Hallitusehdokasesittely – Tiina Lepola

Uskon 100%:sti yrittäjänaiseuteen ja liputan täysillä tämän yhdistyksen puolesta!

Suomen Yrittäjänaisten hallituksen jäsenenä minulle tulee nyt vuosia täyteen neljä. Hallitusaikani on ollut kokonaisuudessaan haastavaa, mutta erittäin antoisaa.
Maailma on riepotellut meitä kaikkia ja tuonut omalta osaltaan uusia ja odottamattomia haasteita, kuten koronan sekä Ukrainan sodan. Sen tähden on tärkeää tehdä työtä pitkäjänteisesti niiden asioiden eteen, jotka ovat tärkeitä Yrittäjänaisille.

Itse koen todella tärkeäksi asiaksi tämän meidän verkoston. Edellisen vuoden hallituksessa olen saanut toimia tapahtumatoimikunnan puheenjohtajana. Toimikunnan yhteistyönä järjestimme verkostoitumismatkan Brysseliin ja pääsimme tutustumaan mm. Euroopan parlamenttiin ja kuulemaan, millaista on toimia naisyrittäjänä Belgiassa. Lisäksi saimme kuulla toistemme yrittäjätarinoita, joissa on aina jotain opittavaa ja parhaimmillaan saa näkökulmaa omaan yritystoimintaan.

Tätä verkostoitumistyötä haluaisin viimeisinä hallitusvuosinani tehdä. Niin kotimaassa kuin ulkomailla. Panostaa tähän meidän jo olemassa olevan verkoston hyödyntämiseen ja kehittämiseen niin, että siitä olisi mahdollisimman paljon konkreettista, myynnillistä hyötyä meidän jäsenille. Meille kaikille. Iloa unohtamatta!

Ja tietenkin ne vanhemmuudesta tulevat kustannukset. Vaikka tämä asia on mennyt hieman eteenpäin, laahaa se edelleenkin ja aiheuttaa epätasa-arvoa. Lapset ovat ihania, lapsia tarvitaan ja niitä saa tehdä, mutta lapset eivät kuulu firman piikkiin. Piste.

Olen omilla mielipiteillä varustettu joukkuepelaaja. Erittäin mielelläni jatkaisin tässä vastuullisessa luottamustehtävässä.

Tiinan ehdokkuuslomake

Tiina Lepola
Forssan Seudun Yrittäjänaiset