Kultainen Oras -kannustuspalkinto sisustussuunnittelija, erikoismaalari Marjo Saariselle

Nuorelle yrittäjänaiselle myönnettävän Kultainen Oras -kannustuspalkinnon pokkasi tänä vuonna rovaniemeläisen Design Saarisen Marjo Saarinen, 38. Vuonna 2016 perustettu Design Saarinen tarjoaa monipuolista sisustussuunnittelu- ja erikoismaalauspalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.

Suomen Yrittäjänaisten sekä LähiTapiola-ryhmän ja Työeläkeyhtiö Elon myöntämä palkinto ojennettiin Saariselle Turussa järjestetyillä valtakunnallisilla liittokokouspäivillä. Saarista esitti kilpailuun Rovaniemen Yrittäjänaiset.

Saarinen pitää palkintoa merkittävänä luottamuksenosoituksena ja tunnustuksena hyvästä työstä.

”Palkinto kertoo, että olen onnistunut luomaan toimivan yrityksen ja palveluidean oman osaamiseni ja vahvuuksieni pohjalle.”

Design Saarinen tarjoaa monipuolisia sisustussuunnittelupalveluita laajamittaisista kokonaisuuksista yksittäisiin osa-alueisiin, kuten pintamateriaalien ja tekstiilien valintaan, makuu- tai olohuoneen suunnitteluun tai huonekalujen hankintaan ja sijoitteluun. Lisäksi yritys tekee erikoismaalauksia, joita voivat olla esimerkiksi seinäpinnoille tehtävät logomaalaukset, erikoispinnat tai esittävät teokset asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kultainen Oras -kilpailun tuomaristo korosti palkintoperusteissaan Marjo Saarisen  innovatiivisuutta, taiteellista silmää, perinteistä sisustussuunnittelua täydentävää erikoismaalauspalvelua sekä upeita seinämaalauksia. ”Innostuneisuus ja omistautuminen kullekin projektille näkyy ulospäin”, tuomaristo lausui.

”Olen erittäin luova ja minulla on vahva tekninen osaaminen. Olen myös hyvin asiakaslähtöinen, mikä on tässä työssä tärkeää. On osattava ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja mieltymykset, tunnettavat eri tyylisuunnat ja otettava huomioon kohteen rakennusaikakausi. Myös projektinhallinta ja yhteistyö alan muiden toimijoiden sekä kohteen toisten urakoitsijoiden kanssa on minulla hyvin hanskassa”, Saarinen arvioi.

Yhtenä erottautumistekijänään Saarinen pitää visuaalista hahmotuskykyä ja tilan ymmärrystä.

”Näen tavallaan sen tilan valmiina heti, kun astun sisään. Tunnen myös hyvin värit ja niiden käyttäytymisen.”

Joka toinen vuosi jaettavan Kultainen Oras -kannustuspalkinnon lahjoittavat LähiTapiola-ryhmä ja Työeläkeyhtiö Elo. Palkintokriteerien mukaan yrittäjän tulee osoittaa toiminnassaan erityistä rohkeutta, omaperäisyyttä, ennakkoluulottomuutta ja innovatiivisuutta.

Lisätietoja:

Marjo Saarinen
Design Saarinen
p. 040 760 2034
[email protected]

Tiina Koski
puheenjohtaja, Suomen Yrittäjänaiset
p. 050 375 9234
[email protected]

Pia Kanerva
kehittämispäällikkö, LähiTapiola-ryhmä
p. 040 507 3537
[email protected]


Tiedotteita: