Yritä rauhassa – me ajamme etujasi!

seija-estlander2015-2Yrittäjänaisten iskulauseeksi trimmattiin strategiassamme ”Yritä rauhassa – me ajamme etujasi!” Tuo motto iskee suoraan suoneen paljastamalla sen, mikä on etujärjestömme ydinkauraa.

Suomen Yrittäjänaiset lobbaa yrittäjänaisten taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja. Jäsenemme kuuluvat valtakunnalliseen liittoomme paikallisyhdistysten jäsenyyden kautta.

Paikallisyhdistyksistä yrittäjät ammentavat eritoten vertaistukea ja virtaa oman arjen pyöritykseen, sillä suurin osa suomalaisista yrittäjistä on yksinyrittäjiä. Paikallisyhdistykset järjestävät ohjelmaa noin kerran kuussa.

Paikallisyhdistysten ohjelmapalettiin kuuluu muun muassa koulutuksia, verkottumisiltoja, teatterireissuja ja yritysvierailuja. Monet jäsenet tekevät paikallisen verkoston kautta myös kauppaa keskenään ja suosivat näin kollegoitaan.

Valtakunnallinen liittomme ajaa yrittämistä kannustavaa päätöksentekoa Suomessa ja EU:ssa. Kuten tiedämme, tänään jo iso osa yrittämistä liippaavista päätöksistä tulee EU:sta, ja siksi keskitämme rajalliset resurssimme kansainvälisessä toiminnassa meille keskeisiin yhteistyötahoihin ja suomalaisiin EU-parlamentaarikkoihin.

Valtakunnantasolla hankkiudumme puolestaan yhteistyöhön etenkin yrittäjä- ja naisjärjestöjen kanssa. Lisäksi toimimme yhteistyössä päättäjien, virkamiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Suuren yleisön ymmärrystä yrittäjien asioille haemme puolestaan median kautta.

Hyvät jäsenedut

Yrittäjänaisten jäsenmaksut liikkuvat paikkakunnasta riippuen noin 100 euron hujakoilla, ja tuo maksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. Jäsenyys on siten kannanotto yrittäjän paremman huomisen puolesta, ja tämä on hyvä pitää takaraivossa, jollei itse ehdi osallistua elämän tiimellyksissä paikalliseen toimintaan.

Leiriimme voi liittyä etusivultamme osoitteessa yrittajanaiset.fi – ja maksettuasi jäsenmaksun, saat jäsenkortin, joka oikeuttaa sinut hyväseen joukkoon jäsenetuja. Näitä ovat esimerkiksi:

  • maksuton juridinen puhelinneuvonta
  • mahdollisuus osallistua TYK- ja ASLAK-kursseille
  • hotellien ja kylpylöiden alennukset
  • huoltoasemaketjujen alennukset
  • laivayhtiöiden tarjoukset

Mikäli roihuat sekä Suomen Yrittäjänaisten että Suomen Yrittäjien jäsenyydelle, pääset meidän kauttamme edullisesti kiinni myös Suomen Yrittäjien erihintaisiin jäsenpaketteihin. Näin siksi, että Suomen Yrittäjänaiset on Suomen Yrittäjien toiseksi suurin toimialajärjestö.

Jäsensivujemme uusi käyttäjätunnus ja salasana lanseerattiin tuoreimmassa jäsenkirjeessämme. Lisäksi saat ne omasta paikallisyhdistyksestäsi tai liiton toimistosta.

Seija Estlander
Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja


Blogissa: