Loading Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • This tapahtuma has passed.

Keksintöjen Viikko – virtuaalimessut 15.10.2021

15.10. klo 10.0016.00

Tutustu kotisohvaltasi tämän hetken kuumimpiin keksintöihin ja innovaatioihin !

Keksintöjen Viikon virtuaalimessuilla pääset tutustumaan uusiin innovaatioihin ja keksintöihin ja saatat löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita. Esillä on toinen toistaan kiinnostavampia keksintöjä, joista osaavissa käsissä voi kehittyä maailmanluokan menestystarinoita. Messut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua ja keskustella eri alojen asiantuntijoiden kanssa sekä inspiroitua ajatuksia herättelevistä puheenvuoroista.

Tässä kansainvälisestikin harvinaisessa laajennetun todellisuuden messutapahtumassa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat AltspaceVR-ympäristöön rakennetussa virtuaalisessa messukeskuksessa. Perinteisempi vaihtoehto on messujen seuraaminen Keksintöjen Viikon YouTube-kanavan kautta. Osallistuminen on messuvierailijoille maksutonta.

Tilaa sisäänpääsylinkki tapahtumaan tai linkki livestriimiin Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla. Lähetämme osallistumislinkin ja ohjeet sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.
https://www.keksintojenviikko.fi/vierailijat/tilaa_sisaanpaasysi_tapahtumaan_367

Keksintöjen Viikko -tapahtuma järjestetään 15. lokakuuta 2021 klo 10–16.

Lisätietoa tapahtumasta www.keksintojenviikko.fi

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki.

Details

Date:
15.10.
Time:
10.00 – 16.00