Hallitus

Eira Hovi, Puheenjohtaja

Marja Nousiainen, Varapuheenjohtaja

Riitta Ahonen, Rahastonhoitaja ja sihteeri

Sofia Björkroth, Jäsenasiat

Marke Koo Kaikkonen, Viestintä

Salla Juurakko, Hallituksen jäsen

Tiina Juhe, Edunvalvonta

Maria Rissanen, Tapahtumat


Jäsenten yrityksiä

25. tunti

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, parilyhytterapeutti ja kertaterapeutti. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sosiaalipsykologi, valtiotieteiden maisteri ja sosionomi. Valmistun keväällä 2024 neuropsykiatriseksi valmentajaksi (ADHD/ADD). Mielestäni mielen huoltamisen tulisi olla yhtä arkipäiväistä kuin kuntoilun ja salilla käymisen. Et tarvitse kriisiä voidaksesi tulla tapaamaan minua. Mikään asia ei ole liian pieni tai merkityksetön jakaa se yhdessä. Jaettu taakka on aina pienempi kantaa. Olen Lyhytterapeuttiyhdistys ry:n hallituksen varapuheenjohtaja 2024.
0413175578
www.25tunti.fi


Aamu Communications

Tarjoamme monipuolisia yritysviestinnän palveluja sidosryhmä- ja mediasuhteisiin sekä EU-vaikuttamiseen. Autamme yrityksiä ja organisaatioita näkymään ja kuulumaan Brysselissä, Suomessa ja tarvittaessa myös muissa EU-maissa.
+32497428099
aamu.be


Ajantieto Oy

Ajantieto tuottaa tulevaisuuden taloushallinnon koulutuksia. Tuomme taloushallinnon ammattilaisten ulottuville tärkeimpiä ja ajankohtaisimpia lainsäädännön muutoksia. Autamme talousasiantuntijoita kehittymään työssään ja oppimaan uutta. Ajantiedon koulutukset ovat ajankohtaisia, käytännönläheisiä ja osaamistarpeita ennakoivia. Kouluttajamme ovat maan eturivin asiantuntijoita. Ajantieto Oy - tulevaisuuden taloushallinnon koulutuksia P. 0207 411 080 [email protected]
0207411080
ajantieto.fi


ALL ABOUT VOICE OY


Alppi-Avain Oy

Olemme 1968 perustettu täyden palvelun Abloy® -valtuutettu lukkoliike Helsingissä. Kaikki alan tuotteet samasta paikasta. Avoinna 8-17 arkisin. Tervetuloa! Tai ota yhteyttä [email protected]
09-718564
www.alppiavain.fi


Arkkitehtitoimisto Kristiina Mäntynen

Arkkitehtisuunnittelua, koti- ja yritystilakonsultointia ja koulutusta. Perinteistä kiinalaista fengshuita ja logo-/esite-/nettisivukonsultointia. Kotien- ja yritystilojen etsintäkonsultointia. Fengshuita vuodesta 1990 lähtien.
040-753 9553
www.fengshui-arkkitehti.fi


Artesisustus Värjy Virve

Tervetuloa aistilliseen sisustusmaailmaani! Yritykseni Artesisustus Värjy Virve on monipuolinen ja asiantunteva sisustusarkkitehtitoimisto Helsingissä. Teen yksilöllistä ja tasokasta sisustus-, tila- ja kalustesuunnittelua yrityksille ja yksityisille 25 vuoden laajalla kokemuksella. Olen erikoistunut ravintola-, laiva- ja yritystilojen sekä kotien suunnitteluun, niiden projektinhallintaan ja hankintapalveluihin. Haastavat projektit ovat ydinosaamistani. Asiakkaanani voit keskittyä rauhassa oman liiketoimintasi johtamiseen tai arkesi hoitamiseen ja NAUTTIA valmiista! Tutustu lisää!
+358405941880
www.artesisustus.com ja www.arianova.fi


Asianajotoimisto Anita Rinkineva


Asianajotoimisto Ulrika Larpes Consulting Oy

Avustamme yrityksiä ja yrittäjiä kaupallisen juridiikan kysymyksissä sekä riskien hallinnassa. Myös asunto- ja kiinteistökauppa sekä perheoikeus. Työkielinä molemmat kotimaiset sekä englannin kieli.
+358 45 2774545
www.larpes.fi


Assertum Tmi

Mm. puhe- ja esiintymistaito, puheviestintä, vuorovaikutustaidot, neuvottelu- ja kokoustaidot, äänenkäyttö. sanaton viestintä, koulutusviestintä, viestintäilmasto, turvallisuusviestintä, ilmaisutaito.
+358405801021
www.assertum.com


Asta Casa

Asta Casa, Vihertyöt, viherrakennus ja vihersuunnittelu Olen viherrakennuspuutarhuri ja tarjoan alan töitä vuosien ammattitaidolla. Kaikki puutarhan hoitoon ja viherrakennukseen liittyvät työt. Teen myös pienimuotoista puutarhasuunnittelua. Intohimoni on viihtyisä ja toimiva puutarhakokonaisuus. Puutarhan tai terassin stailaus esim. juhlatilaisuuksia varten kuuluu myös palveluihini. Olen aiemmin toiminut Espanjassa ja siellä rakentanut puutarhoja Suomalaisille asiakkaille. Tuon myös Suomalaiseen puutarhaan Espanjalaisen kulttuurin vivahteita asiakkaan toivoessa. facebook.com/astacasa65
+358503417577


Avelida Oy

Toimimme kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävän, aromaterapeuttisen Bellabaci-hoitomenetelmän ja -hoitotuotteiden maahantuojana. Koulutamme kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisille Bellabaci-hoitomenetelmää, ylläpidämme tukkumyyntiä ja kuluttajille suunnattua Bellabaci-kotihoitotuotteiden verkkokauppaa.
0442452244
www.avelida.fi


Awitas Valmennus

kotisivut uusiutumassa, tulee myöhemmin.
0405907060
http://www.awitas.fi


Bio Sculpture Finland Ky

Bio Sculpture Helsinki tarjoaa korkealaatuisia ja hemmottelevia kauneushoitoja Helsingin sydämessä. Kynsisarjamme on vegaaninen ja kasvohoidoissa käytämme laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Olemme avoinna joustavasti. Ajanvaraus 044 0100 726 tai nettiajanvarauksen kautta. Bio Sculpture Finland Ky tarjoaa laadukkaita kynsiteknikkokoulutuksia kauneudenhoitoalan ammattilaisille, opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille. Koulutamme myös EVO2-geelilakkauksia kauneusalan ammattilaisille. Lisäksi toimimme virolaisen LUMI ja espanjalaisen VELANDIA -luonnonkosmetiikkasarjojen maahantuojana.
0400 218 028
www.biosculpture.fi, www.biosalonki.fi,


Bluet Oy Ltd

Kelluvan rakentamisen erikoisasiantuntija Mitä tehdä kun on vettä, mutta ei maata? Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut suomalainen yritys. Toimintaan kuuluu kelluvien rakennushankkeiden kokonaissuunnittelu ja tuotetoimitus - ideasta ja teknisestä suunnittelusta toteutukseen saakka.
+358306363800
www.bluet.fi


Brand Audit Group Oy

Brand Audit Group Oy, mainonta, markkinointi ja viestintä
+358505855505
www.brandauditgroup.com


Canttiacca

Canttiacca on julkisten tilojen tekstiilisisustamisen asiantuntija, joka on mm. toteuttanut tekstiilit yli 1000 hotellitasoiseen huoneistoon ja joka on Helsingin kaupungin sopimustoimittaja.
+358 405565945
www.canttiacca.fi


CCCoaching (Christina Consulting & Coaching)

CCCoaching tarjoaa ihmisläheistä coachausta ja konsultointia itse- ja ihmistuntemukseen, itsemyötätuntoon, tietoiseen syömiseen ja hyvän elämän tavoitteluun. Arvot Uteliaisuus, Uskallus ja Unelmat ovat osa jokapäiväistä yrittäjäelämääni.
+358405618071
https://www.cccoaching.fi/


Christel´s


ConTe Oy

Oikeat ihmiset oikeille paikoille - kohti korkeaa suorituskykyä! Liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämistä maailmanluokan työkaluilla ja vahvalla liiketoimintaosaamisella. Konsultointi, rekrytointi, henkilöarvioinnit, koulutukset (esimiehet, myynti, tiimityö, vuorovaikutus) sekä liiketoiminnan itsearviointi ja kehittäminen. Työkaluina mm. CEB/SHL, Peili, EASI, Reiss Motivaatioprofiili ja EFQM.
040-5511558
www.conte.fi


Core Coach Oy

Positiivisten tunnetilojen kasvulla on useita hyvinvointimme kohottava seurauksia: Stressitasomme pienenee,körsivällisyytemme kasvaa,fyysinen terveytemme kohenee,keskittymiskykymme ja unemme laatu paranee jne. Valmennuksesta on apua tavoitteiden selkiyttämiseen ja saavuttamiseen,omien vahvuuksiamme tunnistamiseen,kiitollisuuden lisäämisen ja tunnetaitojemme kehittymisen avulla. Olen Positive Psychology Coach ja tuen sinua lempeästi matkallasi oman onnellisuutesi lisäämiseen ja hyvinvointia kasvattamiseen.
+358453151211
www.nakymatononnellisuus.fi


Designia Oy / porukkapaita.fi

Logovaatteet ja liikelahjat Espoon Olarista. T-paidat, hupparit, takit, kuulakärkikynät, heijastimet ja muu jakotavara logollasi - myös yrityksen joululahjat!
http://porukkapaita.fi


DocStarter /Copla Oy

Helpompaa asiakirjojen laadintaa DocStarterin avulla! DocStarter on kansainvälisesti patentoitu työkalu, jonka avulla voidaan automatisoida kaikkien asiakirjojen laadintaa, kuten pöytäkirjat, tarjoukset, sopimukset, selostukset jne. Ohjaa käyttäjää, yhtenäistää yrityksen ilmettä, säästää aikaa ja vähentää virheitä. Asiakirjojen näkymätön sankari!
050 556 7734 / Ulla Väistö
www.docstarter.proEdelmira Oy

Edelmira on pieni tilitoimisto Helsingin Lauttasaaressa. Etujamme ovat vankka kokemus Venäjän liiketoiminnasta, tilitoimistoalan venäjänkielisen terminologian tunteminen ja liiketoiminnan harjoittaminen venäjänkielisellä alueella. Meidän vahvuuksiamme on monipuolisuus, päättäväisyys, asiakkaan ymmärtäminen sekä luotettavat yhteistyökumppanit.
0408408888
http://www.edelmira.fi


Espoon Fysikaalinen Hoitolaitos Ky

Tarjoamme laadukasta, yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa kodikkaassa ympäristössä Espoon Tapiolassa jo yli 30 vuoden kokemuksella. Behandling på svenska, treatment in english, treatement en française.
09 466019
www.efhl.fi


Femeia Ky / Femeia Fashion Shop

Naisten vaateliike, outlet ja agentuuri. Kokoja 36-50. Tanskalaisia, norjalaisia ja saksalaisia merkkejä. Paljon myös asusteita.
0103262333
http://www.femeia.fi


Fiscales Oy

Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen omistajilla on yhteensä 70 vuoden kokemus taloushallinnon alalta. Pyrimme ymmärtämään kokonaisuuksia, painotamme liiketoiminnassamme proaktiivista konsultoivaa otetta, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta.
09-6829670
www.fiscales.fi


Floranna Oy

Kukkasidonnat Tapahtumien kukitukset Kukkakurssit Kukkien kuljetuspalvelu Viheralueiden hoidot Konsultointi [email protected] 09-446596
09 446596
www.floranna.fi


FutureMarja

Tervetuloa tulevaisuuteen, FutureMarjan matkaan! Olen personal trainerisi henkilöbrändisi kirkastajana ja digimarkkinoinnin tekijänä. Valmennan ja innostan naisyrittäjiä ottamaan paikkansa ja tilansa maailmassa, menestymään vahvalla brändillä ja innostavilla sisällöillä. Seuraa kaikkialla somessa @futuremarja.
+358456709562
www.marjanousiainen.com


Gemmi Oy

Gemmi suunnittelee ja valmistaa käsintehtyjä, kevyitä turkistakkeja ja -liivejä naisille ja miehille, sekä erilaisia turkisasusteita. Loviisassa valmistettuja Gemmi tuotteita viedään eri puolille maailmaa. Gemmin oma myymälä sijaitsee Helsingissä, Galleria Esplanadissa, Kluuvikatu 4.
0400985878
www.gemmi.fi


Graphic Room

Graphic Room on visuaalisen viestinnän ammattilainen. Saat viestillesi ulkoasun, jolla kasvatat myyntiä ja vahvistat positiivista mielikuvaa.
0400 994702
www.graphicroom.fi


Hagson-Provitek Oy

Elintarviketeollisuuden kone- ja laitetoimittaja yli 40-vuoden asiantuntemuksella
+35894393070
www.provitek.fi


Hair Gate


Happy Friends Oy


Heidin Osteopatia

Olen osteopaatti, fysioterapeutti ja joogaohjaaja. Yleisimmät vaivat, joita hoidan ovat erilaiset selkäsäryt, alaraajan ongelmat, olkapään kivut ja lavan hallintaongelmat, päänsärky, migreeni ja purentavaivat. Myös stressistä toipuminen ja rentoutuminen on hyvä syy tulla vastaanotolle. Teen myös kehonkartoitusta, jossa tutkitaan lihastoiminnan mahdollisia epätasapainoja. Lisäksi opetan ja luennoin toiminnallista anatomiaa joogaopettajakoulutuksissa. Hoidoissani yhdistelen kaikkea oppimaani: osteopatiaa, fysioterapiaa, Kinetic Control-menetelmää, terveys- ja liikuntaohjausta.
0449717670
www.heidinosteopatia.fi


Hiuspiste /T:mi Sanna´s Tading

Koko perheen parturi-kampaamo, jo 18 vuoden kokemuksella Vantaanpuiston ostoskeskuksessa. Tervetuloa.
0405561584
www.hiuspiste.pro


HymyHetki tmi

HymyHetki Catering, maukkaat ja ravitsevat tarjoilut kokouksiin ja perhejuhliin
+358442701021


Ideal Scouting Oy

Kansainväliseen rekrytointiin ja suorahakuun erikoistunut naisyrittäjä. Tehnyt suorahakua niin EMEA kuin USA alueella ja pääasiallisesti startup ja scale-up yrityksille, kasvuyrityksille jotka kasvavat kansainvälisesti.
0400602336
https://idealscouting.com/


Ideanna Konsultointi Ky

0505596888


Inner Job Oy

Henkilöstön hyvinvointi on aivan keskeisessä roolissa kun puhutaan yrityksen tuloksentekokyvystä. Autan yrityksiä selvittämään mikä on työhyvinvoinnin tilanne tällä hetkellä, mitkä asiat ja toimintatavat siihen vaikuttavat ja miten sitä kannattaa lähteä kehittämään. Lisäksi autan yrityksiä askel askeleelta kulkemaan matkan tavoitetilaan ja parempaan tuloksentekokykyyn. Pienyrittäjiä ja yksityishenkilöitä autan kohti parempaa henkistä hyvinvointia ja tuloksentekokykyä mm. kehittämällä resilienssiä ja stressin sietokykyä. InnerJob -sillä sisäinen työ tänään versoo menestystä huomenna!
0405042047
www.innerjob.fi


Itä-Helsingin Lukko Oy

Täyden palvelun ABLOY valtuutettu lukkoliike Helsingin Itäkeskuksessa, kauppakeskus Itiksen vieressä. Meille jokainen asiakas on avainasiakas
09-3417170
www.itahelsinginlukko.fi


Itä-Helsingin Lukko Oy

Itä-Helsingin Lukko on vuonna 1971 perustettu kiinteistöjen mekaanisten ja sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien, sekä kulunvalvonta- rikosilmoitin- ja ovipuhelinjärjestelmien myyntiin, suunnitteluun, asennukseen ja huoltoon erikoistunut Abloy ja iLOQ valtuutettu lukkoliike. Meille jokainen asiakas on avainasiakas.
093417170
www.itahelsinginlukko.fi


Jalkineliike Korkkari37 Oy

Jalkineiden näyte- ja malliparien myymälä. (ainoa Suomessa vuodesta 2009 ) Myynnissä ja tarjolla yli 30 merkkitehtaan sesongin viimeisimmän malliston tuotteet. Jalkineiden koko 37. ja 4 1/2 (36,5 - 38) Hinnat noin -50 % suositus OVH:ta halvemmat! Tervetuloa!
0452 746337
www.korkkari37.fi


Kamon Oy

Kamon on tuotteistus- ja markkinointitoimisto, jonka yrittäjillä on vuosikymmenten kokemus konseptoinnista, markkinoinnista, myynnistä sekä laajat verkostot. Pitkä kokemus takaa käytännönläheisen otteen ja ymmärryksen myös pienyrittäjän haasteisiin. Toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta asiakkaat ovat ympäri Suomea. Kamon on hyväksytty ELY kehpa palveluntuottaja. ELY kehittämispalvelun avulla yritys voi hankkia osaamista erittäin kohtuullisin kustannuksin. Lisää tietoa palvelusta löydät ELY-keskuksen sivuilta. (https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/konsultointi)
050 5025115
www.kamon.fi


Kamoon Digital Oy

Kamoon Digitalin Riitta Raesmaa on kokenut strategia- ja kasvukonsultti, joka auttaa yrityksiä/yrittäjiä menestymään muutoksessa. Riitan erityisosaamista ovat: - Myynti-, markkinointi- ja viestintäosaamisen vahvistaminen - Strategian sparrailu ja muotoilu - Ajantasaiset tekoälykoulutukset ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvä konsultointi - Inspiroivat puheenvuorot Ota yhteyttä Riittaan jos kaipaat luotettavaa kumppania yrityksesi kehittämiseen. Tutustu tarkemmin Kamoon Digitalin palveluihin osoitteessa www.kamoon.fi ja Riitan blogiin www.raesmaa.com
04090333650
www.kamoon.fi


Kampaamo Marita Dahlman

Hiusten muodikkaat leikkaukset,värjäykset,tukikäsittelyt sekä kampaukset ammattitaidolla.
09 446773


Katankontit

Haluatko kehittää organisaatiosi hyvinvointia ja tulosta? Katankonttien missio on auttaa esimiehiä saamaan tiiminsä loistamaan. Koulutuksemme ja tsemppaushetket nostattavat motivaatiota ja yhteishenkeä sekä lisäävät hyvinvointia ja parantavat tulosta. Aira Samulinin kankea kaksoissisko, Aira S. Amulin puolestaan vierailee siellä, missä halutaan luoda iloa, naurua ja hyvää mieltä. Astu sisään konttien maailman ja kurkkaa miten voimme palvella Sinua!
0407407938
www.katankontit.fi


Kauneushoitola Kaunis elämä

Kokonaisvaltaiset kasvohoidot ja kasvohieronnat, kuten lymfa ja Gua sha
0503552600
www.kauniselama.fi


Kauneushoitola Marita Koskinen Oy

Kauneushoitola on erikoistunut vaativiin ja monipuolisiin kasvo-ja vartalohoitoihin. Osaaminen perustuu yli 30 vuoden työkokemukseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen alan tredien kehityksessä. Jokainen asiakas saa yksilöllisen juuri hänen ihotyypilleen soveltuvan hoidon. Paras mahdollinen hoitotulos pyritään varmistamaan käyttämällä laadukkaita ja turvallisia hoitotuotteita ja laitteita.
040- 523 9360
www.kauneushoitola.eu


Kauneushoitola Minna Dahla

Minna Dahla Kauneushoitola Minna Dahla on erikoistunut kasvo-, iho- ja vartalohoitoihin sekä kehon hyvinvointiin. Tarjoamme kauneus- ja hyvinvointipalvleuja Helsingin sydämessä yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelemme Sinua ammattitaidolla ja lämmöllä, tervetuloa!
0405509918
kauneushoitolamd.com


Kauneuspuoti Villi Vadelma

Kauneuspuoti Villi Vadelma on sympaattinen suomalaisella luonnonkosmetiikalla asiakkaitaan hoitava ja rentouttavaa oloa tuuova puoti Helsingissä. Tervetuloa hoitoihin!
+358440204750
villivadelma.net / kauppa.villivadelma.net


Klaara Service Oy

0400701666
www.klaara.com


Koulutus- ja kehittämispalvelut Mirja Ulmanen Oy

Palvelujen muotoilu- ja tuotteistamisvalmennukset, myynti- ja palveluvalmennukset, esimiesvalmennusta myös verkossa. Verkostomaisen työskentelyn sparraamista. Kokemusta käyttöösi!
+358405240503
www.koulutuspalvelut.fi


La Voce Oy

Vaikuttajaviestintää, maineenhallintaa ja kriisiviestintää 42 vuoden kokemuksella sekä toimittajataustaisen tohtorin ja tietokirjailijan yrityshistoriikkeja "avaimet käteen" -periaatteella.
0505120322/Päivi 0505913844/Timo
www.paivimononenmikkila.fi www.lavoce.fi


LadyDress Oy

Helsingin keskustassa sijaitseva Räätälin Werstas on LadyDress OY:n toimintamuoto. Yritys tarjoaa miehille ja naisille vaatteita mittatilaustyönä. Tuotevalikoimaan kuuluvat paidat, puserot, puvut, juhlapuvut, ulkotakit edustusasut yms. Yrityksen toimintaperiaatteena on Exquisite Tailoring – korkealaatuinen käsintehty työ sekä aito paneutuminen jokaiseen tuotteeseen. Tervetuloa tutustumaan! Räätälin Werstaan osoite on Aurorankatu 17, Helsinki (eduskuntatalon takana)
+358503480259
www.rwd.fi


Lakiasiaintoimisto Luotsivene Oy

Lakiasiaintoimisto Helsingissä ja etäyhteyksin ympäri Suomen. Yksityisille henkilöille tarjoamme erityisesti perhe- ja jäämistöoikeudellisia palveluita. Laadimme mm. testamentit, ositukset, edunvalvontavaltakirjat, perunkirjoitukset ja perinnönjaot. Kuluttaja-asiakkaille maksuton alkutapaaminen ja kiinteät hinnat. Yrityksille tarjoamme oikeudellista neuvontaa mm. tietosuojaa, julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, hallinto-oikeutta, tekijänoikeuksia ja muita aineettomia oikeuksia koskien. Lisäksi järjestämme koulutuksia ja voimme tarjota yrityksen omiin tarpeisiin räätälöityjä lakipalveluita.
0400800800
www.luotsivene.com


Lakitupa Juhe Oy

Yrityksesi lakiasiat kuntoon yrityslähtöisesti helposti ja nopeasti! Yksityisille perhe- ja perintöasiat, sopimus- ja ympäristöasiat kokemuksella
0505236240
www.juhe.fi


Linguajoy Kielikerhot

Linguajoy Kielikerhot on kotimainen kasvuyritys, joka tarjoaa 1-10 -vuotiaille inspiroivan tavan oppia vieraita kieliä. Opettajat ovat natiiveja. Oppimiskokemuksen ytimessä ovat pelit, leikit, musiikki, draama ja askartelu. Linguajoy -kerhoissa voi oppia englannin, espanjan, saksan, ranskan, ruotsin, venäjän ja mandariinikiinan. Kerhot kokoontuvat päiväkodeissa, kouluissa ja Linguajoy studiolla.
0405704307
wwww.linguajoy.fi


Lymfa-ja Sairaanhoitopalvelu Päivi Peltomaa

Lymfa- ja sairaanhoitopalveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Erityisosaamisena erilaisten syöpien jälkeiset lymfahoidot, sekä erilaiset kivun hoidot Lymha Touch-laitteella. www.lymfahoito.fi Puh. 040-5811723
09-633318
www.lymfahoito.fi


Lähdemedia Oy

Lähdemedia Oy - Luottamus, luovuus ja laatu Lähdemedia tuottaa mediasisältöjä - kirjoitettua ja puhuttua tekstiä ja kuvaa - painettuihin viestimiin, verkkoon ja radioon. Myös uusien mediakonseptien suunnittelu ja toteutus luonnistuu. Lähdemedia tarjoaa myös viestinnän suunnittelua ja toteutusta. Minulla on myös ammattivalokuvaajan koulutus. Olen kuvannut kuvituskuvia kirjoihin ja postikortteihin. Lehtikuvausta olen myös tehnyt paljon. Muotokuviakin otan ihmisistä. Kun tarvitset tekstin tekijää, viestinnän suunnitelijaa tai valokuvaajaa, ota yhteyttä!
040 5305421
www.lahdemedia.fi


Maijasto Oy

Maijasto Oy - rakkaudesta asunto-osakeyhtiöihin ja laadukkaaseen isännöintiin. Olemme yksityinen ja riippumaton isännöintitoimisto. Olemme alallamme arvostettu toimija ja asiakkaallemme luotettava liikekumppani, joka toimii avoimesti, tehokkaasti sekä suurella vastuuntunnolla. Asiakkaamme saavat meiltä henkilökohtaista ja heidän tarpeisiinsa räätälöityä palvelua nopeasti. Tavoitteenamme on mahdollistaa taloyhtiö, jossa on hyvä ja huoleton asua.
0505498733
www.maijasto.fi


Malifood Oy ja MaliYoga

Malifood Oy tarjoaa kahvila-ja ravintola-alan konsultointia ja koulutuspalveluita. www.malifood.fi MaliYoga on ihana joogastudio ja hyvinvointitila Vanhassa Porvoossa (os. Mannerheiminkatu 4). MaliYoga tarjoaa palveluita niin lapsille, aikuisille kuin yrityksillekin. Kaikki tunnit ja palvelut sopivat myös ensikertalaisille eli aiempaa kokemusta ei tarvita. Tervetuloa nauttimaan vaikka äänimaljojen rentouttavasta vaikutuksesta rauhoittavan yin joogan parissa. www.maliyoga.fi
041 5230593
www.malifood.fi www.maliyoga.fi


Malmin Korupaja OY

Olemme pääkaupunseudun suurin kultasepänliike. Verkkokaupassamme sekä myymälässämme on myös kattava valikoima sormuksia, koruja, kelloja sekä lahjatavaroita. Teemme myös tilaustöitä.
093512800
www.korupaja.fi


Marke Koo Oy

Saisinko luoda yrityksellesi KILPAILUETUSI AVAAVAN VISUAALISEN ILMEEN? | Visuaalisuudella on valtava merkitys ensivaikutelmaan, erottuvuuteen, uskottavuuteen. Ammattimainen ilme luo yritykselle imua ja yrittäjälle itseluottamusta myyntiin. | Olen Marke Koo, kokenut mainostoimisto-AD-graafikko, yrittäjäperheestä ja vaikutan Helsingin Yrittäjänaiset hallituksessa. Palveluitani: Brändi-ilme • Logosuunnittelu • Verkkosivut • Pakkaussuunnittelu • Presentaatiot ja myynnin työkalut • Messumateriaalit • Instagram yritystilit ja sisällöt • Somekampanjakuvat...
0400 513 449
www.markekoo.com


Matkailutoimittajat Ky

Napoli ja Sorrento sekä Sisilia-opaskirjojen julkaiseminen
040 5223571
www.matkailutoimittajat.fi


MatkaPaletti Oy

MatkaPaletti on harrastematkailuun ja Kreikkaan erikoistunut matkanjärjestäjä. Matkapaletiltamme voit valita voimaannuttavia ja kehittäviä luovia lomia mm. patikoinnin, taidemaalauksen, ruoan ja kulttuurin parissa. Ryhmille voimme räätälöidä yhdistelmän eri teemoista.
010 320 2690
www.matkapaletti.fi


Medi Hair&Body Oy

Haluatko voida paremmin ja tukea terveyttäsi luonnollisesti? Tarvitsetko apua oikeiden ravintolisien valintaan ja luontaistuotteiden turvalliseen käyttöön? Nykyään luontaistuotteita ja terveellisiä elintarvikkeita on tarjolla laaja valikoima, ja tuotteiden tunteminen edellyttää moneen alaan perehtymistä. Proviisori ja koulutettu hieroja Mila Aronurmi on apunasi kohti oikeita valintoja ja hyvää oloa.
+358449725756


Metsämood Oy

Metsämood konseptoi metsän tuotteisiin, tiloihin ja palveluihin edistäen ihmisten ja metsien hyvinvointia. Metsämood on Suomen ensimmäinen elämyksellinen ja vastuullinen lifestylekonsepti, joka ammentaa inspiraationsa Suomalaisesta luonnosta. Tuotevalikoimiimme kuuluu villiyrttituoteperhe, Ikimetsä-luonnonkosmetiikkasarja, vaatteita ja asusteita sekä sauna/spa-tuotteita sekä muita ekolifestyletuotteita. Työstämme myös b2b-asiakkaillemme elämyksellisiä metsäelämystiloja, mikä on osoittautunut hyväksi keinoksi saada henkilöstö palaamaan "back to office". Järjestämme myös b2b-metsäretkiä.
+358468783670
www.metsaskogen.fi


Mimino Oy

Mimino Oy - kouluttaa suomalaisia ymmärtämään kulttuurien välisiä eroja ja menestymään kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Cogita ample -valmennus auttaa avartamaan näkökulmaa ja siten parantamaan yhteistyötä erilaisten toimijoiden välillä. (https://www.cogitaample.fi/) SlangiBuidu.fi - slangia ja Stadin maisemia. Stadilainen verkkokauppa. Slangintaja, jos haluat yrityksesi markkinointiin mukaan paikallisväriä. Virve Obolgogiani - kirjoittaja: artikkeleita, kirjoja mm. Pienen herrasmiehen kirj, 2023.
+358407674212
https://www.mimino.fi


Miracle Finland Oy

Tiedonhallintaratkaisut kokemuksella ja ammattiylpeydellä!
+358406313450
www.miracleoy.fi


Miss Visuals

Graafinen suunnittelu & visuaalinen viestintä. Yritysilmeet, markkinoinnin kampanjakokonaisuudet ja julkaisujen taitto. Pidän huolta siitä, että yrityksesi logo, värimaailma, fontit, some-näkyvyys ja mainokset ovat linjassa, ja että kokonaisuus on tyylikäs ja tunnistettava.
+358407040980
missvisuals.com


Moderno e Elegante Oy

Tarjoamme yrityksille ympäristöystävällisiä promo- ja liikelahjoja, meiltä myös laadukkaat käyttölahjat. Runsas valikoima heijastavia tuotteita, kasseja reppuja, myssyjä, sormikkaita ym. Tuotteisiin painatus sopimuksen mukaan. www.lahjatuotteet.fi [email protected] https://instagram.com/moderno_e_elegante/
0400789895
www.lahjatuotteet.fi


MORE ON OY

MoreOn Oy luo laadukkailla liikelahjoilla ja lisenssoinneilla lisäarvoa liiketoiminnalle. Toimintamme jakautuu teemallisiin palvelukonsepteihin yksittäisistä tuotteista tapahtumatuotteistuksiin, ulkoistus- ja verkkokaupparatkaisuihin. PR-toiminnan tavoitteena osana laadukasta markkinointiviestintää tulee olla yrityksen olemassa olevan imagon tukeminen ja kehittäminen. Lahjaideoita shop.moreon.fi verkkokaupastamme. Tutustu myös kotisivuihimme www.moreon.fi. Meillä on ilo palvella!
0405289006
www.moreon.fi


Muotoilutoimisto Hartikka oy

Teollista muotoilua, graafista suunnittelua ja printtituotteita – ideasta toimitukseen yhdellä tilauksella.
+358405288213
hartikka.net hartikkacards.net


Nahka-Turkisateljee Boutique Bigarre

Nahkavaatteiden,minkkiturkkien ja lammasturkkien tilaustyöt, muodistukset ja korjaukset.Turkisten kausisäilytys. Pesulapalvelut turkit ja nahkavaatteet. Mestarityötä vuodesta 1985 ;Pirjo Savolainen
0405029193
www.bigarre.fi


Omppupolku -Terveys- ja hyvinvointipalvelu

FLT ravintovalmennusta ja vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa terveydenhoitajan (YAMK) ammattitaidolla. Lisäksi teen luentoja, projekteja, koulutuksia ym. tilaisuuksia asiakkaan toiveiden ja tilauksen mukaan. Hyvinvointia vauvasta vaariin!
0505628885
http://omppupolku.fi


Oy Dinopro Ab

Etsitkö alustaa, jolla yhteisö voi kommunikoida ja tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta? Ota GDPR haltuun webinaareissa saat yrityksesi tietosuoja-asetukset kuntoon. Ota yhteyttä Tuula Maunula 0400 700 518
+358400700519
www.dinopro.fi


Oy Sophie-International Ab

Vuodesta 1994 vientimarkkinointia, esityttävän taiteen tuotantoja
0400501666
www.sophiesentertainment.com


Petitra Oy

Talouskonsultointia yrittäjille ja hallitusjäsenille. Asiantuntijan kanssa avauksia liiketoiminnan solmukohtiin sekä oman talouden tulkintaan. Soita rohkeasti ja kysy lisää. Ei ole tyhmiä kysymyksiä..
+358440905583
www.petitra.fi


Piha- ja puistosuunnittelu Hanna hentinen

Meiltä saat pihasuunnittelua, laaja-alaista viheralue- ja maisemasuunnittelua sekä osaavaa konsultointipalvelua. Palvelemme sekä rakentamisen ja kiinteistöalan ammattilaisia että yksityisasiakkaita. Suunnittelemme viihtyisiä, toimivia ja turvallisia ympäristöjä kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.
050 5281105
www.maisematiimi.fi


Pirske suunnittelutoimisto oy

Luomme asiakkaiden somekanavista pirskahtelevia! Pirske tarjoaa asiakkaille laadukasta sisällöntuotantoa somekanaviin sekä kanavissa tapahtuvaa digimarkkinointia ja otamme upeita somekuvia omalla studiolla Bulevardilla! Tutustu meihin ja referensseihin sivustoltamme
0505733879
Www.Pirskesuunnittelu.com


Pro Synthesis Oy

PRO SYNTHESIS OY tarjoaa kehittävää kumppanuutta ®, yritysvalmennusta ja henkilöstöresurssien optimointia. Yritys on omistautunut yksityis- ja yritysasiakkaidensa mielekkään ja tuloksellisen toiminnan edistämiseen: * Muutosvalmiutta ja kestävyyttä vahvistamalla * Mielen ja vuorovaikutuksen taitoja treenaamalla * Parempia päätöksiä vauhdittamalla * Psykologista pääomaa kartuttamalla * Vahvuuksista vipuvoimaa ® hakemalla * Strategiaa tukevaa organisaatiokulttuuria rakentamalla Kokeile, mitä saamme yhdessä aikaiseksi PRO-meiningillä !
+358505704969
www.prosynthesis.fi


Prodessia Babymastger Oy

Pehmolelujen suunnittelu ja valmistus räätälöitynä asiakaskohtaisesti.
0500634292


Punainen Lanka

Tarvitsetko nappeja, nauhoja, vetoketjuja, kuminauhaa, korsettitarvikkeita tai neuloja. Tule Hakaniemen Kauppahalliin ja meille Punaiseen Lankaan! Meillä on 40 vuoden kokemus alalta! www.punainenlanka.fi @punainen_lanka
+35804006178
punainenlanka.fi


Q-VIO BRANDING OY

Q-VIO Branding Oy suunnittelee, valmistuttaa ja tuo maahan markkinointituotteita sekä työvaatteita.
0401563855
http://www.qvio.fi


Red & Blue Oy

Redandblue on täyden palvelun digitoimisto. Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluita ja brändi-identiteettejä ja digitaalista markkinointia.
0443627714
www.redandblue.fi


Rihtniemi Law

Perhe- ja perintöoikeudelliset toimeksiannot Testamentit, avioehdot, perukirjat, kauppakirjat, lahjakirjat, perinnönjaot pääkaupunkiseudun söpöimmästä lakiasiaintoimistosta
0503390484
www.rihtniemilaw.fi


Rs-Salon

Ammattitaidolla: kauneus, terveys ja hoiva-ala
09-5862648
rssalon.fi


Ryhmämatkatoimisto Resviaria Oy

Järjestämme räätälöityjä ryhmämatkoja ryhmien toiveiden mukaisesti ympäri maailmaa – kotimaan päivämatkoista, risteilyihin, Euroopan matkoihin sekä kaukomatkoihin. Asiakkaitamme ovat mm. yhdistykset, yritykset ja seniorijärjestöt.
0440477070
http://www.resviaria.com


Sekmeth™

Taidetta ilmastomuutoksen teemoihin.
0406887505
www.sekmeth.omasivu.fi


SihaCare oy

Olemme kotipalveluita tarjoava yksityinen hoiva-alan yritys, koostuen laadukkaasti koulutetuista eri kieliä osaavista terveydenhuollon sekä hyvinvoinnin palvelualan ammattilaisista.
0406633950
https://www.sihacare.fi/


Sisustus Unelma

Olen tehokas ja luova sisustamisen ammattilainen. Käytännöllisyys, kauneus, kodikkuus, asiakkaan budjettiin sopivat tuotteet… näistä syntyy viihtyisä koti tai toimitila. Halutessasi saat kauttani materiaalit, kalusteet, tekstiilit ja valaisimet avaimet käteen –periaatteella. Lisäksi suunnittelen ja myyn kiintokalusteita (keittiöitä, kylpyhuoneita, liukuovikaapistoja…). 3D-kuvista saat käsityksen miltä kalusteet näyttäisivät kotonasi tai toimitilassasi.
040 707 6449
www.sisustusunelma.fi


SKJ Systems Ltd Oy

Jeemly by SKJ Kassajärjestelmä joka kasvaa yrityksesi mukana. Jeemly on kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille. Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa unelmiesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.
0105045900
www.jeemly.com


Smililon konserni

Hymyillen -konserni on yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Hymyillen konsernin valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 2005 perustetussa Hymyillen konsernissa työskentelee noin 27 ammattilaista sekä joukko eri alojen ammattilaisia. Eläinavusteisen toiminnan työntekijämäärä on pelkästään noin 80 sote alan ammattilaista.
0403237582
www.hymyillen.fi


Sola Media

Somemarkkinointi 👩🏻‍💻 | Valokuvauspalvelut 📸 | Verkkosivut 🖥 | Visuaalinen suunnittelu 🖋 Sola Media auttaa yrityksiä ja yrittäjiä menestymään sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa. Mikäli oman yrityksen somepreesenssi tuntuu haastavalta tai hanskat on muuten vaan sometekemisen suhteen hukassa, ni mä autan mielelläni – oli ratkaisuna sitten sometilien kokonaisvaltainen managerointi tai käytännönläheinen somekonsultointi.
0404154030
www.solamedia.fi


Star-Rengas Oy

Star-Rengas Oy on rengasliike Vantaan Porttipuistossa. Myymme ja asennamme renkaat sekä vanteet yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme myös rengashotellipalvelut ja säädämme ohjauskulmat kuntoon, muiden rengastöiden ohella. Kuulumme Suomen suurimpaan yksityisten yrittäjien rengasliikeketjuun, RengasCenteriin.
0207558330
www.starrengas.fi


Starlight Tours

Starlight Tours Kaukomatkat - tasokkaat räätälöidyt matkat yli 170:n kohdemaahan, mm. safarit, häämatkat, rantalomat ja liikematkat.
0207619740
www.starlighttours.fi


Studio Onni & Ihana Elämys Oy

Studio Onnista saat valokuvauspalvelut kaikkiin tarpeisiin: Lapsi & perhekuvaukset, sekä yritysten edustuskuvaukset, & tapahtumakuvaukset. www.studioonni.com Ihana Elämys Oy:n päätuote on Ihana Nainen -elämykse: naisten hemmottelu, hauskanpito & hyvinvointipäivä, jossa valjastamme oman ihanuutesi voimaantumisen väineeksi. Päivään sisältyy meikkaus, kampaus, stailaus & kahden erilaisen tyylin valokuvaus. Voit siis kätevästi yhdistää oman virkistyspäivän & yrityksen kuvien päivittämisen hauskaan Ihana Nainen -päivään. www.ihanaelamys.fi
0443193166
www.studioonni.com www.ihanaelamys.fi


Studio Ready-Hair Oy

Toimintaperiaatteenamme on luoda parhaita piirteitäsi korostavia tyylejä, ihonsävyysi sointuvia värejä sekä toimivia leikkauksia.
0407270442
www.redihair.fi


Suomenlinnan Lelumuseo

Suomenlinnan Lelumuseossa voit tutustua yksityiseen kokoelmaan vanhoja leikkikaluja, aina 1830-luvulta Neuvostoliiton romahdukseen saakka. Kokoelmamme käsittää antiikki- ja vintageleluja, kuten nukkeja, peltileluja, nalleja, nukkekoteja ja muita lelumaailman eläkeläisiä. Suloisen museomme yhteydessä toimii ihana teehuone-kahvila Samovarbar. Museon yhteydessä on pieni ja hyvin erikoistunut museokauppa, joka löytyy nyt myös verkosta. Olemme auki kesäkaudella toukokuun alusta syyskuun loppuun joka päivä, samoin joulukuussa. Olet sydämellisesti tervetullut Suomenlinnan Lelumuseoon!
0505507675
www.lelumuseo.fi


Terapia Anne Kallio

Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, joka on luottamuksellista keskusteluapua,kun kaipaat uusia näkökulmia tai muutosta omaan elämääsi erilaisissa tilanteissa.
+358505560880
www.terapiakallio.fi


Terveydenhoitaja talo

Ketteryydestä, kiireettömyydestä ja yksilöllisyydestä - niistä on yksityiset neuvolapalvelut tehty
0451700157
Thtalo


Tila- ja sisustussuunnittelu Valon värit

Kauniilla ja tarkoituksen mukaisella sisustuksella ja valaistuksella voin auttaa Sinua lisäämään hyvinvointia ja iloa elämääsi niin työssä kuin kotonakin.
050 3063936
valonvarit.fi


Tili Soila Oy

010 8385 300
www.tilisoila.fi


Tilitoimisto Sukkela

Tilitoimisto Sukkela tarjoaa sähköisiä taloushallintopalveluja pääasiassa 100 000 -1 000 000 € liikevaihtoluokassa oleville asiantuntijayrityksille.
0504472810
www.tilitoimistosukkela.fi


Tiptop Tuote Oy

Uniikki majoituspaikka laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle.
0504116215
www.tiptoptuote.fi


Titvi Ky

Titvi Ky on toiminut Helsingissä jo 40 vuotta. Titvi edustaa yksilöllistä, ajatonta ja persoonallista pukeutumista. Titvin mallistossa on monipuolisesti toimivia vaatekeksintöjä, asusteilla muunneltavia asuja ja ihania, värikkäitä huiveja. Huivien solmimiseen Titvi on kehittänyt huivilenkit ja huiviruusut, joilla huivien solmiminen käy näppärästi monin eri tavoin. Titvin suunnittelussa korostuvat kädentaidot, luovuus ja taidokas toteutus ateljeetyönä.
+358 50 5572 898
www.titvi.com, www.huivi.net


Tmi Aija Lund

Muotiliike Belladonna tarjoaa laadukkaat, kauniit ja istuvat juhla-asut kaikenikäisille naisille. Tmi Aija Lund tuottaa koulutuspalveluja: lukitestausta ja ykistyisopetusta. Yritykset toimivat Helsingissä ja Kokemäellä sekä verkossa www.muotiliikebelladonna.fi ja www.lukitestaus.fi - tervetuloa!
0405405220
www.lukitestaus.fi


Tmi Anna Biström

Tarjoan visuaalisen markkinoinnin palveluja: stailausta, tuotekuvausta, tila- ja tapahtumasuunnittelu, esillepanot, kukka-asetelmat sekä sisällöntuotanto someen.
0405113667
http://www.annabistrom.fi


Tmi kätilö, kädet ja sydän

Yksityisiä kätilön palveluita läpi raskauden ja synnytyksen sekä lapsivuodeajan. Yksityinen neuvola. Raskaustodistukset, syntymätodistukset, jälkitarkastukset. Synnytyksen käynnistelyhoidot. Pelkokeskustelut, sikiön asennon parantaminen. Tuki synnytykseen kotona tai sairaalassa. Aina yksilöllisesti.
+358409644063
www.versojajuuret.fi


Tuloskuu Oy

Tuloskuu Oy on asiakaslähtöinen, joustava ja sähköinen taloushallinnon ammattilainen. Tarjoamme yritysten tarpeisiin räätälöityjä taloushallinnon palveluita joustavalla, iloisella ja palvelevalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu muun muassa eri yhtiömuotojen kirjanpito, palkanlaskenta, konsultointi sekä lukuisat muut taloushallinnon palvelut.
0400 811853
www.tuloskuu.fi


Vaikon Loma ja Lohi & Miracolo Oy

Vaikon Loma ja Lohi - luonnon rauhassa Koe uniikin luonnon rauha unohtumattomissa maisemissa. Vaikon Loma ja Lohi on pieni perheyritys. Luonamme voit kokea puhtaan luonnon ja sen ihmeitä tekevän vaikutuksen. Lue lisää siitä, mitä voit kokea lomallasi Vaikkojoen ympäristössä. Olemme vastuullinen ja ekologinen matkakohde. Meille on myönnetty Green Key- ja Sustainable Travel Finland -sertfikaatit ja teemmekin jatkuvaa työtä luonnon ja luonnonvarojen säilyttämiseksi.
+358405552482
www.vaikonloma.fi


Viestintätoimisto Korrekti/Kollega.fi-verkkolehti

Kollega.fi on työelämästä ja hyvinvoinnista kertova avoin verkkolehti, joka löytyy osoitteesta www.kollega.fi. Lehti avaa uusia näkökulmia työelämän kehittämiseen ja tarjoaa lukijalle ratkaisuja ja pohdittavaa positiivisessa hengessä. Lehdessä käsitellään mm. coachingia, työelämän psykologiaa, vuorovaikutustaitoja, johtamista ja hyvinvointia. Verkkolehden tavoitteena on tuoda esille työyhteisöjä hyödyttäviä asioita ja hyvää johtamista, esitellä työelämän hyviä tyyppejä ja käsitellä monipuolisesti työelämän ilmiöitä. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2012 ja sillä on noin 7 000 lukijaa kuukaudessa.
050 544 8354
www.kollega.fi


Viestintätoimisto Lyhyesti Oy

Viestinnän konsultointia ja koulutuksia.
+358 40 760 4634
www.lyhyesti.fi


Virtuaaliassari

Virtuaaliassari tarjoaa ulkoistettua hallinnon palvelua kiireisille yrittäjille. Taloushallinnon assistentti, toimistosihteeri, HR-assistentti, media-assistentti, viestintäassitentti, järjestösihteeri, tapahtumakoordinaattori, kiinteistöassistentti, johdon sihteeri tai hallintoassistentti – meistä on moneksi! Me hoidamme osto- ja myyntilaskut ja tarkistamme matkalaskut, samalla hoituu kaikki toimiston juoksevat hallinnon tehtävät, kuten hankinnat, kilpailutukset, kotisivupäivitykset ja arkistoinnit. Anna meidän vapauttaa sinut kurjista toimistotöistä! Rakkaudesta kuitteihin <3
0503034835
www.virtuaaliassari.fi


W. K. Interior Design

0452030560


WIAone

Olemme tehokas valmennuskaksikko, jonka käsistä syntyy niin ajanhallintaan kuin itsensä johtamiseen tarvittavat työkalut rakkaudella ja intohimolla.
0503573549
www.wiaone.fi


Work Pilots Oy

Työn ja tekijän mobiili kohtaamisalusta, käytä kaikille avointa alustaamme josta löytyy yli 40,000 käyttäjää tai räätälöi mobiili alusta oman organisaatiosi tarpeisiin.
040 7090150
www.workpilots.fi


ÁJAR Creative Digital

Olemme etevä digitoimisto ja mainio sisältötoimisto. Teemme digi- ja sisältömuotoilua, joka sukeltaa suoraan sydämeen. Meiltä saat sisältömarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin (SEO), brändäyksen ja verkkosivut. Autamme sinua 360-suunnittelulla luomaan elämyksiä, parantamaan asiakaskokemuksia ja edistämään liiketoimintasi tavoitteita. Tyytyväisyystakuumme tulee mukaan kaikkiin palveluihin. Tervetuloa meille missä tahansa kohdassa omaa polkuasi!
+358400806763
ajar.fi