Elämänsä voi sanoittaa joko mollilla tai duurilla

❤Yrittäjänaisen tarina❤

Aloitin yrittäjänä 2005 halusta muuttaa toimialaa paremmaksi. Yritykseni Matrocks Oy – Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja, tarjoaa yksilöllisiä palveluja erityisryhmiin kuuluville asiakkaille.

Tällä hetkellä minua työllistää työntekijöiden rekrytointi. On jatkuva työvoimapula päällä. Viimeisen 17 vuoden aikana ei kertaakaan ole ollut tällaista tilannetta. Asiakkaita on jonoksi saakka, mutta ei tekijöitä. Kaikki keinot on otettu käyttöön. Starttaamme rekrykiertueen lähiviikkoina. Jos työntekijä ei tule meidän luo, me menemme hänen luokseen 😊

Tarkoitus olisi saada yritys pitkäjänteisesti kannattavaksi. Haluan päästä kehittämään, ilman että olen sammuttelemassa tulipaloja päivästä toiseen. Onnistumisen tunne tulee, kun saa myytyä jotain, minkä on itse luonut nollasta.

Janoan kohtaamisia, jotka ovat olleet koronan vuoksi kortilla.

Haasteellisena koen poliittisen pokkuroinnin. Esimerkiksi ammattiyhdistysten epätasa-arvoa ylistävä käytös, jossa vaaditaan jäsenyyttä, jos haluaa toimia luottamusmiehenä. Suomessa on vapaus järjestäytyä tai olla järjestäytymättä. Myös hoitoalan henkilöiden jatkuva valitus siitä, kuinka huonosti asiat ovat, harmittaa. Heillä ja meillä on kuitenkin töitä. Elämänsä voi sanoittaa joko mollilla tai duurilla.

Tasapainoa elämääni tuo neljä omaa muksua (3,7,9 ja 10 v) ja tukilapset sekä ihana mies, ystävät ja harrastukset. Tasapainoa tuo myös mainio ja taitava henkilökunta. Tukea saan yrittäjämieheltäni, lähipiiriltä ja yrittäjäjärjestöiltä. Yrittäjänaiset on huippujärjestö. Tampereen Seudun Yrittäjänaiset on osaava verkosto ja olen saanut sieltä elinikäisiä ystäviä.

Yrittäjyydestä haaveilevalle naiselle sanoisin, että tulet haastetuksi useaan kertaan, mutta saat tehdä työtä täysin omien arvojesi mukaan. Jo se on iso arvo sinänsä! Talouspuskurit kuntoon ja perheen 150 %:n tuki.

Paula Kerola
Matrocks Oy
Tampereen Seudun Yrittäjänaisten jäsen
Tampereen Seudun vuoden yrittäjänainen 2016
Vuoden Plikka 2022


Blogissa: