Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Markkinoinnin säännöt ja siihen liittyvä juridiikka sosiaalisessa mediassa

26.11. klo 09.0010.15

Oletko yrittäjä ja haluat markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi sosiaalisessa mediassa? Oletko epävarma siitä, mikä somemarkkinoinnissa on sallittua ja mikä ei?

Ti 26.11.2024 klo 9-10.15

Markkinoinnin säännöt saattavat tuntua nopeasti kehittyvässä sosiaalisen median ympäristössä sekavilta ja vaikeasti hahmotettavilta. Tämä saattaa aiheuttaa yrittäjälle, joka haluaa toimia oikein ja välittää yrityksensä maineesta päänvaivaa. Webinaarissa aihetta käsitellään ymmärrettävästi ja opit välttämään somemarkkinoinnin pahimmat juridiset sudenkuopat. Kerromme, mistä sosiaalisen median markkinoinnin säännöt muodostuvat ja mistä niitä voi löytää, miten näitä sovelletaan ja mitä sääntöjen noudattamatta jättämisestä voi seurata.

Opit sosiaalisen median juridiikasta ja hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissasi oikein.

Webinaari kestää tunnin ja lopuksi jää 15 minuuttia aikaa kysymyksille.

Kouluttajat:
Oona Ylitolonen, juristi & oikeustieteen maisteri (OTM)
Oona on Lionan Tekijä. Hän on juridiikan ammattilainen, jonka erityisiin osaamisalueisiin kuuluu sopimus-, yhtiö- ja immateriaalioikeus sekä markkinoinnin säännöt. Oonaa kiehtoo sosiaalisen median pelisäännöt ja erilaisten yritysten menestystarinat.

Iida Perttula, juristi & oikeustieteen maisteri (OTM)
Iida on Lionan Visionääri. Hän on juridiikan ammattilainen ja pian valmistuva psykologi. Iidan osaamisalueeseen kuuluu markkinointi- ja viestintäoikeus sekä mediarikokset. Iida tuntee sosiaalisen median pelikentän ja siihen liittyvät koukerot niin juridisella kuin psykologisellakin tasolla.

Lotta Latvala, juristi & oikeustieteen maisteri (OTM)
Lotta on Lionan Aivot. Hän on analyyttinen ammattilainen, jonka osaamisalueisiin kuuluu oikeustiede sekä tietojenkäsittelytiede. Lotta on perehtynyt erityisesti tekoälyn käyttöön markkinoinnissa tekijänoikeuksien ja sopimusoikeuden näkökulmasta.

Kolmikko on yhdessä perustanut modernin ja nykyaikaisen lakitoimiston Liona Legalin. Liona on ketterä toimija, joka auttaa yrityksiä liiketoiminnan juridisissa koukeroissa niin sopimusten, juridisen neuvonnan kuin muidenkin juristin tehtävien osalta. Liona erikoistunut erityisesti markkinointi- ja media-alan kysymyksiin.

Webinaari on tarkoitettu Suomen Yrittäjänaisten jäsenille. Laita jo nyt kalenteriin! Ilmoittautuminen avataan myöhemmin syksyllä.

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.
Aika:
09.00 – 10.15

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Suomen Yrittäjänaiset