Kannustamisen ilmapiiri kannattelee meitä kaikkia

❤️Yrittäjänaisen tarina❤️

Sivutoiminen yhden naisen yritykseni on nimeltään Tmi Resonoiva Ääni. Pidän erilaisia ääneen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja sekä runo- ja äänimeditaatioita. Lisäksi myyn omia runokirjojani ja pidän mm. intuitiotyöpajoja.

Perustin toiminimen vuosi sitten kesällä 2022. Sitä ennen olin hakenut tavaramerkin kehittämälleni Runo- ja äänimeditaatio Resonanssille®. Runomeditaatioita olen pitänyt jo vuodesta 2011. Yrityksen perustaminen oli ollut mielessä jo pitkään, mutta vasta löydettyäni itselleni sopivat koulutukset ja valmennukset sain kirkastettua ajatuksen, mitä haluan yritykseni kautta tarjota.

Tukea olen saanut ihanilta valmentajilta, joiden koulutuksia ja valmennuksia olen käynyt sekä muutamalta hyvältä ystävältä. Rohkaisu tavaramerkin hakemiseen runo- ja äänimeditaatiolle tuli työkaverilta. Myös tapahtumissa, mm. messuilla, olen saanut kannustusta.

Parasta tässä työssä ovat onnistuneet kohtaamiset ja ihanat asiakaspalautteet, shamaanilaulukeikat sekä uusien tuotteiden ja palvelujen ideoiminen ja some-postausten tekeminen. Olen tietysti onnekas siinä mielessä, että päätyön vuoksi toimeentuloni on turvattu, eikä yrittäjyyteen kohdistu taloudellisia paineita samalla tavalla kuin päätoimisilla yrittäjillä.

Haasteellista on se, että toimeentulon saaminen ei vielä onnistu nykyisellä tarjonnalla ja asiakaskunnalla. Minulla ei myöskään ole omaa tilaa, jossa pitäisin kursseja ja runo- ja äänimeditaatioita. Haen kokeilujen kautta tähän sopivia kumppaneita. Myös oman työn hinnoittelu on todella haastavaa.

Toivon, että pystyisin kasvattamaan sivutoimisesta yrityksestäni päätoimen pitkällä aikavälillä. Verkostoituminen ja sopivien yhteistyökumppanien löytäminen on tärkeää. Tarjonnan kasvattamiseksi haluan oppia lisää ääneen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä markkinoinnista.

Tämä sivutoiminen yrittäjyys on minulle tärkeä keino tasapainottaa elämääni, koska sitä kautta pystyn parhaiten ilmentämään todellista itseäni. Yrittäjyyteeni kuuluu esimerkiksi maadoittavien shamaanilaulujen harjoittelua, hengitysharjoituksia ja meditatiivisen liikkeen harjoitusten kehittämistä. Tasapainoa elämääni tuo myös perhe, johon kuuluu ihana Siru-koiramme ja mökkeily Etelä-Lapissa Posiolla.

Yrittäjyydestä haaveileville naisille sanoisin, että usko itseesi ja lähde rohkeasti kokeilemaan! Sinun ei tarvitse olla valmis – ei meistä kukaan ole koskaan valmis, kehitymme jatkuvasti. Et uskokaan, minkälaisille poluille yrittäjyytesi sinut johdattaa!

Olen Turun Yrittäjänaisten jäsen, sillä verkostoitumisesta saa voimaa ja uusia kontakteja sekä ideoita omaan yritystoimintaan. Uskon myös, että naisyrittäjät kannustavat toisiaan, ja kannustamisen ilmapiiri kannattelee meitä kaikkia!

Satu Haapala
Tmi Resonoiva Ääni
Turun Yrittäjänaisten jäsen


Blogissa: