YRITTÄJÄNAISET
  • In English
  • På svenska
 
Etusivu > JÄSENET > Tervetuloa jäseneksi Yrittäjänaisiin!

Tervetuloa jäseneksi Yrittäjänaisiin!

Täytä jäsenlomake tässä! Samalla lomakkeella päivität kätevästi myös jäsentietojasi!


Hei yrittäjänainen, tule mukaan toimimaan ja tekemään yrittämisestä entistäkin antoisampaa!

Ajamme ja valvomme etujasi sekä edistämme yrittämistä kannustavien päätösten tekemistä Suomessa. Ota vahvasti kantaa oikeuksiesi puolesta ja verkostoidu toisten yrittäjänaisten kanssa. Saat uutta energiaa ja ideoita, luot asiakaskontakteja ja verkostoidut sekä hyödyt vertaistuesta ja pysyt muutenkin ajan hermolla.

Verkostomme kautta saat äänesi kuuluville ja yrittäjyyteen liittyvät haasteet paremmin esille. Jäsenenä voit vaikuttaa suoraan siihen, miten parhaiten edistämme naisyrittäjyyttä Suomessa. Juuri nyt ajankohtaisia edunvalvontakysymyksiä ovat vanhemmuuden kulujen tasaaminen laajalta veropohjalta ja alvin alarajan noston vaatiminen. Me kannatamme vahvasti pienyrittäjyyden vahvistamista tässä ajassa, jossa puhutaan vain yritysten kasvusta ja kansainvälistymisestä. Me olemme järjestönä aktiivinen erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa, kuten muun muassa Suomen Yrittäjissä.

Varaa siis aikaa kalenteristasi ja tule mukaan verkostoitumaan Yrittäjänaisten valtakunnallisiin tapahtumiin eri puolilla Suomea. Seuraathan Yrittäjänaisten tapahtumakalenteria ja muita kuulumisia verkkosivuiltamme ja Facebookista.

Ymmärrämme, ettei kiireinen yrittäjä aina ehdi mukaan kaikkiin kissanristiäisiin! Ota kiireistäsi huolimatta kattavat jäsenedut käyttöösi. Jäsenenä saat yrityksesi esille verkkosivujemme markkinapaikalle, vastaanotat kerran kuussa sähköisen jäsenkirjeen ja -lehden, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Haasteiden edessä kauttamme saa maksutonta lainopillista neuvontaa, koulutusta ja kuntoutusta. Lisäksi pääset hyödyntämään erilaisia etuja arjessa ja vapaa-ajalla ympäri vuoden. Jäsenmaksumme on noin 100 euroa vuodessa paikkakunnasta riippuen, eli kuukausittaisen ison tuopin hinnalla saat kaikki palvelumme käyttöösi! Sitä paitsi jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen menoerä - toisin kuin tuoppi!

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jos et siis vielä kuulu yrittäjänaisiin ja haluat liittyä, niin:

Valitse lomakkeesta sinua lähinnä oleva jäsenyhdistys, omalta tai läheiseltä paikkakunnalta. Lomakkeen täyttämisen jälkeen painat lomakkeen lopussa olevaa lähetä-näppäintä. Lomake menee ko. yhdistyksen rekisterivastaavalle, joka huolehtii sen viemisestä eteenpäin. Sinuun otetaan yhteyttä jäsenyytesi rekisteröitymisen jälkeen!

TAI
  • täytä alla oleva jäsentietolomake. Lähetä lomake paikkakuntasi yrittäjänaisyhdistykseen postitse tai sähköpostin liitetiedostona, katso yhteystiedot Jäsenyhdistykset-luettelosta! Yllä oleva sähköinen jäsentietolomake on nopeampi ja helpompi tapa liittyä jäseneksi.

Jos haluat tietoa yrittäjänaisten toiminnasta, niin ota yhteyttä paikallisyhdistykseen (katso kohdasta jäsenyhdistykset) tai soita liittoon puh. 040 522 2252

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vaihtelee jonkin verran yhdistyksestä riippuen. Joissakin yhdistyksissä on käytössä liittymismaksu, joka peritään liittymisen yhteydessä. Kysy lisää omasta yhdistyksestäsi!

Jäsenmaksukäytäntö uudistui v. 2010 alussa ja tämän myötä myös uusi jäsenrekisteri otettiin käyttöön. Jäsenmaksulaskutus siirtyi jäsenyhdistyksiltä liitolle, joka vastedes hoitaa laskut jäsenille.

Laskutukseen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä liiton toimistoon:
Puh. 040 522 2252
toimisto@yrittajanaiset.fi
Siirry sivun alkuun