En selviäisi ilman yhtiökumppania

❤Yrittäjänaisen tarina❤

Aloitin vuonna 2020 kun hyvä ystäväni ehdotti yhtiökumppanuutta. Olin hoitovapaalla eikä ollut työpaikkaa, johon palata. Tajusin, että juuri tähän ovat askeleeni johtaneet ja haluan haastaa itseäni luomaan jotain omaa.

Kirjoittavat Generalistit Oy on pieni ja ketterä viestintätoimisto. Meiltä saa muun muassa sisällöntuotantoa, käännöksiä, graafista suunnittelua ja kokonaisia nettisivutoteutuksia.

Työstän parhaillaan tekstejä eri asiakkaille, juuri nyt on yllättävän monta referenssiä tulilla. Lisäksi saan tehdä kiinnostavaa hakusana-analyysiä, se on aina inspiroivaa, sillä siinä yhdistyvät mm. tiedonhaun osaaminen, ihmistuntemus ja vahva yleistieto – generalistin hommaa siis. Tulevina viikkoina haastan itseäni myymään, sillä toivomme lisää asiakkaita nettisivujen rakentamiseen.

Työnkuvan monipuolisuus on parasta. Haluan pitää langat käsissäni, auttaa asiakkaita, ratkoa ongelmia, kirjoittaa, myydä ja huolehtia työyhteisöstä. Onnistumisen tunne tulee sisäisesti hyvästä tiimityöstä sekä tietysti tyytyväisistä asiakkaista.

Tukea saan yhtiökumppaniltani Hannalta, puolisolta ja ystäviltä. En selviäisi ilman yhtiökumppania. Hänelle puran huolet ja jaan ilot, yhdessä pähkäillään pulmiin ratkaisut. Meidän osaamisemme täydentävät toisiaan hienosti.

Meitä on nyt neljä naista, eli kaksi yrittäjää ja kaksi työntekijää. Tarkoitus on edelleen kasvaa hallitusti ja saada meille kaikille mahdollisimman mielekkäät työpäivät. Haluan kehittyä etenkin esihenkilönä ja myyjänä.

Elän ruuhkavuosia, joten lasten sairastelut ja muut arjen haasteet vaikeuttavat välillä töitä. Yrittäjyyteen liittyviä haasteita ei tule mieleen.

Tasapainoa elämääni tuo lasten kanssa hassuttelu ja ystävien kanssa maailman parantaminen.

Olen Tampereen Seudun Yrittäjänaisten jäsen, sillä olen yhdistysihminen.  Tykkään verkostoista, niistä löytää apua, oppia ja voimaa. Haluan myös tsempata kaikkia rohkeita naisia, jotka ovat lähteneet yrittäjiksi.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille sanoisin, että usko itseesi, käytä verkostoja ja hanki tukea.

Sinikka Tierna
Kirjoittavat Generalistit
Tampereen Seudun Yrittäjänaisten jäsen

Kuva Studio Torkkeli, Laura Tammisto
Blogissa: