Oulun seudun yrittäjänaiset

Jaa tämä: Facebook Twitter Linkedin Telegram Email

Oulun seudun yrittäjänaiset ry ajaa naisyrittäjien etuja ja järjestää jäsenilleen räätälöityä koulutusta. Lisäksi yhdistys auttaa verkostoitumaan ja parantaa jäsentensä hyvinvointia. Vaikutamme. Verkostoidumme. Viisastumme. Virkistymme.

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Osoite: Sauvojantie 4 C, 90560, Oulu
Y-tunnus: 2030697-1

Hallitus

Emmi Kaijala, Puheenjohtaja

Armi Soilanterä, Varapuheenjohtaja

Auli Ylipahkala, Sihteeri

Riitta Huttunen, Rahastonhoitaja

Iita Kokkonen, Somevastaava

Minna Kukkohovi, Jäsenvastaava

Sari Kuosmanen, Tapahtumavastaava


Jäsenten yrityksiä

Aatu & Liina / Hoivapalvelu Maarit Ollila oy

Tarjoamme kokonaisvaltaista kotipalvelua ja kotihoitoa perheille, työssäkäyville, ikääntyneille sekä omaishoitajille Oulun alueella. Meiltä saa apua kotisiivoukseen, asiointi- ja ulkoiluavuksi, suihkukäynteihin, omaishoitajan vapaaseen, lääke- ja haavanhoitoon sekä verikokeet ja lääkärin kotikäynnit. Palveluitamme voi ostaa omakustanteisesti sekä Oulun kaupungin myöntämillä palveluseteleillä.
0505099310
http://www.aatuliina.fi


Anne Rumpunen

Lisätuloja tai kokonaan uusi työ Forever Living Productsin globaalin liiketoimintakonseptin hyödyntämisestä. Sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kehollesi Aloe vera -pohjaisilla tuotteilla. Rakastava valinta -parisuhteen parhaaksi -kurssit. Apua eron jälkeiseen elämään Suomalaisen eroseminaarin vertaistuella.
+358401947939
https://annerumpunen.myforever.fi


Arctic Career Oy

Arctic Career löytää työntekijät helposti. Pehmeiden arvojen henkilöstötalo, jolta saat henkilöstövuokrausta, suorarekrytointia ja jos työvoimaa ei löydy, niin koulutetaan sitä. Arvomme ovat ilo, kiltteys, välittäminen ja vastuullisuus. Olemme pieni ja ketterä, paikallinen toimija.
0453133533
www.career.fi


Artera Oy

Olen psykoterapeutti VET/ kouluttaja, työnohjaaja (STOry) ja johdon työnohjaaja Master CSLE (Joto ry). Palveluihini lukeutuu ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen psykoterapia (myös Kela), taidepsykoterapia (myös Kela), seksuaaliterapia ja Tunnekeskeinen pariterapia (EFT). Tarjoan lisäksi sekä yksilö-, että ryhmätyönohjausta ja esimiesten ja johdontyönohjausta, sekä koulutuksia.
0505621180
www.artera.info


Asuntokolmio Oy

Laadukasta kiinteistönvälitystä Oulun seudulla! Loma-asuntokauppaa laajemmallakin alueella.
010 6338880
www.asuntokolmio.fi


Beauty Spot Oy

Kauneutta,kosmetiikkaa ja hierontapalvelut vahvalla ammattitaidolla Oulun ydinkeskustassa! OSYN jäsenille tuotteet -10%
0405023854
www.beautyspot.fi


Benelingua, Käännöspalvelut

Benelingua tarjoaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä käännöksiä kielenkääntäjän vahvalla ammattitaidolla. Palveluihin kuuluu myös tekstien oikoluku.
0400 616 321
www.benelingua.fi


Buca-Rest Oy

Yrityksemme ovat Ravintola Pannu v. 1992, Ravintola Puistola v. 2009 sekä Pizzeria Cantina v. 2015. Ravintola Pannu toimii osoitteessa Kauppurienkatu 12, yksi Oulun suosituimmista ravintoloista monipuolisen ja tunnelmallisen tarjontansa vuoksi. Ravintola Puistola ja Cantina sekä oma kivijalkaleipomo sijaitsevat vaaleanpunaisen Jugend-kaunottaren suojissa, upeassa miljöössä Pakkahuoneenkatu 15.
0207928200


Creame Ky

KUMPPANISI MARKKINOINTIIN JA VIESTINTÄÄN - Logot ja visuaaliset ulkoasut sekä mallitiedostot yrityksen viestintä- ja markkinointimateriaaleihin, painotuotteisiin, tekstiileihin, toimitiloihin, ajoneuvoihin ja digitaalisiin ympäristöihin (www-sivut, sosiaalisen median kanavat, verkkobannerit jne.) - Painettujen ja sähköisten julkaisujen suunnittelu - Verkkosivut ja verkkokaupat - Koulutukset
040 510 9603
www.creame.fi


Decorio

Decorio Design Studio on oululainen sisustussuunnittelutoimisto. Tarjoamme yksilöllistä ja aikaa kestävää tila- ja sisustussuunnittelua ykstyiskoteihin ja yritysten toimitiloihin. Suunnittelumme pohjautuu aina tilojen toimivuuteen ja käyttäjälähtöisyyteen viihtyisyyttä unohtamatta.
0505219872
www.decoriodesignstudio.fi


Digimarkkinointi Helinän

Etsitkö auttavaa käsiparia somen alati muuttuvaan maailmaan? Tiedät että somessa pitäisi olla, mutta oma aika ja kädet eivät vain riitä? Minä riennän apuun! Digimarkkinointi Helinän somettaa puolestasi ja auttaa sinua ylläpitämään hyvän fiiliksen somepresenssiä! Kaipaat sitten pelkkää sisällön tuotantoa tai hakukoneoptimointia, Digimarkkinointi Helinän palvelee sinua lähellä.
044 4939873


EKH-Yhtiö Oy/Eijan Hoitola

+358440357782
www.eijanhoitola.fi


Evelace Boutique

Evelace Boutique on Oulussa, Kaakkurissa sijaitseva alusasujen erikoisliike. Mallistomme rintaliiveissä on laaja kokovalikoima, A-N kupit ja 65-130 ympärykset. Meiltä löytyy alusasut myös miehille ja lapsille.
0400-667046
[email protected]


FysioBalanssi Oulu

Erikoistunutta Fysioterapiaa 1.Tules- Alaraaja 2.Leikkauksen ja vamman Lymfaterapiaa ja LPG-terapiaa 3.Ääni-, hengitys- ja purentaongelmaisten Voice Massage-terapiaa sekä FysioPilates, FysioTraining ja Työnohjaus. Nettiajanvaraus helposti ja akuutisti! Facebookissa FysioBalanssi Oulu. Hoidan sinut ammattitaidolla terveeksi ja energiseksi! Katso ja varaa NYT suosittu ja tehokas kampanja.
040 183 4711
www.fysiobalanssioulu.fi


GreenDreams Oy

Hei! Tuntuuko, että viherpeukalosi on kadoksissa ja tarvitset apua? Ammattitaitoisella vihersuunnittelulla säästät aikaa, rahaa ja hermojasi. Juuri sinun tarpeisiisi suunniteltu piha on uniikki kokonaisuus. Anna minun auttaa!
040 7188870
www.greendreams.fi


Hammarin Sähkö Oy

Hammarin Sähkö Oy on täyden palvelun sähkötalo. Kivijalkamyymälästä löytyy valaisimet, lamput ja sähkötarvikkeet. Sähköasennukset ja kodinkonehuolto kuuluu myös palveluihimme.
08-3115331
www.hammarinsahko.fi


Hartikainen Yhtiöt Oy, Hinaus-Hartikainen

Kotimainen perheyritys vuodesta 1984. Täydelliset hinauspalvelut ympäri vuorokauden kaikille ajoneuvoille, aina henkilöautoista raskaaseen kalustoon - Pohjois-Pohjanmaa ja koko Lapin alue. Palvelumme: Henkilöautojen, raskaankaluston ja muiden ajoneuvojen hinaukset. Lukittujen autojen oven avaukset, akkuapu, liikenteenohjaus, romuautojen nouto ja kierrätys sekä parkkitaloista noudot.
0400 383 633
www.hinaushartikainen.fi


HeMa Askel Oy

Olemme vahva ammattitaitoinen sosiaalialan tiimi! Olemme vakavarainen 100% Suomalainen yritys. Vuosien vankka kokemus sosiaalihuollon ja lastensuojelun avohuollon palveluista takaa hyvät palvelut asiakkaillemme. Tällä hetkellä meillä on toimintaa Pohjois-pohjanmaan hyvinvointialueella sekä Lapin hyvinvointialueella. Tulevaisuuden näkymissä on jalkautua myös muualle hyvinvointialueille.
www.hemaaskel.fi


Hieroja Huttunen

Olen kivunhoitoon erikoistunut koulutettu hieroja, jumien ja kipujen asiantuntija palveluksessasi. Hoitavaa hierontaa, tehokasta ja asiantuntevaa triggerpistekäsittelyä ja itsehoitoneuvontaa. Hoitotilani on aivan Oulun keskustassa. Varaa aikasi verkossa tai puhelimitse. Tai soita, jos haluat tietää enemmän. Tervetuloa!
044 335 5154
www.hierojahuttunen.fi


Hiukset MinnaK

Kampaamo parturi
0505548200
Www.hiuksetminnak.com


Hoitola Kauneus Kolibri

Ihana Hoitola Kemin ytimessä. Kauneus Kolibrista löydät mm. seuraavia hoitoja: Kasvohoidot, Vartalohoidot Käsi- ja jalkahoidot Rakennekynsien laiton, huollon ja poiston, geelaukset, NNB-kynsihoidot Sokeroinnit Kestopigmentoinnit Ripset ja kulmatkin saadaan kaunistettua, kulmien laminoinnit, ripsien kestotaivutukset Hoitola Kauneus Kolibrin kotihoitotuotteista 10% alennus.
0400519500
www.kauneuskolibri.fi


I.S.A.K Oulu Oy/ Hiusstudio Salve

Hiusten yksilöllinen muotoilu..
08378966
www.hiusstudiosalve.fi


Insinööritoimisto Alaplan

Konsultoin asiakkaitani LVI-teknisissä ongelmissa. Korjausrakentaminen on erityisosaamisaluettani 30-vuoden kokemuksella ja viemäreiden saneerauksessa olen yksi Suomen johtavista asiantuntijoista. Asiakkaitani ovat asuntosijoittajat, taloyhtiöt, lakitoimistot, insinööri-/suunnittelutoimistot, kiinteistönvälittäjät sekä kiinteistöyhtiöt.
+358415042772
http://www.alaplan.fi/


Intovuo osk

Liiketoiminnan kehittämistä, digitalisaatiota, muutosprojekteja, koulutusta, projektipäällikkö palveluna. Tarvitseko apua yrityksesi ja palvelujesi digitalisointiin? Haluatko löytää itsellesi sopivat järjestelmät? Olisiko ulkopuolisesta muutosprojektipäälliköstä hyötyä digiloikan ottamiseen. Tarjoan osaamiseni ja kokemukseni hyödyksesi. Ota yhteyttä!
0452749090
www.intovuo.fi


Kassisen Asianajotoimisto Oy

Ripeän toiminnan asianajotoimistona tarjoamme yrityksille ja yksityisille monipuolisia asianajopalveluita sekä tehokasta laskusaatavien perintää.
08377750
www.anterokassinen.fi


Kirjanpito Eksakti oy


Koppelo Consulting Oy

Tavoitteellista, asiakaslähtöistä työnohjausta sekä coachingia erityisesti yrittäjille, esimiehille, asiantuntijoille ja tiimeille. Hyödynnän työssäni muun muassa ratkaisu- ja voimavarakeskeisyyttä, vahvuuksien psykologiaa ja tietoisuustaitoja.
0400 816 560
https://www.linkedin.com/in/heli-koppelo/


KOTIRUHTINAS OY

"KOTIRUHTINAS on oululainen koti- ja hoivapalveluyritys. Teemme ammattitaidolla myös kotisiivoukset. ""Tehdään yhdessä Teille ihana arki!"""
0405150033
http://www.kotiruhtinas.com


Kukkakauppa Kanerva Ky

Kukkakauppa Kanerva kukkasidonnan erikoisliike. Laadukkaat kukat ja palvelut jo vuodesta 1946. Teemme sinun toiveittesi mukaiset juhlakoristelut olivat juhlasi pienet perhejuhlat tai isot yritysjuhlat. Järjestämme myös Kukkakursseja. Lisäpalveluna kuljetus- ja välityspalvelut.
08-311 3131
kukkakauppakanerva.fi


Kuusiniemi Palvelut Oy


Laukan Talli Oy; Katsastus Hiironen ja Katsastus Jääli

Suomen siisteintä katsastuspalvelua!
0407392314
www.katsastusoulu.fi


Lilja Nordica Oy / M&B shoes

Uutta Suomessa! M&B shoes Jalkineiden nettikauppa.
+358405138677
www.marko-bravo.eu


Linnanmaan apteekki

Linnanmaan apteekki palvelee arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 9-17 ja nyt myös sunnuntaisin klo 12-16. Meillä on kuukausittain vaihtuvia kampanjoita, tervetuloa tutustumaan !
08-5561591
www.linnanmaanapteekki.fi


LUCCA Consult Oy

Tyylimanagerin palvelut: kuvausstailaus, kehysstailaus, meikinopastus, tyyli-ja värianalyysi, kestopigmentointi, asiantuntijaluennot. Palvelut sekä livenä että verkossa. Verkkokaupassa trendikkäitä DIY- tee se itse tuotteita ja vaihtuvia kosmeettisia välineitä kotihoitoon sekä italialaiset Back2You- biokeraamiset aktiiviasusteet. @tyylimanageri @aulilukkarila
0407067359
www.tyylimanageri.fi


Lumingerie Oy

Kurvikkaille D-kupista alkaen. Alusvaatteita ja vaatteita isorintaisille. Koot 60-130, D-O-kuppikoot. Tilaa netistä, sovita kotona meidän avustuksellamme.
www.lumingerie.fi


Naistensali Femifit

FemiFit on kuntosali ainoastaan naisille. Haluamme edistää ja ylläpitää jokaisen naisen kuntoilutottumuksia. Salillemme voivat tulla kaikki naiset 13 ikävuodesta ylöspäin. FemiFit tarjoaa rauhallisen sekä turvallisen harjoitteluympäristön tähän tarkoitukseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harjoittelijoille.
0443265310
www.femifit.fi


Pro-kaks kotityöpalvelut

Kotisiivouspalvelu helpottaa elämääsi. Tarjoamme kotityöpalveluitamme Oulun alueella.
0440861120
www.prokaks.fi


Psykoterapia- ja koulutuspalvelut Sarianna Virpikari

Sarianna Virpikari tarjoaa psykoterapiaa, työnohjausta, työhyvinvoinnin kehittämistä ja sen suunnittelua, koulutusta ja asiantuntija/konsultaatiopalveluita. Mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijuus, erityisesti syömishäiriön hoito- ja kehittäminen kuntien perusterveydenhuollossa. Palveluntuottajalla on pitkäaikainen kokemus psykiatrista,opetus/ koulutustyöstä ja työvoinnin kehittämisestä.
0400781520
http://www.sariannavirpikari.fi


Rita Care&Events

Rita Care&Events on yhden naisen yritys, joka tarjoaa tapahtumatuotantoa sekä suuriin että pieniin tapahtumiin. Lisäksi teen jäsenkorjausta Rantsilassa ja Oulussa sekä joogaohjausta Oulussa ja lähikunnissa. Tapahtumissa teen yhteistyötä mahtavan asiantuntijaverkoston kanssa. Kotipaikkani on Siikalatva, mutta toimialueenani on pääsääntöisesti Oulun seutu.
0408274530
www.ritaporkka.fi


SJ Audit Oy

SJ Audit Oy tarjoaa tilintarkastuspalveluita erityisesti Oulun seudulla, mutta näin sähköisenä aikana myös koko Suomessa. Olen Suvi Joutsiniemi, KHT-tilintarkastaja. Yrittäjänä olen ollut reilut 2 vuotta, tilintarkastuskokemusta on yli 20 vuotta. Ota yhteyttä! Ratkotaan mahdolliset ongelmat mieluummin aikaisin kuin liian myöhään.
0400905372
sjaudit.fi


Suomen siivousauditointi oy

Siivousalan laatujärjestelmän Insta 800 koulutus- ja konsultointipalveluja
0442378383
www.siivousauditointi.fi


Suunnittelutoimisto Sisusta

Asiantuntevaa sisustussunnittelua Oulun keskustassa. www.sisustat.fi Taina p. 0504689297
050 468 9297
www.sisustat.fi


Taigavire Oy

Taigavire tarjoaa monipuolisia elämyksiä luonnossa Syötteellä ja Etelä-Lapissa! Tarjoamme kahvilapalveluja ja matkamuistoja tunnelmallisessa Kahvila Korpissa Syötteen luontokeskuksella, vuokraamme läskipyöriä, sähköläskipyöriä, melontakalustoa, lumikenkiä ja liukulumikenkiä luontoaktivitteetteihin ja järjestämme mahtavia retkiä luonnossa. Majoitusta tarjoamme upeassa Taigalampi-huvilassamme.
044 573 0077
www.taigavire.fi


Tierran Lemmikkipuoti

Kanien ja jyrsijöiden oma lomahoitola, sekä verkkokauppa kotimaisuutta ja ekologisuutta unohtamatta.
0445513361
http://tierranlemmikkipuoti.fi


Tmi Katja Collins

Tarjoan asiatekstien kielenkäännöksiä suomesta ruotsiin ja ruotsista suomeen. Erikoisalojani ovat koulutus, kasvatus, kulttuuri ja taide. Olen entiseltä ammatiltani luokanopettaja (KM). Ruotsin kielen taitoni on perua Ruotsissa asutuista 12 vuodesta ja ruotsin yliopisto-opinnoista (FM).
+358407202627
www.katjacollins.fi


Tmi Katja Karimo

Olen puhelias hammaslääkäri, joka on tottunut hoitamaan pelkopotilaita. Oulun seudun yrittäjänaisten jäsenille -10% alennus. Toimin Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunussa ja Hammaslääkärikeskus Furkassa, tervetuloa!
08 375190
www.furka.fi


Tupla-Luuta Oy

Siivouspalvelut yrityksille ja kiinteistöille
0503868668
www.tuplaluuta.fi


Verhoomo Lumonia Anu Lammela

Teemme kodin- ja julkisientilojenverhoiluija ja meiltä löytyy laaja valikoima verhoilukankaita ja -materiaaleja.
044982 7577
www.lumonia.fi


Vihiluodon Maininki Oy

Vihiluodon Torppa on Kempeleessä sijaitseva merenranta ravintola. Ravintolalla on Kempeleessä pitkät perinteet viihtyisänä tanssi- ja ystävien tapaamispaikkana. Torpan palvelukonsepti koostuu viikoittaisista ohjelmista pitäen sisällään karaokea, baaribingon sekä tietovisan. Viikonloppuisin ravintolassa järjestetään livemusiikkia sekä kesäisin erilaisia musiikkitapahtumia.
085209451
www.vihiluodontorppa.fi