Yrittäjänaisten jäsenyys kannattaa!

Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö yrittäjänaisten asialla. Vaikutamme yrittäjänaisten aseman parantamiseksi ja kannustamme naisia menestyvään yrittäjyyteen. Verkostoomme kuuluu noin 4000 jäsentä reilussa 50 paikallisyhdistyksessä. Tule mukaan!

Etsi lähin paikallisyhdistyksesi ja täytä jäsenlomake jo tänään. Liity mukaan vahvaan ja energiseen verkostoon! Paikallisyhdistykset näet tästä.

  • Liittyminen jäseneksi tapahtuu valitun paikallisyhdistyksen lomakkeen kautta.

Tietosuojaseloste »

Jäsenmaksu on noin 130 euroa vuodessa, paikallisyhdistyksestä riippuen. Jäsenmaksun vastineeksi saat reippaasti hyötyä itsellesi ja yrityksellesi ja vahvistat kanssamme yrittäjänaisten toimintaedellytyksiä koko Suomessa. Jäsenmaksun voi vähentää yrityksen verotuksessa.

Suomen Yrittäjänaisten varsinainen jäsen voi liittyä toisen Suomen Yrittäjänaisiin kuuluvan paikallisyhdistyksen rinnakkaisjäseneksi. Haettavassa yhdistyksessä tulee olla käytössään rinnakkaisjäsenyys ja sille tehty laskutusperuste. Rinnakkaisjäsenyyden vuosimaksu on yhdistyskohtainen (10-50 e vuosi). Ohje rinnakkaisjäseneksi liittymiseen


Miksi jäseneksi kannattaa liittyä?

Jäsenyys on kannanotto naisten yrittäjyyden vahvistamisen puolesta. Teemme tuloksellista vaikuttamistyötä ja edistämme yrittäjänaisten asemaa Suomessa ja Euroopassa.


Mitä jäsen saa?

Jäsenenä saat ympärillesi yrittäjänaisten vahvan verkoston ja vertaistuen paikallisesti ja valtakunnallisesti.
Yrittäjänaisten jäsenenä saat myös

Kaikki valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut ja niihin tarvittavat koodit löytyvät Yrittäjänaisten mobiilijäsenkortilta. Ohje mobiilijäsenkortin lataamiseen


Jäsentietojasi pääset muokkaamaan Membook-jäsensivuilla. Jos tarvitset apua jäsenrekisteriasiassa, voit olla yhteydessä Yrittäjänaisten toimistoon tai suoraan Membook:in asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected].