Seminaarin puhujat

Noora Fagerström – Tarina sinnikkyydestä ja rohkeudesta

Sarjayrittäjä, sijoittaja ja tuore kansanedustaja Noora on Suomen ensimmäisen smoothie-ketju Jungle Juice Barin perustaja. Hän toimi sen toimitusjohtajana lähes kymmenen vuotta. Hänet on voinut nähdä myös suositussa Diili-ohjelmassa neuvonantajana. Hänellä on rutkasti kokemusta siitä mitä kaikkea yrittäminen antaa ja vaatii.

Meri Varkoi-Anhava – Yrityskaupat kuuluvat myös naisille. Miksi naiset ovat vähemmistössä yrityskaupoissa?

Yrityspörssi.fi on Suomen suurin kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Verkkosivuilla käy jopa 40.000 eri kävijää kuukaudessa. Meri on Yrityspörssin osakas ja toimitusjohtaja.

Anna-Mari Palo – Finnvera kasvun rahoittajana

Omistajanvaihdokset ovat tärkeitä yritysrakenteen uudistumisen ja yrityskentän elinvoimaisuuden näkökulmasta. Anna-Mari toimii Finnverassa omistajanvaihdoksista vastaavana aluepäällikkönä. Finnveran rooli on rahoituksen keinoin mahdollistaa yhtiöiden kasvusuunnitelmien toteutumista. Näistä yksi keskeisistä on omistusjärjestelyjen rahoittaminen. 

Tiina Helenius – Tulevat talousnäkymät pk-yrittäjän kannalta, kannattaako riskinotto nyt

Tiina toimii Työeläkeyhtiö Elon pääekonomistina. Hänen työtehtäviinsä kuuluu talouden ja sijoitusmarkkinoiden analysoiminen. Hän on vieraillut usein myös Ylen aamun Jälkipörssissä, jossa talouselämän tarkkailijat laittavat järjestykseen viikon talousuutiset ja niiden seuraukset.

Elina Valtonen – Ajankohtaista hallitusneuvotteluista, seuraavan neljän vuoden tavoitteet

Elina on ollut kokoomuksen kansanedustaja vuodesta 2014. Sitä ennen hän on toiminut rahoitusalan johtotehtävissä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Vuonna 2020 hänet valittiin puolueensa varapuheenjohtajaksi.

Elina Bono – vaikuttavan markkinoinnin tähti, luova toimisto Sherpan toimitusjohtaja

Elina on motivoitunut viemään eteenpäin markkinoinnin roolia suomalaisessa yritysmaailmassa. Hän inspiroi puheenvuoroillaan ja kirjoituksillaan markkinoijia ja yritysjohtoa kohti huippua.