Parasta yrittämisessä on tunne, etten tee töitä ollenkaan

❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Olen ollut yrittäjä vuodesta 2012. Yrittäjäksi minut sai lähtemään tahto omaan. Olen kasvanut yrittäjäperheessä, joten uskon, että silläkin on oma merkityksensä.

Parasta yrittämisessä on se, kun on tunne, että en tee töitä ollenkaan. Voimaa saan myös yritykseni Ehean ympärillä olevista muista yrittäjistä, jotka kannustavat ja auttavat eteenpäin.

Haasteellisinta on oman mielen hallinta. Oman mielen työstämisen olenkin kokenut tärkeäksi ja pyrin kiinnittämään siihen päivittäin huomiota. Läheskään aina en onnistu, mutta ehkä silloin onkin parasta ajatella jotain muuta eikä vain puskea eteenpäin.

Tukea yrittäjyyteen saan mieheltäni ja pojaltani. He kulkevat matkassani mukana ja aistivat aika tarkastikin missä mennään milloinkin. Erityisesti Ehean kanssa olen saanut heiltä valtavasti tukea ja kannustusta ja olen siitä erittäin kiitollinen. Ympärilläni on myös joukko muita osaavia yrittäjiä, joilta saan tukea ja jotka auttavat Eheaa eteenpäin. Tunne siitä, että en ole yksin kantaa eteenpäin. Onnekas olen!

Minulle oli heti alusta alkaen selvää, että haluan viedä Eheaa ulkomaille ja mm. Japaniin. Niiden suunnitelmien parissa työskentelen nyt ja se on aika jännittävää. Yrittäjänä haluan vahvistaa erityisesti itsetuntoani – yrittäjäminääni. Tiedän, että omalla kohdallani tie on työläs, mutta uskon, että sen kautta kehityn muissakin yrittäjältä vaadittavissa asioissa.

Olen löytänyt tasapainon oman mielen työstämisen kautta. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen käynyt säännöllisesti psykoterapiassa, se on auttanut minua kehittymään ihmisenä valtavasti. Pidän uimisesta ja harrastan joogaa. Molemmat lajit tekevät hyvää mielelleni. Meidän kolmen kopla (=perhe) pitää myös huolen siitä, että arjessa on muutakin kuin työ.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille sanon, että tiedä omat arvosi ja tee työtä niiden mukaan. Silloin työ on merkityksellisempää.

Olen sekä Vaasan että Seinäjoen Yrittäjänaisten jäsen, sillä Yrittäjänaiset tuo ennen kaikkea vertaistukea ja ymmärrystä. Minusta tuntuu myös, että yhdistyksenä Yrittäjänaiset on lähellä yrittäjää. Empatian määrä, joka leijailee yhteisissä tapahtumissa, on aika maaginen – se tarrautuu hameen helmaan eikä lähde pesussa pois.

Tiina Roos
Ehea Living
Vaasan sekä Seinäjoen Yrittäjänaisten jäsen

Yritykseni on Ehea Living. Ehea on uusi suomalainen designbrändi, jonka lanseerasin vuosi sitten Tukholman huonekalumessuilla. Ensimmäinen tuotteemme on Teo-pöytä- ja riippuvalaisin. Inspiraatio valaisimeen on tullut suvustamme. Mieheni perheessä on aikanaan valmistettu tiiliputkia, mutta niiden valmistus loppui nelisenkymmentä vuotta sitten. Lyhyesti: Ehea Living on designia, jolla on tarina.


Blogissa: