Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset järjestää: Kryptovaluutat – Louhinta, lohkoketju, lompakot – mitä näillä tarkoitetaan…?

27.4.2023 klo 18.0020.00

Louhinta, lohkoketju, lompakot – mitä näillä tarkoitetaan…? Bitcoin, Ethereum, Tether, Cardano, Polygon, Solana, Litecoin – kuulostaako tutulta…? Rahapuun huhtikuun tapahtuman aiheena on kryptovaluutat.

Tervetuloa mukaan 27.4.2023 klo 18-20.
Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Se järjestetään hybridinä eli voit osallistua etänä tai paikan päällä Tampereen Seudun Yrittäjänaisten huoneistolla osoitteessa Pellavatehtaankatu 12 C 14, 33100 Tampere.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä avautuvalla lomakkeella: https://forms.gle/z8eeoNB2wVtcDqC77

Esiintyjät:

Mikko Soon ja Manu Isto tulevat kertomaan meille kryptovaluuttoihin sijoittamisesta. Esityksessä käydään läpi kryptovaluuttojen perusteet ja kaikki olennaisimmat asiat aiheesta.

Mikko Soon on sijoittanut aktiivisesti kryptovaluuttoihin lähes seitsemän vuoden ajan. Mikko on työskennellyt usean vuoden ajan kryptovaluutta-alalla ja tällä hetkellä hänen vastuullaan on kotimaisen Northcrypton Private Banking -liiketoiminta. Vuosien saatossa Mikko on kirjoittanut lukuisia kryptovaluuttoja käsitteleviä asiantuntija-artikkeleja ja opastanut uusia sijoittajia kryptovaluuttojen maailmaan.

Manu Isto on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena taloustiede ja sivuaineena rahoitus. Kryptovaluuttoihin Manu ryhtyi sijoittamaan ja tutustumaan tarkemmin vuonna 2017. Northcryptolla Manu on ollut töissä nyt reilut 1.5 vuotta. Työn puolesta Manu on tutustunut tarkemmin satoihin eri kryptovaluuttaprojekteihin. Kryptovaluuttojen lisäksi Manu seuraa tarkasti myös makrotaloudellista ympäristöä ja etenkin inflaatiota.

Lisätietoja tapahtumasta saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.2023
Aika:
18.00 – 20.00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset