Olethan jo ladannut mobiilijäsenkortin?


Löydät sovelluksen Googlen Play – kaupasta tai Applen App Storesta hakusanoilla Membook.

Pääset kirjautumaan kortille omilla Membook-tunnuksillasi. Käyttäjätunnuksesi on Membook-jäsenrekisterissä oleva sähköposti ja salasanana se, minkä olet luonut, kun kirjauduit ensimmäisen kerran Membookiin. Jos olet unohtanut sen, voit tilata kirjautuessasi uuden kohdasta – Unohdin salasanani.

Jos et ole luonut yllä mainittua tunnusta, pyydä oman yhdistyksesi tai Suomen Yrittäjänaisten yhteyshenkilöä lähettämään kutsulinkki. Samalla kannattaa tarkistaa että jäsenrekisterissä on oikea sähköposti.

Sovelluksesta löytyy seuraava sisältö:

  • Omat tiedot: Omien tietojen tarkistus (ylläpito selaimessa) sekä avoimet jäsenlaskut ja linkki omaan pdf-laskuun (maksu tapahtuu selaimessa).
  • Jäsenedut: Näet kortilla oman yhdistyksesi paikalliset sekä Suomen Yrittäjänaisten valtakunnalliset jäsenedut. Näin edut ovat aina käytettävissä ja sähköinen voimassa oleva kortti toimii tunnisteena.
  • Viestit: Suomen Yrittäjänaisten ja yhdistyksesi Membook-jäsenrekisterin kautta lähettämät viestit näkyvät aplikaatiossa, josta ne on helppo lukea myöhemmin.