Lappeenrantalainen kauneudenhoitoalan yrittäjä Ulla Ström-Lohi on vuoden 2009 valtakunnallinen yrittäjänainen.

Ulla_Strom-Lohi_4Diplomikosmetologo Ulla Ström-Lohi on toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä. Hän luotsaa yksin kauneudenhoitopalveluja tarjoavaa City-Kylpylä Ulla Ström-Lohi Oy:tä. Lisäksi hänellä on vetovastuu ja hän omistaa puolet perheyrityksen tukkuliiketoimintaa harjoittavasta Mediesthetic Oy:stä.

Mediesthetic Oy aloitti toimintansa City-Kylpylä Ulla Ström-Lohi Oy:ssä aputoiminimellä. Vuoden 2008 loppupuolella se rekisteröitiin omaksi osakeyhtiöksi. Mediestheticin liikevaihto v. 2009 on noin 600 000 euroa.

City-Kylpylän palettiin kuuluvat kauneudenhoitoalan palvelut, spa-kylpyläpalvelut ja lääketieteelliset kauneuspalvelut yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Mediesthetic puolestaan tuo maahan lääketieteellisiä tuotteita ja laitteita lääkäreiden ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Yrityksen toimialaan kuuluu myös alan ammattilaisten koulutus.

Kasvuyrityksen valttina erikoistuminen

City-Kylpylä Ulla Ström-Lohi Oy on kasvuorientoitunut yritys, joka työllistää 10 henkilöä. Sen liikevaihto oli viime vuonna noin 534 000 euroa. Aivan laman kynnyksellä yrityksessä tehtiin rohkeasti mittavia investointeja, samalla kun toimintaa laajennettiin ja yritys muutti Lappeenrannan keskustassa sijaitseviin täysin uusittuihin tiloihin Kauppakeskus Opriin.

Vuoden yrittäjänainen pitää keskeisenä bisnesideana erikoistumista. – Tavoitteenamma on tarjota asiakkaille erilaisia tuotteita ja palveluja kuin muut. Valttinamme on myydä vain sellaisia tuotteita ja laitteita, joista on saatu lääketieteellistä näyttöä, että ne myös toimivat siten kuin lupaavat, Ulla Ström-Lohi tarkentaa.

Yrittäjänaisten Keskusliitto ja OP-Pohjola-ryhmä valitsivat vuoden valtakunnallisen yrittäjänaisen. Valintaperusteluissa korostetaan yrittäjän rohkeutta ja innovatiivisuutta. Ulla Ström-Lohi on yrittäjä, joka on vaikeina taloudellisina aikoina uskaltanut kehittää ja laajentaa yritystään. Hän on myös palkannut talouden turbulensseista huolimatta jatkuvasti lisää työvoimaa.

Ulla Ström-Lohi on Lappeenrannan Yrittäjänaiset ry:n jäsen ja hänet valittiin myös kuluvan vuoden Lappeenrannan yrittäjänaiseksi. Hän toimii aktiivisesti monissa yrittäjä- ja kauneudenhoitoalan organisaatioissa ja kouluttautuu jatkuvasti ulkomailla.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Ulla Ström-Lohi, puh. 050 432 1766, www.citykylpylä.com, www.mediesthetic.eu