Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari – Tee markkinointi itse

3.9. klo 09.0010.00

Koetko markkinoinnin välttämättömäksi mutta kalliiksi sijoitukseksi? Haluatko oppia markkinoinnin perusteet ja käytännöt, ja toteuttaa markkinoinnin itse?
Ti 3.9.2024 klo 9-10

Tee markkinointi itse -webinaarissa pääset käsiksi markkinoinnin tavoitteiden ja kohderyhmien määrittelyyn sekä opit missä kanavissa on paras markkinoida palveluitasi tai tuotteitasi.

Alkuun on tärkeä kysyä itseltäsi, mitä tavoittelet markkinoinnilla. Mitä haluat sillä saavuttaa? Sen jälkeen tarkennetaan, kenelle viestitään ja miten. Kun määrittelet tavoitteet ja kohderyhmät tarkkaan, markkinointikanavien valinta ja sisällöntuotannon tekeminen helpottuvat huomattavasti. Miten luoda houkuttelevaa ja asiakasta sitouttavaa sisältöä, joka tukee yrityksen brändiä ja tavoitteita? Näitä asioita käymme läpi syyskuun webinaarissa.

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavaa markkinointia yhdessä yrityksesi hyväksi.

Kouluttajina yrittäjät Hanna Heikkilä ja Tuuli Määttä.

Hanna on motivaatiovalmentaja, henkilöiden ja yritysten tavoitteiden kirkastaja. Hän on vastannut myynnistä ja markkinoinnista useassa eri yrityksessä ja yhdistyksessä ja valmentanut yrittäjiä markkinoinnin, osaamisen kehittämisen ja motivaation teemoista. Tuuli on viestintäkonsultti ja kirjoittanut yli 1000 julkaistua myynti- ja markkinointitekstiä ja toimii mm. markkinointipäällikkönä. Hanna ja Tuuli ovat kehittäneet yrittäjille  toisetaivot.fi -palvelun.

Webinaari on tarkoitettu Suomen Yrittäjänaisten jäsenille. Laita jo nyt kalenteriin! Ilmoittautuminen avataan elokuussa.

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.
Aika:
09.00 – 10.00

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Suomen Yrittäjänaiset