Loading Tapahtumat

« All Tapahtumat

Neuvottelutaitojen intensiivivalmennus naisjohtajille ja -yrittäjille Pyhätunturissa 14.-15.10.2022

14.10.15.10.

Miltä neuvotteluihin saapuessa tuntuu? Onko pakka kasassa sisäisesti, ulkoisesti, ja konkreettisesti tarvittavien tietojen kanssa? Sujuuko vaatevalinnat neuvotteluihin jo leikiten vai ovatko business pukukoodit vielä jokseenkin mysteeri? Oliko se Business Formal, Business Casual, Formal, Cocktail, vaiko kenties Smart Casual?

Järjestämme lokakuussa erityisesti naisjohtajille ja -yrittäjille suunnatun neuvottelutaitojen intensiivivalmennuksen. Valmennus kestää kokonaisuudessaan kaksi päivää, joista ensimmäinen 1,5 päivää on suunnattu neuvottelutaitojen valmennukseen ja puoli päivää bisnespukeutumisen valmennukseen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin, paikkoja on rajoitetusti.

Tiivistetysti:

Mitä ja milloin: Neuvottelutaitojen intensiivivalmennus naisjohtajille – “Neuvottelutaidot ja viisas vaikuttaminen” 14. – 15.10.22
Missä: Sunday Morning Resort, Pyhätunturi. Huhanniemi 1, 98530 Pelkosenniemi.
Kenelle: Naisjohtajille ja -yrittäjille. Valmennus on suunnattu kaikille johto-, yrittäjä- ja neuvotteluasemissa oleville naisille, jotka kaipaavat osaavia ja monipuolisia neuvottelutaitoja omissa tehtävissään.
Valmentajasi:
Arto Heimonen – Trainers’ House Toimitusjohtaja, Valmentaja, Juristi sekä Executive MBA.
Tuija Kauppinen – Impact Queens Tyylikonsultti, Pukeutumiskouluttaja ja Puhuja.
Sisältö: Osallistujille räätälöity valmennusohjelma ja ohjelmaan kuuluvat materiaalit, majoitus 5-tähden Sunday Morning Resortissa (2 yötä), ruokailut Ravintola Aihkissa (Suomen top 30 ravintolat – Kauppalehti Optio), iltaohjelmaa ja verkostoitumista, Resortin rantasauna ja paljut lämpiminä.
Hinta: 1890 € + alv.
Ilmoittautuminen: 31.8.2022 mennessä.

Lisätietoja koulutuksesta:
sales@experiencepyha.fi

Koulutuksen yhteistyökumppanina toimii Suomen Yrittäjänaiset
‘Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat nykypäivän yrittäjälle tärkeät riippumatta yrityksen koosta ja toimialasta’ – Carita Orlando

 

Details

Start:
14.10.
End:
15.10.