Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: YMMÄRRÄ | JOHDA | KASVA 21.1.2022 klo 9-10

21.1.2022 klo 09.0010.00

Suomen Yrittäjänaiset järjestää webinaarin YMMÄRRÄ, JOHDA, KASVA perjantaina 21.1.2022 klo 9-10
Webinaari on maksuton ja tarkoitettu Yrittäjänaisten jäsenille

Ilmoittaudu viimeistään ti 18.1.

Saat sähköpostilla ennakkotehtävät. Pohdi mielessäsi vastauksesi, ennen webinaarin alkamista. Näin saat webinaarista kaiken hyödyn irti.

Mitä paremmin Sinä tunnistat ja johdat omaa persoonallisuuttasi- ymmärrät sen rakentumista & sen merkitystä omaan tuottavuuteesi, sen paremmin Sinä kykenet johtamaan ihmissuhteitasi & kommunikoimaan tuottavasti kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Tuottavat yhteistyösuhteet- kasvattavat tuloksia, mutta tulosten saavuttaminen edellyttää paitsi työtä, ennen kaikkea asennetta & halua kehittyä oman itsen ja ihmissuhteiden johtamistaidoissa.

Tule kuulolle ja opi, miten pystyt välttämään konflikteja, kääntämään negatiiviset keskustelut tuottavaksi dialogiksi tai sietämään & hyödyntämään erilaisuutta muissa ihmisissä – osallistamaan muita ihmisiä tuottavaan vuorovaikutukseen.

Kouluttaja:
Minja Wahlsten
Minja on erilaisuuden johtamisen & hyödyntämisen asiantuntijavalmentaja- tarinankertoja, luottamusta herättävä vaikuttaja, suvereeni kommunikoija ja pragmaattinen tarkkailija. Hän auttaa työkseen organisaatioita ja ihmisiä parantamaan, kehittämään ja uudistamaan johtamistaitoja tuottavaksi ja ihmisiä osallistavaksi toiminnaksi.

Tiedot

Päivämäärä:
21.1.2022
Aika:
09.00 – 10.00

Järjestäjä

Suomen Yrittäjänaiset