Kysymyksiä kehittämisestä

kolumnisti-marjoLiiketoiminnan kehittäminen on yrityksen elinehto. Siksi se on myös tuoreimman Yrittäjänainen-lehden teema. Yrityksen elinkaaren eri vaiheissa on erilaiset tarpeet. Yrittäjä haluaa ratkaista jonkin pulman tai hyödyntää uudella tavalla osaamistaan. Miten ideoista tehdään riittävää tulovirtaa? Tästä numerosta alkaen voit hypätä mukaan uuden Yrittäjänainen-sarjakuvan päähenkilön Minnan matkaan ja kehittää omaa yritystäsi uuteen kukoistukseen.

Asiakasymmärrys ja asiakkaiden ottaminen mukaan liiketoiminnan kehittämiseen ovat ratkaisevassa asemassa. Uudenlaiset talouden ilmentymät, kuten kierto- ja jakamistalous, luovat mahdollisuuksia muuttaa totuttua toimintaa. Miten sinä valmistaudut tulevaan? Sivulla 10 neuvotaan, miten voit kartoittaa oman yrityksesi kehitystarpeita.

Järjestötoiminnan kehittäminen on samalla tavalla jatkuvaa työtä. Miten valtakunnallinen verkosto palvelee paikallisyhdis- tyksiä parhaiten? Miten paikallisyhdistys vastaa jäsenten toivomuksiin? Miten teemme vaikuttamistyötä päättäjien ja muiden sidosryhmien kanssa? Uudistunut Yrittäjänainen tarjoaa sinulle inspiraatiota ja eväitä toiminnan kehittämiseen, ole hyvä!

Marju Silander
Suomen yrittäjänaisten toimitusjohtaja


Blogissa:

Jätä kommentti