Yhteistyökumppanit

Vaikuttaminen

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjänaiset on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Teemme tiivistä vaikuttamistyötä yhdessä Yrittäjien kanssa yrittäjyyden toimintaympäristön kohentamiseksi. Yrittäjänaisten puheenjohtaja Tiina Koski on Yrittäjien hallituksen jäsen. Suomen Yrittäjät on Suomen elinkeinoelämän suurin yrittäjäjärjestö, johon kuuluu 115 000 jäsenyritystä. Lue lisää tästä.


Naisjärjestöjen keskusliitto
Verkostoidumme eri naisjärjestöjen kanssa ja olemme jäsenenä valtakunnallisessa keskusjärjestössä Naisjärjestöjen keskusliitossa. Tutustu toimintaan tästä.


Suomen Kosmetologien Yhdistys
Suomen Kosmetologien Yhdistys tekee Yrittäjänaisten kanssa tiivistä yhteistyötä.

Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologföreningen i Finland ry on vuonna 1938 perustettu kosmetologien, kosmetiikkaneuvojien ja erikoisammattitutkinnon suorittaneiden kosmetologien ammatillinen yhdistys. SKY on yhteistyötoimija alan opettajien, opiskelijoiden, kosmetologiyrittäjien, kosmetiikkaneuvojien sekä ihon- ja kauneudenhoitotuotteita maahantuovien yritysten välillä sekä tiedonvälitysorganisaatio kuluttajien suuntaan. Tutustu toimintaan tästä


Women Entrepreneurship Platform WEP

WEP on eurooppalaisten naisyrittäjyyteen ja yritysmaailmaan liittyvien naisjärjestöjen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen sekä tietoa, kontakteja että hyviä käytäntöjä. Järjestö edistää naisyrittäjyyttä EU-tasolla ja toimii asiantuntijaorganisaationa naisyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu verkostoon tästä.


Yritysyhteistyö

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja alueyhtiöiden lisäksi yhtiöryhmän muodostavat valtakunnalliset LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoito. LähiTapiolan asiakkaiden lakisääteinen työeläketurva hoidetaan Elossa ja pankkiasioita S-Pankissa.

LähiTapiola palvelee 20 alueyhtiössä ympäri Suomen. LähiTapiolan vahvuus on paikallisuudessa. Toimipisteitä on noin 260 kautta maan. LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat kattavat ja henkilökohtaiset palvelut toimialueillaan. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.
Tutustu LähiTapiolan yrityspalveluihin tästä


Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 240 000 eläkkeensaajasta ja noin 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat.

Lue lisää tästä.


Telia Company AB on monikansallinen teleoperaattori, joka muodostui alun perin ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa sekä kiinteän verkon että mobiilin tietoliikennepalveluja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille.

Lue lisää tästä.


Yrittäjäkassa on nimensä mukaisesti työttömyyskassa yrittäjille. Liittymällä Yrittäjäkassaan yrittäjä voi varmistaa toimeentulonsa yritystoiminnan päättymisen varalta.

Yrittäjäkassa maksaa työttömäksi jääneelle jäsenelleen ansiosidonnaista päivärahaa, mikäli päivärahan saamisen perusteet täyttyvät. Kassan tavoitteena on siten yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen vapaaehtoisen työttömyysvakuutuksen avulla.

Lue lisää tästä.