Tervehdys jäsenemme

Liittokokous on juuri pidetty ja uudet hallituksen jäsenet valittu. Tässä kohdin kiitän erityisesti väistyviä hallituksen jäseniä antamastanne panoksesta yhteisen järjestömme eteen. Työ uudella kokoonpanolla jatkuu kohti visiota.

Itselläni ensimmäinen vuosi Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtajana tulee täyteen. Kutsuja paikallisyhdistyksiin on tullut runsaasti ja useimpiin olen ilokseni voinut vastata kyllä. Tämä on mahdollistanut jäsentemme tapaamisia ympäri Suomen.

Kuluneen vuoden aikana, meillä hallituksessa on ollut työstettävänä kaksi isoa kokonaisuutta perustyön lisänä. Laadimme edunvalvonnalliset tavoitteemme uuteen hallitusohjelmaan. Veimme niitä päättäjien tietoisuuteen lukuisissa kohtaamisissa ja toimme esiin eri kanavissa. Ensimmäistä kertaa tuotimme myös yhteistä viestinnällistä materiaalia paikallisyhdistysten käyttöön. Näistä saimmekin kovasti kiitosta ja haluamme jatkossa entistä enemmän panostaa juuri paikallisyhdistysten tukemiseen. Yhteinen kevään vaikuttamistyö kantoi hedelmää ja merkittävä osa tavoitteistamme saatiin läpi. Vielä ei kuitenkaan työ ole valmis.

Toinen Iso rutistus hallituksella on vuoden aikana ollut uuden strategian laatiminen. Uusi strategiamme on nyt valmis ja ohjaa tekemistämme 2026 vuoden loppuun. Pala kerrallaan uudistamme tekemistämme ja kokeilemme uutta. Olen kiitollinen, että hallituksemme on ollut keskusteleva ja meillä on ollut hyvä henki. Yhdessä on katsottu tulevaan, tunnistettu tärkeät tavoitteemme, ja kehityshaasteemme. Työ on kuitenkin yhteinen ja paikallisyhdistysten rooli kokonaisuudessa merkittävä. 

Uudet linjat on luotu, joten tästä on hyvä jatkaa. Voimia syksyn haasteisiinne!

Katja Rajala
puheenjohtaja


Tiedotteita: