Tuotteista osaamisestasi hittipalvelu

Ma 4.12.2023  klo 9.00-9.45 – koulutus on tarkoitettu vain Suomen Yrittäjänaisten jäsenille.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Webinaari nauhoitetaan ja se on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa.

Tökkiikö myynti? Eivätkö asiakkaat hoksaa, miten voisit heitä auttaa? Puuttuvatko verkkosivuiltasi palvelukuvaukset tai ovatko ne puutteelliset? Onko markkinointi tehotonta? Tuotteistaminen auttaa juurikin näihin ongelmiin.

Webinaarista opit miksi ja miten tuotteistat osaamisestasi palveluita, uusia tai vanhoja. Käymme läpi hittipalvelun kuusi tunnusmerkkiä käytännön esimerkkien avulla. Saat uusia ideoita oman palvelusi myynnin kasvattamiseen ja ostamisen helpottamiseen.

Napakassa webinaarissa käymme läpi mm.

  • Mikä on tuotteistajan miinakenttä?
  • Miksi asiakas ostaisi juuri minulta?
  • Miten tuotteistaminen helpottaa markkinointia, myyntiä ja palvelun toimittamista?
  • Millainen on hyvin tuotteistettu palvelu?

Kouluttaja Riikka Nurmi (DI, AmO) on Noste Oy:n tuotteistaja ja yksi kolmesta omistajasta. Hän auttaa eri kokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan. Riikka on toiminut yrittäjyyden lisäksi myös yritysneuvojana ja vetänyt tuotteistuksen ja viestinnän koulutuksia erityisesti mikro- ja pienyrityksille. Noste on jo vuodesta 1996 auttanut yrityksiä tuplaamaan tuloksensa. Tekemään ostamisesta helppoa ja toimittamisesta kannattavaa.