Asiakkaiden joukosta on tupsahtanut ihania ihmisiä omaan elämään

❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Aloitin yrittäjyyteni keväällä 2018 osa-aikaisena kevytyrittäjänä. Valokuvaus on ollut lähes koko elämäni tärkeä harrastus. Aloitin kuvaamalla koiria matkakuluja vastaan, jonka jälkeen siirryin henkilökuvaukseen. Oman esikoiseni synnyttyä syttyi myös valtava palo vastasyntyneiden ikuistamiseen. Syksystä 2022 lähtien olen toiminut päätoimisena yrittäjänä ja erikoistunut vauvakuvaamiseen. Tänä vuonna tarjoan osaamistani myös kouluttamisen muodossa muille kuvaajakollegoille niin yksilömentorointien, kuin ryhmäworkshoppien muodossa.

Yrittämisessä parasta on se, kun saa tehdä juuri sitä mille oma sydän sykkii. Työstä on tullut valtava voimavara ja asiakkaiden joukosta on tupsahtanut ihania ihmisiä omaan elämään. Vapaus työaikojen suhteen on myös iso etu, jotta saan toteuttaa omaa äitiyttäni omalla tavallani, olemalla paljon lasten ja perheen kanssa.

Haasteellisena koen yksinäisyyden ja epävarmuuden tunteiden sietämisen.

Tukea saan omalta perheeltäni, aviomieheltäni ja ystäviltä. Myös jonkin verran muilta kuvaajilta ja yrittäjiltä.

Haluan kehittyä, oppia uutta ja olla parempi versio itsestäni. Yrittäjänä haluan uskaltautua tukeutumaan myös muihin yrittäjiin ja luoda laajemmin verkostoa.

Tasapainoa elämääni tuo perheen kanssa vietetty aika ja ystävät. Harrastan kuntosalilla käyntiä ja kuuntelen paljon musiikkia.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille sanoisin, että vaikeinta on rohkaistua aloittamaan. Meissä jokaisessa on potentiaalia ihan niin paljon, kuin me itse haluamme nähdä. Epäonnistuminen on kurjaa, mutta se vie aina eteenpäin.  Kun uskot itseesi ja omaan juttuusi, niin muutkin uskovat.

Olen Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäsen, sillä halusin löytää muita yrittäjiä ympärilleni ja jakaa tätä matkaa yhdessä heidän kanssaan.

Iina Pannula
Ilo Visuals
Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäsen

ILO Visuals, vauva- & perhevalokuvaaja. Kuvaan vastasyntyneiden vauvojen ensiviikkoja, sekä odottavia perheitä ja lapsiperheitä erilaisissa elämävaiheissa. Teen pienimuotoisesti myös yrityskuvauksia. Tarjoan asiakkailleni unohtumattomia kuvauselämyksiä, todellista pysähtymistä tärkeimmän äärelle. Aitoja kohtaamisia & kauneimpia kuvamuistoja rakkaimmista hetkistä.


Blogissa: