Mukaan neuvontapalvelurinkiin

Täytä yhteystietolomake TÄSTÄ.

Juristi tai talousosaaja haluatko tarjota asiantuntemustasi kanssasisarten käyttöön?

Vahvistamme jäsenistön jäsenetuja ja palvelurinkiämme vuodelle 2020. Täytä yllä oleva yhteystietolomake ja tule mukaan jäsenetuverkostoon. Neuvontapalvelussa on kyse maksuttomasta puhelinneuvonnasta jäsenille silloin, kun neuvonta voidaan antaa puhelimitse perehtymättä asiakirjoihin tai erityislainsäädäntöön. Mikäli asia vaatii toimenpiteitä, tehtävä suoritetaan erikseen sovittavana toimeksiantona.  Kumppanuus kestää vuoden kerrallaan.

Vastineeksi Sinä kumppanina saat:

  • Jäsenkumppanin tiedot näkyvät Yrittäjänaisten kotisivuilla  yrittajanaiset.fi/jasenyys/jasenedut/#neuvontapalvelut sekä alkuvuodesta Yrittäjänainen-lehden välissä postitettavassa jäsentiedotteessa.
  • Mahdollisuuden tulla haastatelluksi ja antaa asiantuntijalausuntoja YN-viestintäkanavissa esim. YN-lehteen (ilmestyy paperilla sekä sähköisesti 4 x vuodessa, jakelu: jäsenet, eduskunta, yhteistyökumppanit noin 7 000 kpl) tai kerran kuukaudessa lähtevään jäsenkirjeeseen ja Suomen Yrittäjänaiset keskusteluryhmään Facebookissa (noin 9 000 jäsentä). Haastatteluista / asiantuntijalausunnoista sovitaan aina erikseen liiton toimiston kanssa.

Täytä yhteystietolomake ja kerro meille erityisalastasi sekä tarjoamastasi neuvonnasta vuoden vaihteeseen mennessä. Kerromme myös mielellämme lisää.

Toimitusjohtaja
Carita Orlando
Puh. 040 544 5519

Järjestösihteeri
Helena Pitkonen
Puh. 040 522 2252