Webinaarit kevät 2023


Verkkokauppiaalle – miten lisäät verkkokaupan myyntiä?

ma 27.2.2023 klo 14-16
Webinaarin nauhoite on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.

– verkkokaupan 4 x K, eli konversio, keskiostos, kävijämäärä, kate
– esimerkkejä näistä kaikista ja vinkkejä lisätä myyntiä
– miten parannat konversiota verkkokaupassa
– miten lisäät kävijämäärää verkkokaupassa
– miten kasvatat verkkokaupan keskiostosta

Kouluttaja: Maarit Fellman Intoo Koulutus
Digimarkkinoinnin asiantuntija, yrittäjä, kouluttaja ja verkkokauppias
Hän on toiminut verkkokauppiaana vuodesta 2010 lähtien.

Jenny ja Antti Wihurin rahasto tukee Yrittäjänaisia koulutuksen järjestämisessä.Yrittäjän hyvinvointisuunnitelma

ti 21.3.2023 klo 14–16

Webinaarin nauhoite on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.

Hyppääthän mukaan hyvinvointiasi ja jaksamistasi yrittäjänä tukevaan verkkovalmennukseemme. Annamme avuksesi käytännönläheisen yrittäjän hyvinvointisuunnitelman ja lupaamme, että se toimii avaimena tasapainoisempaan yrittäjän elämään.

Yrittäjän hyvinvointisuunnitelma on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa oman mielen ja tunteiden ohjaus mielen hyvinvoinnin ja onnistuneen tekemisen apuna – eli oman mielenpolun johtaminen.

Hyvinvointisuunnitelman avulla voit
– muotoilla työn ja elämän tasapainoiseksi kokonaisuudeksi yrittäjän mielenpolun johdattamana
– havaita ja pohtia, mitä kiire yrittäjänä tarkoittaa arjessasi sekä miten johdat itsesi keskittymään tulokselliseen tekemiseen
– keskittyä arjen toiminnassasi aidosti näkyvään arvopohjaiseen ajatteluun
– nähdä tunnekokemukset ovina oivalluksiin – lisäät omien ja asiakkaidesi tunteiden ohjaustaitoja

Yrittäjä on työnsä tärkein peruskivi, joten yrittäjän hyvinvointi on yrittämisen elinehto. Jos yrittäjä ei jaksa, liiketoimintakaan ei luista. Jaksamisen ja voimien varmistaminen on ehdottomasti tärkein työelämätaito kaikille.

Hyvinvointisuunnitelman ohjaajinasi toimivat Sanna Eulenberger ja Tarja Holmgren, jotka ovat kokeneita palvelumuotoilijoita, ammattivalmentajia ja työn muotoilijoita sekä toimivat itsekin yrittäjinä.

Webinaari nauhoitetaan ja se on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.TikTokilla vauhtia kaikenkokoisten yritysten markkinointiin

Ke 12.4.2023 klo 9.00-10.45
Ilmoittautuminen on päättynyt

Webinaari nauhoitetaan ja se on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.

TikTok mullistaa parhaillaan digimarkkinointia. Alustalla on Suomessa jo 1,6 miljoonaa käyttäjää ja vuoden 2023 aikana päästään lähelle 2 miljoonaa. Alusta on neljättä vuotta putkeen maailman ladatuin sovellus ja räjähdysmäinen kasvu luo kaiken kokoisille yrityksille hienoja mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa kustannustehokkaasti.

Tämä webinaari keskittyy vain TikTokiin.

Fiid Oy on Suomen johtava TikTok-markkinointitoimisto. Fiidin liiketoiminta rakentuu vain TikTokin ympärille. Webinaari on kaksiosainen (2x40min) ja sen saapuvat pitämään Fiidin Kasvujohtaja Toni Konsti ja Sisältöjohtaja Victor Planson.

Webinaarissa käydään läpi mm seuraavia aiheita:
– Syyt TikTokin räjähdysmäiseen kasvuu
– TikTokin mahdollisuudet vuonna 2023
– Kuinka menestyä TikTokissa?
– Toimivan lyhytvideon rakenne sekä aiheet ja tyylit yleisesti
– TikTok-tilin luominen ja asetukset
– Konkreettinen videoiden tuottaminen itse sovelluksessa

Mahdollisuus esittää myös mieltä askarruttavia kysymyksiä webinaarin aikana.

Jenny ja Antti Wihurin rahasto tukee Yrittäjänaisia koulutuksen järjestämisessä.Yrittäjä, epävarmuus ja selviytymiskeinot

pe 21.4.2023 klo 9-10
Ilmoittaudu mukaan tästä

Tule mukaan webinaariin, jossa käsitellään epävarmuutta yrittäjän näkökulmasta. Saat mukaasi myös harjoituksia, joita voit käyttää arjessa.

Webinaarissa etsimme vastausta siihen, miksi epävarmuus koetaan kuluttavaksi ja millä tavalla se liittyy tunteisiin. Tarkastelemme epävarmuutta ja sen hallintakeinoja päätöksenteossa sekä sosiaalisissa tilanteissa. Lisäksi tutustumme erilaisiin selviytymiskeinoihin, jotka mahdollistavat hengähdystauon ja tukevat jaksamista. Epävarmuutta ei voi poistaa, mutta sen kanssa voi harjoitella elämään.

Webinaarin ohjaa sosiaalipsykologi Maarit Pönkänen, YTM, FM, Redita Oy:sta.

Jenny ja Antti Wihurin rahasto tukee Yrittäjänaisia koulutuksen järjestämisessä.

Webinaari nauhoitetaan ja se on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.Vastuullinen yrittäjä

ti 16.5.2023 klo 9.00-11.30
Ilmoittaudu mukaan tästä

Yritysvastuuviestinnän asiantuntija Niina Broman

  • Mitä yritysvastuu ja vastuullisuusviestintä tarkoittavat? Käydään läpi perusteet.
  • Miksi yritysvastuun kehittäminen kannattaa? Hyödyt ja haasteet – voiko vastuullisuudesta tulla jopa kilpailuetua?
  • Kerro se muille – eli miksi vastuullisuusviestintä on osa yritysvastuun kehittämistä. 
  • Sitten aloitetaan! Saat konkreettisia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän kehittämisessä.

Vastuullinen yrittäjä kertoo omista kokemuksista

  • Miksi kannattaa toimia vastuullisesti
  • Mitä se maksaa
  • Miksi siitä kannattaa kertoa muille

UN Global Compact Network Finlandin pääsihteeri Marja Innanen

  • Mikä on UN Global Compact Network Finland
  • Miksi kannattaa liittyä yhteisöjäseneksi

Kouluttaja:  Niina Broman (FM, YTM) on kokenut viestinnän ja yritysvastuuviestinnän asiantuntija sekä pian valmistuva ammatillinen opettaja. Niina on vuosien varrella suunnitellut ja toteuttanut yritysvastuuviestintää ja -raportointia erilaisille organisaatioille pörssiyrityksistä, kunnallisiin tytäryhtiöihin ja korkeakoulutoimijoihin. Niinalla on tuoretta, yliopistotason osaamista vastuullisen liiketoiminnan edistämisestä sekä tämän tietotaidon hyödyntämisestä etenkin pk-yrityksissä.

Jenny ja Antti Wihurin rahasto tukee Yrittäjänaisia koulutuksen järjestämisessä.

Webinaari nauhoitetaan ja se on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.