Aito halu auttaa


❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Perustin yritykseni 2010. Olin silloin vielä Helsingin Pörssissä töissä ja autoin ystävääni ja tämän miestä pudottamaan painoa. He sanoivat, että minusta tulisi loistava personal trainer koska osaan selittää asiat käytännönläheisesti ja inspiroivasti. Kouluttauduin personal traineriksi ja siitä lähtien olen kouluttanut ja kehittänyt itseäni jatkuvasti. Päätin lähteä yrittäjäksi, kun työssäni näin paljon ihmisten kuormitusta ja halusin auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja saada parempaa terveyttä. Aito halu auttaa!

Yrittäjänä näen tärkeänä verkostoitumisen. Yrittäjyyden aikana olen palkannut itselleni erilaisia valmentajia, jotka ovat tukeneet omaa matkaa niin yrittäjyyden kuin oman hyvinvoinnin taipaleella. Korvaamaton tuki ovat olleet myös ystävät.

Parasta yrittämisessä on se, että saan elää oman näköistä elämää. Minulla on ollut mahdollisuus olla lapsen elämässä läsnä ja saan tehdä oman arvomaailmani mukaisia asioita. Minulla on ilo työskennellä upeiden valmennettavien kanssa ja iloitsen aivan valtavasti jokaisen onnistumisista. Viikonpäivillä ei juurikaan ole eroa, maanantai on yhtä ihana päivä kuin lauantaikin. Töihin on aina mukava mennä ja nautin yrittäjyyden tuomasta vapaudesta.

Haasteellista yrittäjyyden alkuaikoina oli oman kokonaiskuormituksen sääteleminen. Kivat ja innostavatkin asiat kuormittavat ja raja työn ja vapaa-ajan välillä on helposti häilyvä. Rajojen asettaminen ja oman hyvinvoinnin priorisoiminen ovat tärkeitä asioita, jotta voin nauttia työstäni. Näiden asioiden kanssa kamppailee moni ja omalla kokemuksella ja ammattitaidolla voin auttaa myös ihmisiä paremmin tällä saralla.

Yritystoiminta on vuosien myötä muuttunut melkoisesti. Lähdin liikkeelle ryhmäliikuntatunneista ja perinteisestä personal trainingista sekä yritysten jumpista. Tällä hetkellä suurin osa valmennuksista tapahtuu etänä ja yritys on kasvanut. Tulevaisuudessa toimintaa on tarkoitus kasvattaa entisestään ja jatkaa itseni kehittämistä valmentajana. Perinteisen hyvinvointivalmennuksen sijaan pystyn tarjoamaan valmennettaville enemmän, kun mukana on mentaalivalmennus. Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina ja NLP-opintojen avulla pystyn tarjoamaan asiakkaille laajemman kokonaisuuden, jossa on huomioitu kehon lisäksi myös mieli. Sillä niitä ei voi erottaa toisistaan.

Omaan elämään tasapainoa tuovat ulkoilu luonnossa päivittäin koiran kanssa, yhteiset hetket perheen ja ystävien kanssa. Löysin uudelleen myös rakkaan hevosharrastuksen kolmisen vuotta sitten, ja nyt iso osa elämää on myös rakas leasing-heppa, jonka kanssa on ollut mahdollista myös kilpailla. Treenit salilla, avantouinti sekä meditaatio tuovat myös valtavasti tasapainoa ja jaksamista omaan arkeen.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille sanoisin, että kuuntele rohkeasti omaa sydämen ääntä ja kulje kohti unelmiasi!

Olen Helsingin Yrittäjänaisten jäsen, sillä verkostoitumisen kautta olen tutustunut upeisiin ihmisiin ja inspiroitunut hienoista yrittäjyyden tarinoista.

Hanna Antti-Poika
Sports Lady
Helsingin Yrittäjänaisten jäsen

Sports Lady Oy tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, johon yhdistyy niin keho kuin mieli. Elämäntapamuutos ei ole vain ruokavalio ja treeniohjelma, vaan tarvitaan syvempi syy pitää itsestä huolta ja niin monilla asioilla on vaikutusta onnistumiseen. Omilla arvoilla, uskomuksilla ja sillä, että opitaan lisäämään omaa itsetuntemusta ja hahmottamaan kokonaiskuormitusta.


Blogissa: