Keväällä 2022 järjestetyt webinaarit

Pe 6.5.2022 klo 9-11 – Kuinka rakentaa jopa 6-numeroinen liiketoiminta verkkokurssien avulla?

Järjestäjä Suomen Yrittäjänaiset. Tilaisuus on maksuton.

Verkkokurssit ovat tänä päivänä paras tapa auttaa ja saada apua globaalisti. Hyvistä ideoista huolimatta, suurimmalle osalle yrittäjiä verkkokurssien markkinointi ja myynti on kuitenkin äärimmäisen hankalaa. Webinaarissa opit kuinka voit pilkkoa verkkokurssin tekemisen, markkinoimisen ja myymisen niin yksinkertaisiksi askeleiksi, että sinun on lähes mahdoton epäonnistua. 

Kouluttaja Iida Soininen on kauppatieteiden maisteri ja ennen täysipäiväiseksi verkkokurssikouluttajaksi hyppäämistä hän työskenteli sisältöstrategina start up yrityksessä.
Hän auttaa naisyrittäjiä ja siitä haaveilevia rakentamaan vapaan ja omannäköisen elämän, missä kaikki on mahdollista – tuottavien verkkokurssien avulla. Iida on Vapauta Supervoimasi Akatemian perustaja ja supersuositun Vapauta Supervoimasi -podcastin juontaja. 

pe 22.4.2022 klo 9-10.15 – Yrittäjä, näin teet myyntiä SoMesta ja brändäät itsesi kohti kasvua

Suomen Yrittäjänaiset järjestää koulutuksen Jenny ja Antti Wihurin rahastolta saadulla apurahalla. Tilaisuus on maksuton.

Koulutuksen jälkeen:

– oivallat, mitä vaatii myynnin ja ostamisen muutos yrittäjältä
– ymmärrät, mitä social selling on ja miksi sitä tulisi tehdä
– tiedät, miten somesta tehdään myyntiä ja rakennetaan tunnettuutta
– saat ideoita sosiaaliseen viestintään ja asiakkaiden houkutteluun
– inspiroidut, miten aloitat oman asiantuntijabrändin rakentamisen ja saat sitä kautta yritykselle kasvua

Kouluttaja Oona Kankkunen on Network & Growthin yrittäjä-valmentaja ja auttaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä myynnin sekä tunnettuuden kasvussa. Oonan missio on tehdä myynnistä näkemyksellistä ja sosiaalista sekä viestinnästä vetovoimaista. Hän vaikuttaa myynnin ja markkinoinnin modernisoimiseen sekä näiden yhteispelin parantamiseen.

Tallenne on tarkoitettu vain Yrittäjänaisten jäsenille ja se löytyy Aineistopankista.

pe 1.4.2022 klo 9-10 – Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan omistajanvaihdoksesta
Järjestäjä Suomen Yrittäjänaiset. Tilaisuus on maksuton.

Omistajanvaihdos on edessä kaikilla yrittäjillä jonakin päivänä. Saat webinaarissa ideoita siihen, miten omistajanvaihdokseen tulisi valmistautua, miten voit välttää omistajanvaihdoksen sudenkuopat ja miten omistajanvaihdos tulisi viedä läpi.

Kouluttaja Mika Haavisto on omistajanvaihdosten rautainen ammattilainen. Hän toimii valtakunnallisen omistajanvaihdoshankeen projektipäällikkönä Suomen Yrittäjissä. Mika valittiin vuonna 2017 vuoden omistajanvaihdosasiantuntijaksi.

Tallenne on tarkoitettu vain Yrittäjänaisten jäsenille ja se löytyy Aineistopankista.

Lisäksi kuulet yrityksen ostaneen Jaana Vahtolan kokemukset omistajanvaihdoksesta. Jaana osti Oulun Suolahoitolan liiketoiminnan huhtikuussa 2021.  Ajankohtana, joka oli pahin mahdollinen, juuri kun korona iski.

Koulutus- ja sidosryhmäasiantuntija Maria Kantola kertoo koulutuskonserni Careerian ja Suomen Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntijoiden yhdessä suunnittelemasta, huhtikuussa alkavasta, yrityskauppa -koulutuksesta. Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä monista yrityskauppoihin liittyvistä osa-alueista. Koulutukseen ovat tervetulleita yrittäjät, joiden suunnitelmissa on laajentaa liiketoimintaa yrityskauppojen kautta tai jotka harkitsevat oman yrityksen myyntiä tai henkilöt, jotka pohtivat yrittäjäksi ryhtymistä yritysoston myötä. Niin ikään koulutus soveltuu henkilöille, jotka sparraavat yrittäjiä.

Pe 4.3.2022 klo 9-11 – Alennusmyynti kielletty -hinnoittelukoulutus

Järjestäjä Suomen Yrittäjänaiset. Hinta: 295 euroa.
Suomen Yrittäjänaisten jäsenille maksuton.


Tämän koulutuksen jälkeen tiedät miten hinnoitella ja ennen kaikkea osaat laskuttaa enemmän. Koulutuksessa kuulet, miksi se on reilua kaikkien kannalta. Älä jätä rahaa pöydälle turhaan.

Kouluttaja Jari Parantainen on espoolainen yksinyrittäjä, suorapuheinen kouluttaja ja konsultti. Hänen erikoisalaansa on asiantuntijapalvelujen ja huipputekniikan tuotteistaminen ja palvelujen hinnoittelu.

Pe 18.2.2022 klo 9-10-30 – Aloita sijoittaminen viimeistään nyt

Järjestäjä Suomen Yrittäjänaiset. Hinta: 150 euroa. Suomen Yrittäjänaisten jäsenille maksuton.
Saat sähköpostilla ennakkotehtävät. Pohdi mielessäsi vastauksesi, ennen webinaarin alkamista. Näin saat webinaarista kaiken hyödyn irti.

Kouluttaja Julia Thurén on yrittäjä, toimittaja ja sijoittamista popularisoiva somevaikuttaja. Hän on kirjoittanut suositut teokset Kaikki rahasta (2018) ja Kaikki kuluttamisesta (2021).

Webinaarissa Julia kertoo miten sijoittamisen voi aloittaa helposti. Hän opastaa käytännöllisesti oman sijoitussuunnitelman tekemiseen – ja siinä pysymiseen.

Pe 21.1.2022 klo 9-10 – Ymmärrä, johda, kasva

Kouluttaja Minja Wahlsten on erilaisuuden johtamisen & hyödyntämisen asiantuntijavalmentaja- tarinankertoja, luottamusta herättävä vaikuttaja, suvereeni kommunikoija ja pragmaattinen tarkkailija. Hän auttaa työkseen organisaatioita ja ihmisiä parantamaan, kehittämään ja uudistamaan johtamistaitoja tuottavaksi ja ihmisiä osallistavaksi toiminnaksi.

Tallenne ja koulutusmateriaali on tarkoitettu vain Yrittäjänaisten jäsenille ja löytyy Aineistopankista.