Jokainen yrittäjänainen on upea tarina

riikka-reunamoKevät toi muurarin, maalarin, hanslankarin ja hampparin. Ja vaalit. Ja toivottavasti sen myötä parempia ratkaisuja yrittäjien suuntaan. Onnea vaan kaikille kansanedustajaksi päässeille yrittäjänaisille! Teihin kohdistuu nyt paljon odotuksia, jotta saadaan yrittäjien asioita paremmalle tolalle. Suomella on upea nuoriso, josta on kehkeytymässä valtava ryhmä yrittäjiä. Kunhan vaan osattaisiin markkinoida yrittäjyydestä houkutteleva, helposti lähestyttävä ja jopa ylpeydenaihe. Ja ennenkaikkea tehdä se helpoksi aloittaa ja pysyä sillä tiellä!

Aloitin kahvila-konditoriayrittäjänä 15 vuotta sitten. Esikoiseni syntyi kaksi vuotta myöhemmin ja kuopukseni siitä neljän vuoden kuluttua. Näinä vuosina minulla oli oppisopimustyöntekijä, joka mahdollisti äitiyteni ja yrittäjänaisuuteni kombinaation. Vakituiseksi en voinut palkata ketään tai siis en uskaltanut; jos työntekijäni olisi jäänyt äitiyslomalle, olisi pienyritykseni kaatunut siihen. Nyt viidentoista vuoden jälkeen myyn kahvilani ja menen töihin vieraalle. Kahvilani saa uuden nuoren ja innokkaan yrittäjän, jota aion auttaa kaikin tavoin alkuun ja tukea tulevaisuudessakin. Yrittäjyys on mahtavaa, mutta kun on vaikeaa, pienyrittäjä on todella yksin. Varsinkin jos ei ole verkostoitunut. Kiitos Suomen Yrittäjänaiset ja sitä kautta Porin Yrittäjänaiset, että olette olemassa!

Toiminimeni säilytän vielä, jotta voin sen puitteissa toteuttaa sisäänrakentunutta yrittäjyyttäni. Tulevaisuus on valoisa ja yrittäjähän on maailman paras työntekijä.

Uutta päin!

Riikka Reunamo
Porin Yrittäjänaiset ry
Puheenjohtaja 2011-
Suomen Yrittäjänaisten hallituksen varajäsen 2014-2015

Siirry sivun alkuun


Blogissa: