Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Sisältöbuustia someen

24.4. klo 09.0010.00

Sisältöbuusti pistää vauhtia someen. Rakennat sisällöt, mission ja asiakaslupauksen asiakkaan halun pohjalta.
Ke 24.4.2024  klo 9.00-10.00

Ilmoittaudu mukaan tästä – Webinaari on tarkoitettu Suomen Yrittäjänaisten jäsenille.
Linkki webinaariin lähetetään pari päivää ennen koulutusta.

Sisältöbuusti
14 päivän tehotreenit, joilla elvyttää nuutunut sisällöntuotanto. Buustissa laitetaan sisällöntuotantoon vauhtia, saadaan tuloksia ja aloitetaan systemaattinen markkinointi. Yksin- ja pienyrittäjän treeniohjelma.

Oletko sinäkin ladannut valmiita somen sisältökalentereita ja ideapohjia netistä? Ne lupaavat sinulle sisältöjä seuraaviksi kuukausiksi + markkinointi tehostuu, myynti kasvaa ja oma tuskailusi sisällöntuotannon parissa poistuu.

Jos olet kokeillut, tiedät, etteivät nämä temput tepsi. Olet kohta taas samassa jamassa.

Valmiiden sisältökalentereiden ja listojen ongelma on ulkopuolisuus ja aivan liian yleinen sisältö. Kun kaikki tuuppaavat samantyyppistä sisältöä ja muistavat julkaisuissa runeberginpäivää, naistenpäivää tai lähestyvää joulua, yleisö svaippaa seuraavaan ja lähinnä haukottelee. Ei kiinnosta.

Kun itse rakensin julkaisukalenterin oman missioni ja oman yritykseni asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden avulla, huomasin muutoksen. Oikea yleisö kiinnostui ja homma alkoi toimia. Nyt rakennan asiakkailleni erilaisia sisältöbuusteja.

Buustissa sinä käärit hihat ja ryhdyt itse hommiin. Valmiin kaavan mukaan. Tuotat yrityksesi someen kahden viikon sisältöideat jokaiselle päivälle, julkaiset ne ja tutkit tuloksia. Opit ja voit toistaa kaavaa loputtomasti. Näet myös miten tekoäly nopeuttaa sisällöntuotantoa mukavasti.

Yrittäjä, strategi ja valmentaja Marja Nousiainen, FutureMarja on intohimoinen brändäyksen ja markkinoinnin puolesta puhuja. Marja on Business Helsingin ja Suomen Yrittäjäopiston suosittu kouluttaja. Hän on kouluttanut ja valmentanut yrittäjyysryhmiä myös mm. Inforissa, Keukessa ja Keudassa. Marja tuottaa verkkovalmennuksia ja valmentaa johtoryhmiä, yrittäjiä ja asiantuntijoita ottamaan tekoälyn, brändin ja myynnin haltuun tavoitteellisesti.

Tiedot

Päivämäärä:
24.4.
Aika:
09.00 – 10.00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Suomen Yrittäjänaiset