Hallitusehdokasesittely – Marjo Sjöholm

Olen Marjo Sjöholm, Turussa asusteleva 57-vuotias kolmen tyttären äiti ja tuplamummu. Turun Yrittäjänaisten jäsen olen ollut vuodesta 2010, jolloin perustin oman yritykseni Parturi-Kampaamo Turquoisen eli Turkoosin. Kaksostyttöni ovat kehitysvammaisia, mikä on opettanut minua olemaan kiitollinen jokaisesta päivästä.

Ammatiltani olen parturi- ja kampaajamestari, kosmetologi ja nykyisen päätyöni teen Turun ammatti-instituutilla ammatillisten aineiden ohjaajana Hyvinvointikeskus Wisiossa. Ohjaan parturi-kampaaja- sekä kosmetologiopiskelijoita. Iltaisin ja lauantaisin teen omassa liikkeessäni parturi-kampaajan töitä.

Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, kuntosali, konsertit ja festarit. Musiikki on parasta livenä ja olenkin varsinainen “rokkimummu”.

Turun yrittäjänaisten hallituksessa olin mukana vuosina 2016–2020 toimien jäsenrekisterivastaavana ja varapuheenjohtajana. Suomen Yrittäjänaisten hallituksen varajäseneksi pääsin vuoden 2021 liittokokouksessa Turussa ja työ on ollut todella mielenkiintoista ja antoisaa ja toivon sydämestäni että työ saisi jatkua hallituksessa. Suomen yrittäjänaisten tapahtumatoimikunnassa on ollut ilo olla mukana 2021-2022.

Suomen hiusyrittäjien hallituksen jäsen olen ollut vuodesta 2016 ja Turun hiusalanyrittäjien hallituksen varapuheenjohtajana olen toiminut kaksi vuotta.

Tärkeitä asioita minulle yrittäjänaisena on naisyrittäjyyden edistäminen, vaikuttamistyö ja edunvalvonta.

Suomen yrittäjänaisten jäsenmäärän kasvattaminen sekä jäsenistön pysyvyys ja ”jälkihoito” ovat myös asioita, joiden eteen pitää tehdä töitä.

Minusta saatte aidon, tarmokkaan, innostavan, tsemppaavan ja helposti lähestyttävän koko sydämellään yrittäjänaisten puolia pitävän toimijan hallitukseen.

Marjon ehdokkuuslomake

Marjo Sjöholm
Turun Yrittäjänaiset