Himo, halu ja haba yrittää


❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Otin sukutilan ja perheyrityksen haltuun 2006 sukupolvenvaihdon myötä. Yrittäjäksi minut sai into tehdä itsenäisesti työtä omalla tilalla. Vanhempani olivat tehneet hyvän pohjatyön ja itse kehitimme ja laajensimme yritystä kansainvälisemmäksi ja ympärivuotiseksi. Himo, halu ja haba yrittää.

Tukea yrittäjyyteen olen saanut yrittäjäjärjestöiltä ja kunnan elinkeino- ja yrityspalveluista sekä mieheltäni, lapsiltani ja ystäviltäni.

Yrittämisessä on parasta nähdä iloisia kasvoja lomalle tullessa ja lähtiessä. Se vapaus, kun saat tehdä monipuolisesti töitä, vuosikellon mukaan. Kun kaikesta koronaraakuudesta huolimatta olet selvinnyt ja uskallat tehdä asioita omalla tavallasi.

Haasteellisena koin kaiken sen mikä liittyi koronasulkuihin. Menetimme vakituiset työntekijät ja uusia on vaikea saada. Haasteena tällä hetkellä työntekijäpula ja tulevaisuudessa se, kuka jatkaa yritystä.

Koronavuosina oli aikaa tehdä oman opiskelun eteen paljon ja kouluttauduin ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi, joten olen ajatellut siirtyä tuottamaan hyvinvoinnin palveluita majoille, pois kokonaan majojen fyysisestä työstä, kuitenkin vielä omistaen majat.

Tasapainoa elämääni tuo perhe, harrastukset, lomailu, ystävät, tyttäreni koira, taiteet ja musiikki.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille sanoisin, että rohkeasti, rakkaudella unelmia kohti. Kysy ja pyydä neuvoa toisilta yrittäjiltä, älä tee kaikkea yksin. Nuku hyvin, unelmoi isosti ja ennen kaikkea rakasta.

Olen Tunturi-Lapin Yrittäjänaisten jäsen, sillä parasta on yhdessä tekeminen ja vertaistuki. Naurun ja kohtaamisten ilo 😊

Tarja Veisto
Etusivu – Särkijärven Majat (sarkijarvenmajat.fi)
Tunturi-Lapin Yrittäjänaisten jäsen

Särkijärven Majat, 12 hyvin varusteltua huoneistoa ja ravintola. Asiakaskuntamme on hyvin erilaisten kausien summa.


Blogissa: