Suurin voiman lähteemme on – Me Yhdessä

❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Olemme päättäväiset ja elämäniloiset siskokset Sini ja Piia. Molempien mindfulness- ja joogaharjoittelu alkoi jo reilu vuosikymmen sitten. Unelmamme omasta Hyvinvointistudiosta ja ihmisten auttamisesta kohti mielenrauhaa oli ollut ajatuksissamme ja puheissamme jo pitkään.

Ensin oli maantieteellisiä haasteita. Sini asui Kanariansaarilla ja Piia perheensä kanssa Jyvässeudulla. Sitten rakkaalla isällämme diagnosoitiin aggressiivisesti etenevä muistisairaus vuonna 2016. Pian tuon jälkeen Sini palasi Rovaniemelle ollakseen lähempänä isää ja myös unelmamme jatkoivat elämistään. Joulukuussa 2021 isämme sairaus eteni saattohoitovaiheeseen. Vahva kokemus elämän rajallisuudesta sai meidät aloittamaan päämäärätietoisen työn unelmamme eteen välittömästi.

Jok´ikinen päivä teimme jotain edistääksemme unelmamme toteutumista. Meillä on tapana unelmoida isosti ja laittaa tuulemaan säpäkästi.  Uusi studio avasi ovensa Rovaniemellä 2022. Mindfulness-menetelmästä onkin ollut ratkaisevan suuri tuki elämän myrskyissä. Myös läheisten terveyshuolet ovat saaneet pohtimaan ihmisen aivohyvinvointia ja jatkuvan stressin nakertavaa vaikutusta ihmisen terveyteen.

Piian polku hyvinvoinnin pariin alkoi yli vuosikymmen sitten huolella omasta jaksamisesta ja jatkuvasta stressin tunteesta. Selkäkipuja liikunnanopettajan työssä, pitkäaikainen toiminnallinen unettomuus ja liiallista elämän suorittamista. Pilates ja jooga auttoivat hallitsemaan selkäkipuja ja ovat pitäneet kehon vahvana ja toimintakykyisenä. Kokeiltuaan lukuisia menetelmiä stressin ja unettomuuden helpottamiseksi- käännettyään kaikki kivet- jäljelle jäi mindfulnessista tuttu hyväksyminen ja myötätuntoisuus omaa itseä kohtaan. Mindfulness-menetelmästä onkin ollut ratkaisevan suuri tuki elämän myrskyissä. Myös läheisten terveyshuolet ovat saaneet pohtimaan ihmisen aivohyvinvointia ja jatkuvan stressin nakertavaa vaikutusta ihmisen terveyteen. Lisäksi oman kolmen vuoden psykoterapian läpikäyminen on ollut suureksi hyödyksi; tuntuu, ettei enää ihan pieni tuuli horjuta. Elämään on tullut tyyneyttä, myötätuntoa ja valtava määrä onnellisuutta.

Sinin mindfulness- ja joogaharjoittelu alkoi reilu vuosikymmen sitten, tosin se ei aluksi ollut säännöllistä. Nuorempana oli vaikea pysähtyä oman itsen äärelle ja elämä oli melkoista suorittamista ja sairastelukierteitä. Vaikeat terveysongelmat johtivatkin alanvaihtoon opettajan töistä liikunta-alalle, ja myöhemmin muuttoon Kanariansaarille. Vaikka aikuisuuden ensimmäiset vuodet olivat vaikeita ja silloiset unelmat särkyivät sairastelujen myötä, niin elämä kuljetti juuri haasteiden kautta polulle, josta voi näin jälkeenpäin olla pelkästään kiitollinen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Sinille on kertynyt monipuolinen kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta sekä Suomesta että ulkomailta. Hän on opiskellut, valmentanut, ja ohjannut ryhmäliikuntaa sekä opettanut joogaa yrittäjänä Suomessa ja Kanarialla. Sinin mielenkiinto siirtyi vuosien saatossa enemmän ja enemmän joogaan, meditaatioon ja itsensä kehittämiseen. Nyt Sini voi paremmin kuin koskaan, ja mindfulness ja jooga ovat nykyisin tärkeimpiä keinoja mielen ja kehon hyvinvointiin.

Uskomme, että tyyneys ja onni löytyvät jokaisen sisältä, kun uskaltautuu pysähtymään, hellittämään ja olemaan läsnä itselleen ja muille. Olemme kaksi rohkeaa ja eläväistä sielua, jotka ovat päättäneet ravistella nykypäivän ihmisiä hereille suorittamisen noidankehästä, ja auttaa heitä pysähtymään ja hellittämään.

Parasta on rakkaan siskon kanssa yrittäminen. Vapaus toteuttaa itseään ja ideoitaan, aikataulullinen vapaus sekä yrityksen ja itsensä jatkuva kehittäminen. Onnistumisen tunteita tulee lämpimistä asiakaskohtaamisista ja palautteista. Voimaannumme itsemme haastamisesta, epämukavuusalueelle laittamisesta ja onnistumisista. Tuemme toinen toisiamme ja suurin voiman lähteemme on – Me Yhdessä.

Asetamme itsellemme ja yrityksellemme jatkuvasti uusia haasteita ja suurennamme visiotamme tulevaisuudesta. Haluamme luoda Suomen laajuisen hyvinvointiyhteisön Lumia Apin kautta. Jatkossa aiomme laajentaa koulutustoimintaamme ja tiimiämme. Meillä on jatkuva halu kehittyä ihmisinä ja yrittäjinä.

Jos haaveilet yrittäjyydestä, tule tietoiseksi omista unelmistasi ja uskalla unelmoida isosti! Tee joka päivä jokin asia unelmasi toteuttamiseksi. Aloita rohkeasti; jokainen tehty teko unelmasi eteen on tärkeämpää kuin täydellinen suunnitelma.

Olemme molemmat Rovaniemen Yrittäjänaisten jäseniä sillä haluamme verkostoitua muiden naisyrittäjien kanssa. Kuulisimme mieluusti saman alan yrittäjistä. Olettehan yhteyksissä!

Piia Mustikkamaa-Jokelainen ja Sini Mustikkamaa-Kelly
Lumia Wellness
Rovaniemen Yrittäjänaisten jäseniä

Yrityksemme Lumia Wellness on lämminhenkinen jooga- ja pilatesstudio Rovaniemellä.
Studiomme palveluihin kuuluu:
-Jooga- ja pilates viikkotunnit ja kurssit
-Syvärentoutushoidot & Hieronta
Työhyvinvointipalvelut:
-Luennot & Workshopit -Jooga-, pilates-, kehonhuolto- ja rentoutustunnit yrityksille
-Mindfulness-koulutukset työhyvinvointiin

Lumia App-sovellus.
Viimeisen 1,5 vuoden aikana olemme kehittäneet ensimmäisen täysin suomenkielisen jooga- ja meditaatiosovelluksen, Lumia Apin. Sovellus on kehitetty yhteistyössä paikallisen firman Hutcode Oy:n kanssa, joka on vastuussa koodista
. Sovelluksessa on viikoittain päivittyvä tarjonta joogaharjoituksia, kehonhuoltoa, meditaatioita sekä erilaisia kursseja, eli kuvaamme ja nauhoitamme jatkuvasti uutta sisältöä sovellukseen.


Blogissa: