Yrittäjän hyvinvointisuunnitelma


tiistai 21.3.2023 klo 14–16
Webinaari on Suomen Yrittäjänaisten jäsenille maksuton.
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Webinaari nauhoitetaan ja se on kaikkien Suomen Yrittäjänaisten jäsenten katsottavissa Aineistopankissa. Tunnukset Aineistopankkiin löytyvät jäsentiedotteista.

Hyppääthän mukaan hyvinvointiasi ja jaksamistasi yrittäjänä tukevaan verkkovalmennukseemme. Annamme avuksesi käytännönläheisen yrittäjän hyvinvointisuunnitelman ja lupaamme, että se toimii avaimena tasapainoisempaan yrittäjän elämään.

Yrittäjän hyvinvointisuunnitelma on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa oman mielen ja tunteiden ohjaus mielen hyvinvoinnin ja onnistuneen tekemisen apuna – eli oman mielenpolun johtaminen.

Hyvinvointisuunnitelman avulla voit
– muotoilla työn ja elämän tasapainoiseksi kokonaisuudeksi yrittäjän mielenpolun johdattamana
– havaita ja pohtia, mitä kiire yrittäjänä tarkoittaa arjessasi sekä miten johdat itsesi keskittymään tulokselliseen tekemiseen
– keskittyä arjen toiminnassasi aidosti näkyvään arvopohjaiseen ajatteluun
– nähdä tunnekokemukset ovina oivalluksiin – lisäät omien ja asiakkaidesi tunteiden ohjaustaitoja

Yrittäjä on työnsä tärkein peruskivi, joten yrittäjän hyvinvointi on yrittämisen elinehto. Jos yrittäjä ei jaksa, liiketoimintakaan ei luista. Jaksamisen ja voimien varmistaminen on ehdottomasti tärkein työelämätaito kaikille.

Hyvinvointisuunnitelman ohjaajinasi toimivat Sanna Eulenberger ja Tarja Holmgren, jotka ovat kokeneita ammattivalmentajia ja työn muotoilijoita sekä toimivat itsekin yrittäjinä.