Se kuuluisa yrittäjän vapaus

❤Yrittäjänaisen tarina ❤

Omakohtaisen kokemuksen kautta löysin itseni yrittäjänä. Oma rakas 11-vuotias Vähy kissani jouduttiin lopettamaan talven kynnyksellä. Vähyn hautapaikan tekeminen oli haastavaa, koska maa oli jäässä. Kissakaverin kuljettaminen pitkien matkojen päähän tuhkattavaksi ei ollut vaihtoehto. Itkien hauta saatiin tehtyä ja kaveri viimeiseen leposijaan laitettua. Vähy antoi aihetta pohtia asiaa syvemmin. Pohdinnan lopputulema on oma tuhkaamo. Olen perustanut ensimmäisen Pohjois-Satakunnan pieneläintuhkaamon nimeltä TassunPolku. Tuhkauksen rinnalla on uurna valikoima.

Aloitin yrittäjänä 2022 ja sain virallisen toimiluvan marraskuun lopulla. Toiminta on luvan varaista.
Sain alkuun Kankaanpään kaupungin yritysasiantuntija Mari Raukolalta paljon tietoa ja apua yrityksen starttaamisessa. Tavoitteena on saada toiminnasta kokopäiväinen työ ja leipä. Nyt käyn vielä päivätöissä ja siinä rinnalla palvelen tuhkausta tarvitsevia asiakkaita.

Parasta yrittäjyydessä on toimia omien aikataulujen mukaan, eli se kuuluisa yrittäjän vapaus. Asiakkaiden kiitos tärkeän asian hoitamisesta luo onnistumisen tunteen. Lemmikin poislähtöä ei saa vähätellä ja loppumatka kuuluu hoitaa arvokkaasti.

Haastavaa tällä hetkellä on yrityksen saaminen ihmisten tietoisuuteen ja energian hinta.

Haluan kehittyä yrittäjänä ja kehittää yritystä. Tähän kuuluu mm. toimitilojen parantaminen ja muistoesineiden kehittäminen. Yrittäjänä haluan olla tietoinen nykypäivän markkinoinnista ja tietoteknisistä seikoista.

Tasapainoa elämääni tuo lenkkeily oman koiran kanssa ja jumppa kerran viikossa Kankaanpään Yrittäjänaisten seurassa.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille toivottaisin rohkeutta. Selvitä haaveesi mahdollisuus ja jaksa nähdä vaiva!

Olen Kankaanpään Yrittäjänaisten jäsen, heiltä saan tarvittavaa tietoa ja porukassa on mukavampaa.

Jenni Viljanen
TassunPolku
Kankaanpään Yrittäjänaiset


Blogissa: