Näin suunnittelet, valokuvaat ja muokkaat kuukauden somekuvat yhdessä päivässä


Ke 28.2.2024  klo 9.00-11.00 – koulutus on kaikille avoin.

Ilmoittaudu mukaan tästä
Webinaari järjestetään yhteistyössä Creator Akatemian kanssa ja ilmoittautumiset menevät suoraan heille.
Linkki webinaariin lähetetään lähempänä koulutusta.

Opi helposti toistettava menetelmä, jolla kuvaat ihanneasiakkaitasi houkuttelevan somekuvapankin käyttämällä siihen vain muutaman tunnin kuukaudessa.

  • Haluatko saada kuviisi enemmän yhtenäisyyttä ja löytää niihin “punaisen langan”, jolla voisit erottua somekuvien massasta?
  • Oletko kyllästynyt siihen, että hyviä kuvia ei ole käytettävissä tarpeeksi ja siksi somemarkkinointi ei ole koskaan ollut kunnolla säännöllistä?
  • Onko sinulla jatkuva ajanpuute somekuvien ottamiseen ja haluaisit löytää tapoja saada enemmän tuloksia vähemmällä ajalla?

Tämä koulutus tulee auttamaan kaikissa näissä haasteissa eteenpäin!

Olemme Susanna ja Viivi, kaksi ammattikuvaajaa ja ystävystä.
Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä kuten sinä, ottamaan parempia kuvia someen ja löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita. Olemme työskennelleet pitkään pienyrittäjien kanssa ja kuulemme uudestaan ja uudestaan sitä, kuinka haastavaa somekuvien ottaminen on. Ammattikuvaajina tiedämme kuitenkin, että muutaman oikean tekniikan avulla kuvien laatu hyppää seuraavalle tasolle ilman, että tarvitsee tuhlata paljon rahaa välineisiin tai käyttää vuosia valokuvauksen opetteluun.

Pidämme nyt koulutuksen, jossa kerromme kuinka suunnittelet, valokuvaat, muokkaat kuukauden somekuvat yhdessä päivässä.