Yrittäjyys tarkoittaa unelmien toteuttamista

❤Yrittäjänaisen tarina❤

Uutena yrittäjänä pidän haasteellisena vakituisen asiakaspiirin saamista. Mutta uskon, että kun työnsä tekee hyvin ja sydämellä, asiakkaat tulevat aina uudelleen. Kaipaan tukea erityisesti markkinoinnin tekemiseen, sillä se on iso osa tätä yrittämistä.  

Onneksi minulla on ympärilläni iso verkosto – perhe, ystävät ja Kemin yrittäjänaiset. Olen saanut paljon tukea yrittäjäkollegoilta ja myös apua kysyttäessä.

Kosmetologiksi kouluttautuminen tarkoitti pitkäaikaisen haaveen toteuttamista. Jätin taakseni grillikokin raskaan työn, mikä teki minut sairaaksi. Valmistuin 2020 syyskuussa ja oman hoitolan avasin tämän vuoden huhtikuussa.

Nautin, kun saan hoitaa ihmisiä ja luoda hyvää oloa, tehdä kauniiksi. Parasta yrittämisessä on itsenäinen työ ja vapaus oman työn ajoittamiseen, mutta ihan kaikista parasta kuitenkin asiakkaat! Tyytyväiset asiakkaat ovat palkinto siitä, että on onnistunut.

Nyt haluan laajentaa hoitolan tuotemyyntiä ja miettiä erikoistumista. Välillä mietityttää, miten säilytän tasapainon yrittäjäelämän ja siviilielämän välillä. Yrittämisen riskejä en pelkää, ne kuuluvat asiaan.

Tiina Anttila
yrittäjänä kauneudenhoitoalalla puoli vuotta
Hoitola Kauneus Kolibri
Kemin Yrittäjänaisten jäsen


Blogissa: