Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry

Jaa tämä: Facebook Twitter Linkedin Telegram Email

Kuopion Yrittäjänaiset ry on perustettu vuonna 1948. Nimi on myöhemmin muutettu Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry:ksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä, yrittäjänaisten välistä yhteistyötä, edesauttaa verkostoitumista ja sosiaalista vuorovaikutusta yrittäjänaisten kesken. Yrittäjänaisten keskusliiton kautta olemme vahvasti mukana vaikuttamassa valtakunnalliseen edunvalvontaan. Yhdistyksemme on aktiivinen toimija. Järjestämme alueellisesti erilaisia koulutustilaisuuksia, kulttuurimatkoja ja järjestämme jäsenistölle erilaisia tapahtumia. Tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista. Yrittäjänainen on reipas ja aktiivinen, nykyaikainen toimija! Jäseniä meillä on noin 70 ja uudet yrittäjänaiset toivotamme lämpimästi tervetulleeksi yhdistykseemme! Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Osoite: Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry c/o Ykköstilit Oy Viestikatu 7, PL 4000, 70601, Kuopio
Y-tunnus: 1045730-3

Hallitus

Terhi Maria Viiliäinen, Puheenjohtaja

Jaana Toppinen, Sihteeri

Aino Valta-Rönkkö, Rahastonhoitaja, sponsorivastaava

Emma Lantta, Tapahtumavastaava

Päivi Wilska, Sponsorivastaava, kannatusjäsenvastaava

Jaana Honghin, Hallituksen jäsen

Seija Heikkinen, Tapahtumavastaava

Ulla-Maija Alanne, Sponsorivastaava, kannatusjäsenvastaava


Jäsenten yrityksiä

Anni Suutari


Charren Oy, Esthetical Studio Rende


Hyvänolonkeskus Relax Oy

Kokonaisvaltaista hyvinvointia, hierontaa, ihon- ja kauneudenhoitoa. Just relax!
0400577380
www.hyvanolonkeskusrelax.fi


Kotimaailma Apartments Kuopio

Kotimaailma Apartments Kuopio tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon hotellille eripuolilla Kuopiota, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin hyvällä sijainnilla viivytpä Kuopiossa vuorokauden, viikkoja tai kuukausia.
050 377 6668
www.kotimaailma.com


Kuopion Ykköstilit Oy

Auktorisoitu tilitoimisto. Tilitoimistopalvelut, kirjanpito ja veroasiat, sähköiset ja digitaaliset palvelut, laskentaseurannat, palkanlaskenta, controllerpalvelut ja muut taloushallinnon palvelut.
017-2268694
www.ykkostilit.fi


Lasilinkki Oy

Lasilinkki Oy on lasitusliike joka on erikoistunut lasilla sisustamiseen ja yksilöllisiin ,käsityönä tehtyihin lasituotteisiin. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat mm.rakennuslasit, terassilasit,kaidelasit,lasiseinät,lasilavuaarit ja peilit. Meillä on oma lasimallisto, Essi`s. Kaikki sisustuslasimallistomme tuotteet valmistetaan käsityönä pajallamme. Valmistamme tuotteita myös kierrätyslasista
0172833100
http://www.lasilinkki.fi


Lkv Kiinteistöinssi Oy

Kiinteistöinssi on välittäjäsi kaikissa elämäntilanteissa. Olemme Kuopion alueen asiantuntijoita, ja olemme tukenasi koko myynti- ja ostoprosessin ajan. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ja luotettavan välityssuhteen, paikallisella erityistuntemuksella ja intohimoisella suhtautumisella välittämiseen. Onnellinen koti on avain onnelliseen elämään. Me olemme avaimesi uuteen kotiin.
0405411452
www.lkvkiinteistoinssi.fi


MaaMurRit Oy

Maamurrit palvelevat sinua maanrakennus- ja rakennustöissä. Tarjoamme myös maa-ainekset omasta kalliosta kuljetuksineen. Ota reippaasti yhteyttä! MaaMurRit Oy Puhelin: 020 837 0000 Email: [email protected]
0405656397
http://www.maamurrit.fi/


Public Sound Kartano Oy

Yritykseni tuottaa ohjelmia sekä lapsille , että aikuisille. Miauskis-kissa esiintyy festareilla. tapahtumissa, päiväkodeissa, synttäreillä vuorovaikutteisella musiikkiohjelmallaan. Pelle Papppa loihtii taikapalloja kauppakeskuksissa, tapahtumissa ja synttäreillä. Missekissa on uusi tulokas, vauhdikas lasten viihdyttäjä. Oinoska on savonmurteella elämän keittoa keittänyt koomikko, huippu!!
+358500578123
www.publicsound.fi


Pätevä Consulting Oy c/o Marja Berg


Roihu Coaching Oy

Roihu Coaching oy tarjoaa yrittäjille business coaching ja työhyvinvointipalveluja. Teemme myös Firstbeat hyvinvointianalyysejä.
+358 44 986 2252
www.roihucoaching.fi


SKJ Systems Ltd Oy

Jeemly by SKJ Kassajärjestelmä joka kasvaa yrityksesi mukana. Jeemly on kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille. Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa unelmiesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.
010 504 5900
https://jeemly.com


T:mi Tainatuuki

Tekstiilien ja sisustustuotteiden suunnittelu ja toteutus monipuolisilla tekniikoilla; materiaalien uusiokäyttö ja kierrätys; verkon ja sosiaalisen median käyttö eri tilanteissa; draama ja teatteri; koulutuksia edeltävistä aiheista
+358504409493
http://www.tainatuuki.fi


Tiinan Treenipalvelut Oy

Persoonallinen, pieni ja palveleva Kuntokeskus Iisalmen keskustassa. Personal Trainer-palvelut, ryhmäliikuntatunnit, kuntosali ja TreeniPuoti, kaikki saman katon alla!
www.tiinantreenipalvelut.fi


Tili- ja taloushallintopalvelut Kraka

Taloushallintopalvelut ja notariaattipalvelut kauttamme sujuvasti sekä luotettavasti.
0468458518
http://www.tilikraka.fi


Tilitoimisto Vahtivuori Oy

Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto Kuopiossa.
+358447707707
www.tilitoimistovahtivuori.fi


Uudistalon Maaseutumatkailu Oy

Elämäsi arkeen, juhliin, hyvinvointiin ja elämyksiin, meiltä kaikki saat kaikki palvelut. Koulutus, kokous ja tapahtumien järjestäminen. Tilausravintola, luomumaatila sekä suoramyytiä jo vuodesta 1997 alkaen. Tervetuloa palveltavaksi!
0174661129
www.uudistalo.com