Johanna Närvä on vuoden yrittäjänainen

Johanna Närvä 24092016
Suomen Yrittäjänaiset on valinnut Vuoden Valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi raumalaisen Johanna Närvän. Hänen yrityksensä Sisustustalo Kodinonni on hieno esimerkki luovasti ja suunnitelmallisesti hoidetusta kasvuyrityksestä.

“Olen otettu ja hämmentynyt tästä palkinnosta. Suomi on täynnä hienoja kasvuyrityksiä, ja nyt saimme palkinnon pienelle paikkakunnalle. Tämä tuntuu hyvältä”, Vuoden Yrittäjänainen Johanna Närvä iloitsee.

Suomen Yrittäjänaisten palkinnon keskeisenä kriteerinä on kannattavasti ja menestyksellisesti hoidettu yritys. Valitulla on oltava näyttöä suunnitelmallisuudesta sekä luovuudesta, ja hänen on kehitettävä yrityksensä toimintaa.

Sisustustalo Kodinonni on kasvanut yhden naisen yrityksestä viisi vakituista ihmistä työllistäväksi yrityksesi, joka tarjoaa kivijalkamyymälän lisäksi sisustusneuvontaa ja -suunnittelua sekä ompelupalveluja. Johanna Närvä aloitti yrittäjänä 24 vuotta sitten, ja on onnistunut kehittämään yritystään vaikeinakin aikoina.

“Olen selviytyjä ja uskon siihen, mitä teen. Tärkeintä työssä on asiakkaan kunnioittaminen ja palveleminen. Päämääränä ei voi olla liikevaihdon kasvattaminen vaan se, että tekee työnsä hyvin. Silloin sitä kasvuakin alkaa tulla.”

Vuoden Valtakunnallinen Yrittäjänainen palkittiin lauantaina Salon liittokokouspäivillä. Johanna Närvä on jo 27. tunnustuksen saanut yrittäjä. Yrittäjänaiset onnittelee voittajaa!

[su_note class=”perus-h”]
Sisustustalo Kodinonni
Toimiala: Sisustaminen, suunnittelu- ja ompelupalvelu sekä kotiin liittyvien tuotteiden myynti
Perustamisvuosi: 1993
Toimitila: 700 neliötä Vanhassa Raumassa
Henkilökunta: 5 + yrittäjä + avustajat
Yhtiömuoto: Ky
Omistus: Perheessä
Liikevaihto: 760 000 €
Taseen loppusumma: 245 000 €

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Johanna Närvä, Vuoden Valtakunnallinen Yrittäjänainen
Puh. 0500 821137, [email protected]

Marju Silander, Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtaja
Puh. 050 409 2561, [email protected]

Seija Estlander, Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja
Puh. 050 302 8460, [email protected]

Facebook Suomen Yrittäjänaiset
Twitter @yrittäjänaiset
Instagram suomenyrittajanaiset 

[/su_note]


Tiedotteita: