiinteistössä:
- tarjoaa jäsenillemme 10%:n alennuksen tuotteista
- lisätietoja: https://www.facebook.com/KukkakauppaFreesia/

Suomalainen Kirjakauppa Iisalmessa:
- tarjoaa kaikille yritysasiakkaille 10%:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista poislukien kirjat ja välitystuotteet
- lisäksi paljousalennukset (väh. 100e ostoksista alennus on 3%, 150 euron 5% ja yli 200 euron ostoksista lisäale on 8 %)
- edellyttää ilmaista yritysasiakkaaksi rekisteröitymistä
- lisätietoja: www.suomalainen.com

MUUT PAIKALLISET JÄSENEDUT

Jäsenmaksulla saat:

- yhdistyksen jäsenkirjeet (n. 10 kpl vuodessa) ja muut tiedotteet sähköpostilla
- paikallisen yrittäjänaisverkoston mahdollisuudet ja vertaistuen
- paikallisen vaikuttamismahdollisuuden
- osallistumisoikeuden yhdistyksemme järjestämiin monenlaisiin paikallisiin tapahtumiin, retkiin, koulutuksiin, yritysvierailuihin ja tilaisuuksiin: osa tapahtumista on täysin ilmaisia ja osa maksullisia, joista peritään yleensä vain omakustannushinta
- osallistumisoikeuden yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin

Muista jäseneduista ilmoittelemme jäsenkirjeissä ja muissa tiedoissa! Tarkkaile sähköpostiasi!

VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT

Jäsenmaksulla saat:

- neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Yrittäjänainen-lehden
- Suomen Yrittäjänaiset ry:n Liiton jäsenkirjeet
- kattavan valtakunnallisen yrittäjänaisverkoston mahdollisuudet ja vertaistuen
- yhteystietosi ja mainostekstisi valtakunnalliseen markkinapaikkaan
- kanavan vaikuttaa yrittäjänaisia koskeviin yhteiskunnallisiin päätöksiin ja hankkeisiin
- osallistumisoikeuden Liiton järjestämiin tapahtumiin, mm. tärkeisiin Yrittäjänaispäiviin keväisin ja liittokokoukseen syksyisin; unohtamatta muita aktiviteetteja, esim. koulutuksia, seminaareja ja yrittäjänaisten opintomatkoja ulkomaille
- kaikki Liiton neuvottelemat rahanarvoiset jäsenedut eri yhteistyökumppaneilta, mm. juridinen neuvonta, vakuutukset, hotellit, kylpylät, polttoaineet jne.

Kaikki valtakunnalliset edut löydät täältä: www.yrittajanaiset.fi/jäsenet 

HUOM. pyydä tunnus ja salasana päästäksesi näille jäsenet-sivuille sihteeriltämme sähköpostitse: iisalmi.ynaiset(at)gmail.com,
sillä ne eivät ole julkisesti nähtävillä. Tunnus ja salasana vaihtuvat yleensä vuosittain ja niistä saat tiedot jäsenkirjeissä.

Saat jäsenedun näyttämällä omaa jäsenkorttiasi!
Siirry sivun alkuun
 

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset

Siirry sivun alkuun