Pää pilvissä ja jalat maassa!

❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Tein toimistotöitä lähes kolmekymppiseksi ja tuntui, että turvallinen kello 8-16 työ puudutti. Vahvan tanssi- ja esiintymistaustani takia meikkaus kiinnosti. Kouluttauduin meikkialalle töiden ohessa ja heti valmistumisen jälkeen oli selvää, että meikkaus vei sydämeni. Perustin kivijalkaliikkeen syksyllä 2013, mutta toimin jo pari vuotta aikaisemmin yrittäjänä.

Yrittäjyyteni alkutaipaleella tein paljon selvittelyä yrittäjyydestä, sillä minulla ei silloin ollut tuttavapiirissä yrittäjiä. Suurena apuna oli tietysti oma perhe, mutta sain paljon apua ja tietoa myös kirjanpitäjältäni. Yksinyrittämisessä parasta ja toisaalta myös raskainta on, että olet itse vastuussa kaikesta. Saan järjestellä omat päiväni mieluisiksi. Tosin laskutus- ja toimistotyöt jäävät väkisinkin viikonlopuille tai iltoihin, sillä niitä ei ehdi kesken kiireisen päivän tekemään. Tarvitsisin muutaman tunnin lisää päiviini.

Onnistumisen tunne tulee siitä, kun esim. morsian liikuttuu ilosta, kun häämeikki on valmis tai kun kuulen että värianalyysi tai meikinopastus on mullistanut asiakkaan elämän. Kun ulkokuorta on hieman kohennettu, niin itsetuntokin kasvaa ja ryhti suoristuu!

Yritykseni Meikkistudio ElinaK valittiin tänä vuonna järjestetyn Vuoden hääyritys© -kilpailun kokonaisvoittajaksi. Vuoden hääyritys 2024 valittiin yleisön ehdottamien yritysten joukosta nimeämisvaiheen jälkeisessä valtakunnallisessa online-äänestyksessä yleisön sekä ammattilaisraadin äänillä.

Tarkoituksenani on kehittää omaa ammattitaitoani lisää. Haen lisäoppia ulkomailta ja tuon uusia juttuja markkinoille. Haluan pysyä alani aallonharjalla, joten se vaatii jatkuvaa trendien ja tulevien suuntausten havainnointia ja kouluttautumista. Pidän pään pilvissä ja jalat maassa!

Tasapainoa yrittämiseen tuo oma perhe ja yhdessä tekemämme matkat. Myös säännöllinen lenkkeily luontopoluilla tasapainottaa kiireistä arkea.

Olen Tampereen Seudun Yrittäjänaisten jäsen. Haluan verkostoitua. Yrittäjänaisten tapahtumissa tapaa monia samanhenkisiä ihmisiä ja voi syntyä myös uusia yhteistöitä eri alojen ammattilaisten kesken.

Elina Kymäläinen
Meikkistudio ElinaK
Tampereen Seudun Yrittäjänaisten jäsen

Meikkistudio ElinaK on Tampereen ydinkeskustassa toimiva kauneus- ja meikkitaiteen liike, jonka ohjaimista löytyy meikkialan monitaituri meikkitaiteilija ElinaK. Studio on erikoistunut hää- ja juhlameikkauksiin. Meikkistudio ElinaK on vuoden 2024 hääyritys.

Kuvat Laura Tammisto


Blogissa: