Jäsenetumme

Yrittäjänaisten varsinaisena jäsenenä saat käyttöösi runsaat jäsenetumme sekä väylän oman yrityksesi markkinointiin. Yrittäjänaiset muodostavat koko Suomen kattavan verkoston, josta löytyy osaajia ja palveluntarjoajia myös sinun tarpeisiisi.

Jäseneduistamme on sinulle hyötyä ja iloa sekä työssä että vapaa-ajalla. Edut ja niihin tarvittavat koodit löytyvät mobiilijäsenkortilta. Ohje mobiilijäsenkortin lataamiseen

Jäsenenä saat:

Tutustu etuihimme tarkemmin, hyödyt niistä varmasti!

Tarvittavat varauskoodit ja neuvontapalveluita tarjoavien jäsenyrittäjien yhteystiedot löydät mobiilijäsenkortilta.
Ohje mobiilijäsenkortin lataamiseen


Neuvontapalvelut

Kaikkea ei tarvitse tietää itse – me autamme sinua pulmatilanteissa.

Neuvontapalveluihimme kuuluu juridinen ja taloudellinen neuvonta. Meihin voit ottaa yhteyttä myös silloin, kun kaikki ei suju suunnitelmien mukaan.

Yrittäjänaisten neuvontapalvelut toimivat pääsääntöisesti puhelimen välityksellä. Puhelinneuvontamme on maksutonta silloin, kun asiasi voidaan hoitaa perehtymättä asiakirjoihin tai erityislainsäädäntöön. Mikäli asia vaatii toimenpiteitä, tehtävä suoritetaan erikseen sovittavana toimeksiantona. Ota suoraan yhteyttä neuvontarinkiin kuuluvaan yritykseen ja kerro soittaessasi, että olet Yrittäjänaisten jäsen ja jäsennumerosi.

Neuvontapalvelumme toteutetaan yhteistyössä seuraavien jäsenyritysten kanssa:

Asianajotoimisto Anita Rinkineva
Asianajotoimisto Forte Oy
Asianajotoimisto Ulrika Larpes Consulting Oy
Kassisen Asianajotoimisto Oy
Ferenda Asianajajat Oy
Fiscales Oy
Develooppi Oy
Veropalvelu Sofia Oy
Yritysjuristit

HUOM Tarkasta ohjeet yhteydenottoon ja oikeat yhteystiedot Aineistopankista tai mobiilijäsenkortilta.

Ohje mobiilijäsenkortin lataamiseen


Markkinointikanavat

Yrittäjänaisten viestintäkanavien kautta yrityksesi saa näkyvyyttä. Tutustu myös kanaviin ja niistä myönnettäviin jäsenetuihin!

Yrittäjänainen-lehti, jäsenkirjeemme, nettisivumme ja sosiaalisen median kanavamme tavoittavat koko jäsenistömme. Niiden kautta sinun viestisi voi kulkea jäsenille ympäri Suomen.

Ilmoitus Yrittäjänainen-lehdessä on jäsenillemme edullinen. Jäsenenä saat -35% alennusta ilmoitusten normaalihinnasta. Lehti nostaa esiin myös tarinoita jäsenyritystemme ja yrittäjänaisten toiminnasta.

Jäsenkirjeemme lähetetään 11 kertaa vuodessa. Kirjeen mainospaikat myydään jäsenillemme edullisesti.

Tarkista ilmoitushinnat ja aikataulut Mediakortista 2024

Kun pidät yrityksesi tiedot jäsenrekisterissämme Membookissa ajantasalla, saat suoraan näkyvyyden koko järjestön nettisivuille. Yrityksesi tiedot löytyvät kohdasta -Paikallisyhdistykset – oman paikallisyhdistyksesi alta. Voit myös tarjota palveluitasi/tuotteitasi valtakunnallisena jäsenetuna Yrittäjänaisten jäsenille. Etu näkyy mobiilijäsenkortilla.
Ilmoita valtakunnallinen jäseneltä – jäsenelle etu tästä
Ohje mobiilijäsenkortin lataamiseen

Virallinen Facebook-sivumme tavoittaa lähes 7000 toiminnastamme kiinnostunutta käyttäjää ja keskusteluryhmä lähes 10000, Twitterissä on toista tuhatta seuraajaa ja Instagramissa lähes kolmetuhatta. Näiden kanavien kautta saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja yrittäjänaisiin liittyvästä yhteiskunnallisesta keskustelusta. Sosiaalisessa mediassa nostamme esiin myös jäsenyhdistystemme kiinnostavia tapahtumia.

Kannattaa myös paikallisen verkoston kautta olla mukana ja näkyä tapahtumissa. Oletko miettinyt, että myös yhdistyksen luottamustehtävien kautta voit tutustua mielenkiintoisiin uusiin yrittäjiin ja yhteistyökumppaneihin!


Matkustus

Tallink Silja

 • Liittyessäsi Tallink Siljan Club One-kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan Silver-tasolle www.clubone.fi/erikoisliittyminen.
 • Mikäli olet jo Club One-jäsen, voit korottaa jäsenyytesi Silver-tasolle, ja nykyinen asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusnumeron sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Sopimusnumero löytyy mobiilijäsenkortilta.

Scandic Hotel

Yrittäjänaisten jäsenet saavat alennusta kaikista Scandic Hotelleista. Lisäinfoa ja varaustunnus löytyvät mobiilijäsenkortilta.

GreenStar Hotel

GreenStar Hotellit tarjoavat Suomen Yrittäjänaisten jäsenille edullisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen. Hotellit tarjoavat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla. Meillä et maksa turhasta – lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan.

Varausohjeet ja -koodi löytyvät mobiilijäsenkortilta.


Terveys ja hyvinvointi

Yrittäjän hyvinvointi on yritystoiminnan tärkein resurssi. Siitä kannattaa pitää kiinni. Yrittäjänaisten kautta voit hakea erilaisia työkykyä edistäviä kuntoutuksia ja tuettuja lomia.

Tuetut lomat

 • Pidä lomaa, se tuottaa tulosta. Vaikka yrittäminen on ympärivuotista, voi siitäkin ottaa hetkeksi hengähdystauon. Virkistyslomat (ent. Nasy) järjestää vuosittain tuettuja lomia. Yrittäjänaisille suunnattu loma järjestetään 5.-10.8.2024 Yyterissä. Lisätietoa yrittäjänaisten lomista löytyy tästä ja yrittäjänaisten mobiilijäsenkortilta.

Kuntolomat

 • Maaseudun terveys ja lomahuolto järjestää perheille ja yrittäjille kuntolomia eri puolella Suomea.
 • Yrittäjien kuntolomat on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Ne ovat STEA:n rahoittamia. Tutustu lomatarjontaan tästä.

Suomen Yrittäjien jäsenedut

Suomen Yrittäjänaiset on Suomen Yrittäjien suurimpia toimialajärjestöjä ja tämän vuoksi voit Yrittäjänaisten varsinaisena jäsenenä osallistua Suomen Yrittäjien järjestämiin koulutuksiin jäsenhintaan. Koulutukseen ilmoittautuessasi täytä ilmoittautumislomakkeella Jätä viesti kauppiaalle -toiminnon kautta viesti, että olet Yrittäjänaisten jäsen ja jäsennumerosi. Suomen Yrittäjien koulutukset
Jäsenhinta koskee vain Suomen Yrittäjien järjestämiä koulutuksia, ei seminaareja, eikä aluejärjestöjen tai paikallisyhdistysten koulutuksia.

Voit Yrittäjänaisten varsinaisena jäsenenä tilata Suomen Yrittäjiltä palvelupaketin. Paketti sisältää Suomen Yrittäjien valtakunnalliset jäsenedut:

 • Yrittäjä-lehti — jäsenlehti 2 numeroa vuodessa
 • Neuvontapalvelut, arkisin kello 8—18 puhelin 09 229 222
 • Jäsenkortti ja edut (www.yrittajat.fi/jasenedut)
 • Seminaarit jäsenhintaan (www.yrittajat.fi/koulutus)
 • Suomen Yrittäjien Uutiskirje neljä kertaa kuukaudessa
 • Kirjautuminen jäsensivuille omalla sähköpostilla ja salasanalla (www.yrittajat.fi-sivun ylävalikko

Kyse ei ole kaksoisjäsenyydestä, vaan Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöjensä jäsenistölle tarjoamasta palvelupaketista, jonka voit saada käyttöösi meidän kauttamme.

Paketin hinta on kaudelle 3/2024 – 2/2025 140 e.

Jos palvelupaketti kiinnostaa, täytä hakemus. Paketti voidaan tilata niille jäsenyrityksille, jotka eivät ole Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäseniä. Suomen Yrittäjänaiset laskuttaa paketin hinnan ja summa siirtyy kokonaisuudessaan Suomen Yrittäjille. Laskun tulee olla maksettu ennen kuin paketin tilaus tehdään.