Hallitus

Anita Huotari, Puheenjohtaja

Marju Karjalainen, Tapahtumavastaava, Varapuheenjohtaja

Johanna Nirkko, Sihteeri, Jäsenrekisteri

Seija Helenius, Rahastonhoitaja

Mia Loijas , Tapahtumavastaava

Heidi Härkönen, Tapahtumavastaava

Kiia Riuttula, Ulkoinen tiedotus, Sisäinen tiedotus


Jäsenten yrityksiä

Alppi-Avain Oy

Alppi-Avain Oy on vuonna 1968 perustettu täyden palvelun Abloy®-valtuutettu lukkoliike Helsingin Kalliossa. Meiltä löytyy osaamista kaikkiin lukitusalaan kuuluviin mekaanisiin ja sähköisiin lukkotöihin. Panostamme räätälöityyn palveluun, nopeaan toimitusaikaan ja hyvään laatuun.
09-718564
www.alppiavain.fi


Asianajotoimisto Anita Rnkineva

0503691794


Boutique Bigarre Nahka-Turkisateljee

Nahkavaatteiden ja lammasturkkien mittatilaustyö, muodistus ja korjauspalvelu Turkisten muodistus ja korjauspalvelu Nahkavaatteiden ja turkisten puhdistusvälitys Turkkien säilytys Mestarityötä Mitoillasi
1084717-6
www.bigarre.fi


Flos Edelweiss Oy / Pakilan Kukkatalo

KAIKKEA KUKKASISTA KAIKILLE
097544255
WWW.pakilankukkatalo.fi


Kartecon Oy


LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme on luotettava kiinteistönvälitystoimisto, kaupanvahvistaja sekä Vantaan Vuoden 2013 Yrittäjä. Hoidamme ammattitaidolla kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät. Ehdoton rehellisyys, korkea ammattitaito, hyvä palvelu sekä inhimillinen välityspalkkio ovat toimintamme kivijalka. Ota rohkeasti yhteyttä, laitamme asiasi rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!
0400 649412
www.lkvtuijahurme.fi


Maria's työnohjaus ja terapia

Hyvinvointia Sinulle tai työyhteisöllesi, parempaa yhteyttä kumppanisi kanssa! Maria's työnohjaus ja terapia tarjoaa Sinulle työnohjausta, lyhytterapiaa ja parisuhdeohjausta. Työnohjaus mm. vähentää sairaspoissaoloja, antaa uutta motivaatiota sekä parantaa työyhteisön vuorovaikutusssuhteita. Lyhytterapia voi auttaa Sinua, jos esim. elämän muutostilanteet, kriisit, stressi tai läheisen menetys aiheuttavat pahaa oloa. Tied. [email protected] tai p. 0504624870. Ks. www.mariastyonohjausjaterapia.fi
+358504624870
https://www.mariastyonohjausjaterapia.fi


Marika sisustaa

Sisustussuunnittelua, sisustusneuvontaa ja stailausta käytännönläheisesti.
0407372422
http://www.marikasisustaa.fi


Ompelimo Tuplatikki Oy

Monimuotoisia ompelutöitä tarjoaa Ompelimo Tuplatikki Oy Vantaalta
09 86035190 / 0407212512
www.ompelimotuplatikki.fi


Sisustus Unelma

Olen tehokas ja luova sisustamisen ammattilainen. Käytännöllisyys, kauneus, kodikkuus, asiakkaan budjettiin sopivat tuotteet… näistä syntyy viihtyisä koti tai toimitila. Halutessasi saat kauttani materiaalit, kalusteet, tekstiilit ja valaisimet avaimet käteen –periaatteella. Lisäksi suunnittelen ja myyn kiintokalusteita (keittiöitä, kylpyhuoneita, liukuovikaapistoja…).
0407076449
www.sisustusunelma.fi


Star-Rengas Oy

Star-Rengas Oy on 30-vuotias perheyritys. Meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman kesä- ja talvirenkaita sekä vannevaihtoehdot autoon kuin autoon. Rengashotellimme pitää huolen renkaista kausien välillä. Kierrätämme myös käytöstä poistetun kumin ja metallin asianmukaisella tavalla. Tuotteemme ja palvelumme ovat laadukkaita ja henkilökuntamme koostuu rengasalan huippuammattilasista. Toimipisteemme sijaitsee Kehä III:lla Porttipuistossa, aivan Vantaan Ikean nurkalla.
0207 558330
www.starrengas.fi


Suunnittelu Marke K

Hei, hauska tutustua! Olen Suunnittelu Marke K:n perustaja ja pitkän linjan mainostoimisto-AD, graafinen suunnittelija. Teen huomattavaa markkinointia hyvällä fiiliksellä ja rautaisella kokemuksella. Suunnittelu Marke K & co on luova ja hyvin verkostoitunut toimisto, joka auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita kehittämään omaan myyntiään ja erottautumaan kilpailijoista tehokkaan ja vaikuttavan viestinnän ja markkinoinnin avulla.
0400 513 449
[email protected]


Terapia-Ranta

Yritykseni tarjoaa ratkaisukeskeistä psykoterapiaa, työnohjausta ja koulutusta. Vaikeasta elämäntilanteesta voi olla vaikea löytää yksin ulospääsyä. Keskustelu psykoterapeutin auttaa sinua löytämään ratkaisuja sekä helpottaa oloasi. Psykoterapiassa voit käsitellä elämääsi liittyviä kysymyksiä, haasteita ja ongelmia ammattilaisen kanssa.
0408274596
http://www.terapiaranta.fi


TP Tasapaino Oy

Aukrorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Meiltä saat tilitoimiston palvelut aina yrityksesi parhaaksi.
0405100980
www.tasapaino.fi


Työvalmennus Futuuri Oy

Pärjäävätkö teillä kaikki työssään? Riittääkö työtä kaikille? Työvalmennus Futuuri Oy ohjaa yksilöllisesti ja ryhmässä irtisanomistilanteessa tai työkyvyn alentuessa kohti uutta työtä tai ammattia. Kestävät ratkaisut kestävään työelämään
010 420 4140
www.tyovalmennus.fi


Veropalvelu Sofia Oy

Verotukseen erikoistunut tilitoimisto
045-6727389
www.veropalvelusofia.fi