Onnellinen asiakas pelastaa päivän

❤Yrittäjänaisen tarina ❤

Olen toiminut parturi – kampaajana vuodesta 2004. Valmistuin Pivot Point koulusta.
Oman firman perustin 2009, aloitin toiminimellä. Myöhemmin perustin osakeyhtiön ja nyt tiimissä on neljä kampaajaa, ja muutamalle kampaamoyrittäjälle olisi vielä paikka vapaana. Parturi-Kampaamo Redihair perustettiin 2018 samaan aikaan kun Helsingin kauppakeskus Redi avasi ovensa.

Työkavereiden esimerkki ja rohkeus kannusti yrittäjyyteen. Yrittäjän vapaus kiehtoi. Parasta yrittämisessä on tehdä työtä itselleen.

Voin sanoa, että tämä on vaikein, haastavin ja palkitsevin työ ikinä. Kouluttautumalla olen saanut vipua ja löytänyt uusia yrittäjäystäviä. Yksin tästä ei tulisi mitään.

Asiakkaat ovat tärkein asia. Ilman heitä ei olisi mitään. Saan työssäni kohdata onnellisia asiakkaita, jotka saattavat halata lähtiessään. Onnellinen asiakas pelastaa päivän ja kenties me pelastamme myös hänen päivänsä. Parturi-kampaajan työ on luovaa työtä, jossa antaa kaikkensa.

Korona aika toi paljon haasteita ja ongelmia. Nyt Ukrainan sota ja sen seurauksena tullut taantuma vaikuttaa asiakasvirtoihin. Jos on rahat vähissä ei sitä ensimmäisenä tulla kampaajalle.

Omaa ammattitaitoa pitää kehittää koko ajan. Haluan oppia uusia hiusalan trendejä ja tekniikoita, näin säilyy mielekkyys työhön. Kannustan myös meidän tiimiä ryhtymään pari kertaa vuodessa oppilaaksi. Haluan myös oppia kuuntelemaan paremmin ja olla parempi johtaja sekä työkaveri.

Tasapainoa elämään tuo perhe ja harrastukset. Minulla on kaksi aikuista lasta ja viisi lastenlasta. He ovat kaikki läheisiä ja tärkeitä. Ulkoilen ja kuntoilen päivittäin. Meri, metsä ja aurinko, niistä saan voimaa. Kesämökkimme on kaikkien lasten ja lastenlasten yhteinen koti. Kesällä vietämme siellä aikaa ja olemme yhtä suurta perhettä.

Kaikille yrittäjyydestä haaveileville naisille sanon, että jos sinulla on unelma, ole rohkea ja ryhdy yrittäjäksi!

Olen Helsingin Yrittäjänaisten jäsen, yhteisöllisyys on upeaa😍

Anne Hildén
Parturi-Kampaamo Redihair
Helsingin Yrittäjänaisten jäsen


Blogissa: