Tapahtumat

Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Iltapäivän kahvihetki – Ville Skinnari

Yrittäjänaisten maaliskuun kahvivieraana on kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari. Kahvihetken avaa toimitusjohtaja Carita Orlando.

Itä-Uudenmaan Yrittäjänaiset järjestää: Yritysneuvojan kyselytunti

Mietityttääkö yrityksen markkinointi tai asiakashankinta? Mitä yritystukia sinun on mahdollista hakea? Mitä kuuluu koronatuille juuri nyt? Tule kuulemaan yritysneuvojan kyselytunnille ajankohtaista infoa. Asiantuntijana vastaamassa Minna Lojander Keski-Uudenmaan keittämisyhtiö KEUKE:sta.

Webinaari: Naisille, joille yksi prosenttia ei riitä

Onko naisista kasvuyrittäjiksi? Miksi naisten start-upeille ohjautuu vain murusia rahoituksista? Onko naisten varovaisuus yritystoiminnassa vain myytti? Tule kuulemaan yrittäjätarinoita ja asiantuntijoita. Kasvu ja kansainvälistyminen on mahdollista myös pienyrittäjälle. Kuulet miten liikevaihdon kasvattaminen ja rahoituksen saaminen on mahdollista kenelle tahansa. Tätä webinaaria ei kannata missata, jos tavoittelet suuria. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Maksuton

Maskiajan silmämeikki 5.5.2021 klo 18

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset järjestää maskiajan silmämeikki-webinaarin. Näin maski-aikana myös silmämeikin merkitys korostuu, tule siis kuulemaan parhaimmat vinkit ja neuvot. HUOM! Webinaari on Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisille maksuton, muille yrittäjänaisille hinta on 15€. Ilmoittaudu 4.5.2021 mennessä sähköpostilla hameenlinna@yrittajanaiset.fi. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille.