Kymenlaakson Yrittäjänaiset

Jaa tämä: Facebook Twitter Linkedin Telegram Email

Kymenlaakson Yrittäjänaiset on edunvalvontajärjestö, joka auttaa naisyrittäjiä verkostoitumaan ja luomaan uusia suhteita kehittääkseen yritystoimintaansa. Yhdistykseemme kuuluu hieman alle 100 jäsentä Kotkan, Pyhtään, Haminan sekä Kouvolan alueelta.

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Osoite: 48100, Kotka

Hallitus

Liisa Gartz, Puheenjohtaja, Tiedottaja

Kati Almgren, Varapuheenjohtaja

Sari Snygg, Sihteeri

Sofia Virtanen, Hallituksen jäsen

paula haltia, Hallituksen jäsen

Anne Savonen, Taloudenhoitaja, Jäsenrekisterin hoitaja

Suvi Turtiainen, Hallituksen jäsen


Jäsenten yrityksiä

Ansas Oy

Konsultointiyhtiö. Tarjoamme laatujärjestelmien rakentamista ja auditointeja. Yritys omaa myös matkatoimisto-oikeudet sekä useamman kielen käännöspalvelutarjonnan. Pyydä tarjous!
+358405828017
www.ansasoy.com


Avot design Oy/ Pöyrööt-sarjakuva

Avot design Oy toteuttaa yrityksille räätälöidyt sarjakuvat markkinointiin ja viestintään. Julkaisemme myös sanomalehdissä Pöyrööt-sarjakuvaa ja kustannamme kirjoja. Sarjakuvantekijöitä voi tilata puhumaan mielenkiintoisesta ammatistaan tai pitämään live-piirustusnäytöksen. Teemme sarjakuvan parissa kaikkea mahdollista ja mahdotonta.
0458833113
www.avot.fi www.pöyrööt.fi


Boutique Francoise/Oy Makromi Ab

Boutique Francoise on lifestylemyymälä, jossa on myynnissä naisten vaatteita ja asusteita niin arkeen, kuin pieneen juhlaankin. Valikoimassa on myös sisustustuotteita ja kosmatiikkaa. Kivijalkamyymälä sijaitsee Keskuskatu 9, Kotka. Vekkokauppa löytyy osoitteesta www.francoiseboutique.fi/kauppa
0405160092
www.francoiseboutique.fi


Business Coaching MC

Autan johtajia, asiantuntijoita, yrittäjiä sekä organisaatioita, ryhmiä ja tiimiä kirkastamaan ja saavuttamaan tavoitteita sekä tunnistamaan voimavaroja ja vahvuuksia pohdintojen ja oivallusten kautta. Urallani olen toiminut eri johtamistehtävissä kansainvälisissä yrityksissä sekä valtion ja kuntasektorin organisaatioissa. Toiminnassani coachina noudatan ICF:n eettisiä sääntöjä.
0468118545
www.bcmc.fi


Kangas Keidas Oy


Karhulan Helmi Ky

Kello-ja kultasepän alan tuotteet ja palvelut.
05261922
http://www.karhulanhelmi.fi


KAT'S Cafe

Tunnelmallinen lounas-kahvila Karhulan torin laidalla. Kauttamme myös kaikenlainen pitopalvelu, tilaus leivonnaiset ja valokuvaus.
0505555431
Www.katscafe.fi


Kiinteistömaailma Kotkan Laatukoti Oy


Kristina Cruises Oy

Kristina Cruises - Risteilylomia aikuiseen makuun maltillisen kokoisilla laivoilla. Kristina Cruises on risteilylomiin erikoistunut matkanjärjestäjä ja perheyhtiö, jonka kotipaikka on Kotka.
0521144
http://www.kristinacruises.com


Liikuntapalvelu HauFit

Monipuolista liikuntaa Sinun tarpeisiin! Ohjaan niin koiranomistajia liikkumaan koiransa kanssa, lihaskuntoa kehittäen, kuin myös henkilökohtaisesti valmennan yksilöt tavoitteisiinsa. Halusitpa sitten aloittaa kuntosaliharjoittelun tai pudottaa painoa, rakennetaan yhdessä toimiva kokonaisuus Sinulle!
0503474790
www.haufit.fi


Marja Leena Valkeinen

Terveempi ja onnellisempi maailma
0407755243
ei saatavilla


Markkinointi Liisa Gartz

Autan yritystäsi löytymään digitaalisissa kanavissa. Verkkosivustot, sisällöntuotanto verkkosivuille, somemainonta ja Google Ads -hakusanamainonta.
0407544404
https://liisagartz.com/


Muusa Marketing Oy

Muusallista Markkinointia ihmiseltä ihmiselle. Intohimonamme on auttaa yritystäsi asiakaskokemuksen kehittämisessä. Uskomme hyvien sisältöjen ja aitojen tekojen ihmeitätekevään voimaan.
+358407383557
www.muusamarketing.fi


OMAMA

Omama suunnittelee ja valmistaa tuotteensa käsityönä Kotkassa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kukkarot, laukut, pipot, huivit, ruokalaput sekä kestotuotteet: tiskirätit, pikkuhousunsuojat, vaipat, siteet ja liivinsuojat. Myös mittatilaustyöt onnistuvat. Tervetuloa http://omama.mycashflow.fi
0443221640
http://omama.fi


PutriFlora

Floristi-puutarhurin palvelut kasveillastailauksesta, juhlien kukkakoristeluihin ja puutarhan perustamisesta ylläpitohoitoihin.
0407408738
www.purtiflora.fi


Sijoituspalvelut Nina Nylund

Sijoituspalvelut Nina Nylund on palveluyritys, joka markkinoi riskisuojattuja sijoitustuotteita ja tarjoaa asiantuntijapalvelua. Luotettavuus ja asiantuntijapalvelu ovat toimintani perusta. Annan kattavan tietopaketin tarjolla olevista tuotteista oletpa sitten aloitteleva sijoittaja tai jo konkarisijoittaja. Toimin myös suomalaisen Arctic Nutritionin Itsenäisenä edustajana.Kerron mielelläni lisää.
0400500736
www.sijoituspalvelutnina.fi


Sisustus Laventeli Oy

Sisustus-, vaate- ja lifestyleliike sekä verkkokauppa Haminan kauniissa ydinkeskustassa.
0503870492
www.sisustuslaventeli.fi , www.pikkupepita.fi


Taikavarpunen

Kalevalainen jäsenkorjaaja
0443615051


Tilitoimisto Aurum Oy


Tmi Kirsi Saarento

Tmi Kirsi Saarento, LKV, ITS, valmentaja Kaupanvahvistukset, kiinteistö- ja osakekauppakirjat sekä taloyhtiöiden toiminnantarkastukset. Koulutukset ja hyvinvointivalmennukset.
045 113 5037


Tomuttamo

Kotipalvelu
0503298340
http://www.tomuttamo.net


Valokuvaaja Sofia Virtanen

Valo- ja videokuvauspalvelut yrityksille ja yksityisille. Studio sijaitsee Kotkan Karhulassa.
0405529885
www.sofiavirtanen.fi